Jump to content

Need For Speed: Most Wanted

ngt

Recommended Posts

• Replies 467
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από bibis

παιδιά μάλλον έχει βγει και για pc!!!!!!!!!!!!!!

δείτε εδώ

To να μην το έχει το Amazon.com και να το έχει ένα μαγαζί στην Ελλάδα, μου φαίνεται κουλό... Για πάρε ένα τηλέφωνο και βάζω στοίχημα ότι δε θα το έχουν ετοιμοπαράδοτο...

Αφού μου έφεραν το demo είπα να του ρίξω μια ματιά και:

1) Τα γραφικά είναι πράγματι υπέροχα, είναι απόλαυση να το παίζεις με όλα τέρμα κι ας πιάνει μέσο όρο περίπου 30-35 frames. Είναι πάρα πολύ καλοδουλεμένα, από τα ομορφότερα που έχω δει.

2) Ο ρεαλισμός είναι μια άγνωστη λέξη. Είναι λιγότερο ρεαλιστικό κι από το NFS2. Είπαμε ρε παιδιά αλλά όχι και έτσι. Απλά το πιο ότι να ναι ραλάκι μαζί με το Trackmania Sunrise.

3) Τρομερός και φοβερός ήχος, τα εφέ, οι κινητήρες, οι συνομιλίες των μπάτσων, όλα υπέροχα.

4) Αφού απουσιάζει ο ρεαλισμός τι μας μένει? Διασκέδαση. Το αυτοκίνητο τανκ, δε μασάει μία και τα Fast n Furious σκηνικά να δίνουν και να παίρνουν. Το κορυφαίο? Πηγαίνωντας gamιώντας με το Viper έφτασα σε μια διχάλα με 10 μπατσικά να ουρλιάζουν. Είμαι αριστερά. Ή πάω ευθεία ή πάω δεξιά. Δεξιά περνάει νταλίκα μεταφέρωντας κορμούς. Κόβουμε τιμόνι, ανάποδα με 200+, κάτω από τη νταλίκα και οι μπάτσοι να μαζεύουν τους κορμούς...

5) Πολύ μου άρεσαν τα αυτοκίνηταα εμφανισιακά, ίσως μιλάμε πλέον για το τέλειο παιχνίδι για modding. Θα δείξει.

Σίγουρα θα το παίξω, σίγουρα θα διασκεδάσω. Το θέμα είναι ότι σίγουρα θα τελειώσει γρήγορα. Μακάρι μια μέρα η ΕΑ να μας δώσει αυτό που όλοι ζητάμε - ρεαλισμό. Μέχρι τότε, αφού η μόδα προστάζει arcade, arcade θα παίζουμε.

Αρχική απάντηση από FrOsT

Μια χαρά είναι...

Α! η 7800gtx είναι 470/1300 (από 430/1200).

+ με βροχή πάει και το min25αρίζει!!!

δλδ εγω με το υπαρχων συστημα σε 1024*768 το ξεχναω???

αν αλλαξω καρτουλα κ βαλω μια 6600???εχω ελπιδες??

Αρχική απάντηση από FrOsT

Μια χαρά είναι...

Α! η 7800gtx είναι 470/1300 (από 430/1200).

+ με βροχή πάει και το min25αρίζει!!!

δλδ εγω με το υπαρχων συστημα σε 1024*768 κ ολα full φυσικα,το ξεχναω???

Αρχική απάντηση από amgamer

δλδ εγω με το υπαρχων συστημα σε 1024*768 κ ολα full φυσικα,το ξεχναω???

Αν δεν δοκιμάσεις, δεν θα μάθεις... (αλλά με 5700...)

Πάντως τώρα παίζω 1600*1200 με όλα full κάρτα (470/1300) καλούτσικα πάει...

Έτσι όπως είναι σχεδιασμένο άμα είχε και ρεαλισμό του τύπου CMR φανταστείτε πόσο θα σπαζόσασταν όταν θα έπρεπε να οδηγάτε προσεχτικά σα γριούλες για να μαζεψετε λεφτά να επισκευάσετε το σακατεμένο σας αυτοκίνητο που κάποτε ήταν όμορφο.

Εγω πιστεύω πως καλά το αφήνουν arcade....

