Jump to content

Need For Speed: Most Wanted

ngt

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από daospi [17-04-2005 22:39]

Πολύ καλό ακούγεται,αλλά κάτι μου λέει πως θα η VGA θα χρειαστεί upgrade:getlost:

Απ'οτι βλεπω στην υπογραφη σου εχεις μια 6600GT...Λες να μην ειναι αρκετη,γιατι και εγω εχω μια της MSI..

• Replies 467
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Solid Snake [Σήμερα, στις 23:15]

Απ'οτι βλεπω στην υπογραφη σου εχεις μια 6600GT...Λες να μην ειναι αρκετη,γιατι και εγω εχω μια της MSI..

Αρκετή θα είναι,αλλά δε νομίζω με όλα στο μέγιστο να το τρέχει αρκετά καλά.Μακάρι,αλλά...

Αρχική απάντηση από tasosmos

Δεν νομιζω οτι μπορει να χαρακτηριστει ιδιαιτερα απαιτητικο ενα παιχνιδι που παιζει μια χαρα σε GeForce 4200. Μηπως δεν εχεις πολυ RAM?

Εμενα αυτο που δεν μου αρεσε στα undergound εκτος της ...ελλειψης αστυνομευσης ειναι οτι δεν υπαρχουν τα γνωστα αρχεια με τις ιδιοτητες του καθε αμαξιου που ειχαν τα προηγουμενα και βολευαν πολυ στο modαρισμα.

Athlon64 3000+

2x512mb Kingston PC3200 CL3 (κατεβασμενες σε 2.5)

ATi Radeon 9600SE (ASUS)

και το σερνει ελεινα το 2.. :whistle:

Έχοντας λυώσει όλα τα NFS μέχρι το 4 και έχοντας δει ελάχιστα το 5 ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα όταν διάβασα ότι θεωρείτε το Porsche πιο ρεαλιστικό απ' το NFSU 2 (εντάξει για το 1...)

Τουλάχιστον το 4 πιο πολύ σε coin-op μου έφερνε παρά σε simulation... (παρόλο που το θεωρώ το καλύτερο NFS μετά το NFSU2). Το έπαιξα σε κάποια φάση μετά που είχα παίξει NFSU 2 και δεν άντεξα, νόμιζα ότι οδηγούσα τρενάκι!

Προσωπικά ελπίζω να διατηρήσουν το στυλ του NFSU2 και να βελτιώσουν λίγο ακόμα τα physics.

O ρεαλισμος του Porche ειναι απλα αξεπεραστος....

Γενικα εχω παρατηρισει οτι παιχνιδια που βγαινουν κ για κοσνσολες υστερουν σημαντικα σε ρεαλισμο για να μπορουν να τα παιξουν κ τα 12χρονα :(

Samaer δεν νομίζω ότι θα φύγει το στοιχείο του arcade απο πάνω του!εκτός κ αν βάλους επιλογή simulation/arcade!τα έχω παίξει όλα τα NFS και τα είχα κ όλα εκτός του nsf1 !#!#το 2 ειναι το αγαπημενο μου :PP!#άμα θες κάτι σε simulation παίξε το Richard Burns Rally#! θα πάθεις πλάκα!#

• 4 weeks later...

Από φώτο που έχω δεί σε ένα άλλο site τα γραφικά του φαίνονται σαν του underground 2 παντώς ότι και να είναι θα μας λιώσει και αυτό όπως και τα προηγούμενα. :banging:

Αρχική απάντηση από TheRedeemer

Athlon64 3000+

2x512mb Kingston PC3200 CL3 (κατεβασμενες σε 2.5)

ATi Radeon 9600SE (ASUS)

και το σερνει ελεινα το 2.. :whistle:

η καρτα γραφικων σου φταει...εγω με 1024χ768 με ολα στο high χωρις φιλτρα επαιζα μια χαρα με εναν π4 2.53Β και μια ΤΙ-4200...

Αρχική απάντηση από giorgos_cupra [Σήμερα, στις 19:55]

Κανα 106 ή κανα polo GT θα εχει μεσα?Αντε να ξεμπαζωσουμε λιγη ασφαλτο γιατι βαρεθηκα ολο honda και nissan:mad:

106 έχει το nfsu2.Για polo δε νομίζω να βάλουν ποτέ...

Αρχική απάντηση από Samael

O ρεαλισμος του Porche ειναι απλα αξεπεραστος....

Γενικα εχω παρατηρισει οτι παιχνιδια που βγαινουν κ για κοσνσολες υστερουν σημαντικα σε ρεαλισμο για να μπορουν να τα παιξουν κ τα 12χρονα :(

Συμφωνο με τον Samael. Οσα παιχνιδια εχουνε βγει για κονσολες εχουνε ΑΘΛΙΟ χειρισμο. Ετσι πιστευω πως ουτε το Most Wanted προκειτε βα ξεφυγει απο αυτη την νοοτροποια.:(

Αρχική απάντηση από daospi

106 έχει το nfsu2.Για polo δε νομίζω να βάλουν ποτέ...

Μου φαινεται πως ΜοΝΟ η Ευρωπαικη εκδοση ειχε το 106.

Αρχική απάντηση από theHitma@n [Σήμερα, στις 01:53]

Συμφωνο με τον Samael. Οσα παιχνιδια εχουνε βγει για κονσολες εχουνε ΑΘΛΙΟ χειρισμο. Ετσι πιστευω πως ουτε το Most Wanted προκειτε βα ξεφυγει απο αυτη την νοοτροποια.:(

Σωστό αυτό.Όποιος έχει την αμερικάνικη έκδοση μπορεί να κατεβάσει ένα patch που να τα έχει και αυτά.

Σίγουρα μέρες όπως το porshe δεν ξανά γυρνάνε

Η EA κοιτάει να δώσει και να πάρει λεφτά από κάθε bmw για άμα θα είναι στο εξώφυλλο η όχι η bmw η αν στο ιντρο movie και άλλες τέτοιες μ@μαλκιες παρά να επενδύσει λεφτά όπως τότε με την ερεύνα που έκανε με το porshe ....

Όσοι το χάρηκαν τότε το χάρηκαν ;)

Αρχική απάντηση από theHitma@n

ΤΟ 206 εχει και οχι το 106 απ'οτι θυμαμε...

αντε με τις ευχες μας να ερθει και να εχει τα παντα ..απο Μερσεντες και ΜπεΕμΒε εως και Λαντα και Γιουγκο..... !!!!! :p:P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.