Αρχική απάντηση από kender

Έτσι όπως είναι σχεδιασμένο άμα είχε και ρεαλισμό του τύπου CMR φανταστείτε πόσο θα σπαζόσασταν όταν θα έπρεπε να οδηγάτε προσεχτικά σα γριούλες για να μαζεψετε λεφτά να επισκευάσετε το σακατεμένο σας αυτοκίνητο που κάποτε ήταν όμορφο.

Εγω πιστεύω πως καλά το αφήνουν arcade....

Καλά άμα είχε χειρισμό CMR ακόμα χειρότερο θα ήταν, όσο για το ρεαλισμό, σε street racing simulator ένας χειρισμός μεταξύ NFS Porsche και Gran Turismo 4 θα ήταν υπέροχος.

O χειρισμος του Porsche δεν ηταν απολυτα ρεαλιστικος αλλα ηταν απολυτα ΕΘΙΣΤΙΚΟΣ!

Αααα ρε ΕΑ.....το γ@μισες παλι το θεμα....

δλδ εγω με το υπαρχων συστημα σε 1024*768 το ξεχναω???

Με 6600GT στα stock 500/1000 και venice στα 3.1G το παιχνίδι παίζει (οριακά) μεταξύ 25 και 40 καρέ. Στα 1280x960 με full όλα εκτός του world detail στα 2/3 (έχω την αίσθηση οτι χρειάζεται 256ΜΒ κάρτα) και ΑΑ κλειστό.

Αρχική απάντηση από Samael

O χειρισμος του Porsche δεν ηταν απολυτα ρεαλιστικος αλλα ηταν απολυτα ΕΘΙΣΤΙΚΟΣ!

Αααα ρε ΕΑ.....το γ@μισες παλι το θεμα....

Exactly my point, το παραχέσανε με αυτό το NFS. Πάντως έχει πλάκα ότι και να λέμε :D

Εχω βρει το black edition και αύριο-μεθαύριο θα βρίσκεται στα χέρια μου, μάλλον στο pc μου :D

Αρχική απάντηση από JiMk

Εχω βρει το black edition και αύριο-μεθαύριο θα βρίσκεται στα χέρια μου, μάλλον στο pc μου :D

δεν ξερω τον λογο αλλα μου ειπαν οτι δεν ειναι καλη εκδοση

Αρχική απάντηση από esdee

δεν ξερω τον λογο αλλα μου ειπαν οτι δεν ειναι καλη εκδοση

η μονη διαφορα απο την απλη εκδοση,ειναι οτι περιεχει κ καποιο βιντεο ενος γνωστου μοντελου... :happy2:

δν νομιζω οτι με χαλαει... :happy2: :happy2: :happy2:

Περιέχει Video και το Soundtrack σε ξεχωριστό Audio CD.

Να ρωτήσω κάτι...?!

Έβαλα το demo και μου φαίνεται ότι παίζει ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ γρήγορα!!! Πως ήταν παλιά που είχαμε κάτι παιχνιδάκια σε DOS γραμμένα για 8086 και τα δοκιμάζαμε μετά από χρόνια σε 80486 και έκανα σαν τρελλά...??? Έτσι ακριβώς...:hmm:

Το έχω φυσικά στημένο σε x64...

η μονη διαφορα απο την απλη εκδοση,ειναι οτι περιεχει κ καποιο βιντεο ενος γνωστου μοντελου... :happy2:

δν νομιζω οτι με χαλαει... :happy2: :happy2: :happy2:

ειναι cloned και alcohol versions (εχουν κυκλοφορησει 2 versions) που σημαινει οτι θελουν Mini image για να τρεξουν.τα conne μου ειναι και επιλεκτικα βλεπεις

Στην ουσια εχει κυκλοφορησει μια εκδοση του ston3d ο οποιος ομως δεν το συμπιεσε καθολου και ηταν σε mdf format το οποιο δεν επιτρεπεται απο τα επισημα release group ετσι βγηκε απο τους clonecd με μονη διαφορα οτι το εκαναν σε bin/cue. Δηλαδη οποιο και να κατεβασετε το ιδιο πραγμα θα ειναι.

Οσο για την εκδοση των 4gb που κυκλοφορει απλα περιεχει ενα εξτρα dvd με βιντεο και το soundtrack του παιχνιδιου σε mp3. Ουτε αυτο εχει καμιια διαφορα με την εκδοση των 2.5gb.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.