Jump to content

Need For Speed: Most Wanted

ngt

Recommended Posts

• Replies 467
  • Created
  • Last Reply

:OT: Ότι και να λέτε ρε παλικάρια, εγω χθες είδα μια μαύρη Ferrari Enzo να μπαίνει στην πλατεία Nτάβαρη (Ν.Σμυρνη) και να στρίβει δεξιά. Μετά ο οδηγός δεν την ακολούθησε γιατι πηγαίναμε αλλού (ακόμα τον βρίζω). Ποιανού είναι ρε γμτ? δεν κυκλοφορούν πολλά τέτοια στον κόσμο! πωωω ακόμα να το ξεχάσω!:OT:

edit αν και τωρα που βλέπω φωτο της ENZO δεν είμαι σιγουρος ότι ήταν enzo, θυμάμαι μόνο κάτι σαν τριγωνάκι από πίσω... πάντως ήταν κούκλα :tomato: :tomato:

Αρχική απάντηση από Myralis [Χθες, στις 23:54]

:OT: Ότι και να λέτε ρε παλικάρια, εγω χθες είδα μια μαύρη Ferrari Enzo να μπαίνει στην πλατεία Nτάβαρη (Ν.Σμυρνη) και να στρίβει δεξιά. Μετά ο οδηγός δεν την ακολούθησε γιατι πηγαίναμε αλλού (ακόμα τον βρίζω). Ποιανού είναι ρε γμτ? δεν κυκλοφορούν πολλά τέτοια στον κόσμο! πωωω ακόμα να το ξεχάσω!:OT:

edit αν και τωρα που βλέπω φωτο της ENZO δεν είμαι σιγουρος ότι ήταν enzo, θυμάμαι μόνο κάτι σαν τριγωνάκι από πίσω... πάντως ήταν κούκλα :tomato: :tomato:

:OT: Αποκλείεται να ήταν Enzo.

Αρχική απάντηση από blade_pan [Χθες, στις 22:02]

:p Ετσι!Αudi και ξερο ψωμι...Λαμια το κυκλοφορεις το εργαλειο?:D

Ναι ναι,λαμια και γυρω περιοχες,οπου εμπνεουν οι δρομοι και για καμια αναβασουλα;)

F430 θα ειδε...

εγω παντως μολις παω σπιτι θα ανεβασω μια φωτο...

απο μια f430 που ειδα στην αθηνων κορινθου την παρασκευη...

ισως ανεβασω καπου και βιντεακι να ακουσετε να μαρσαρει...απλα...απιστευτο αυτοκινητο...

Αρχική απάντηση από haris1984 [31-10-2005 11:13]

F430 θα ειδε...

εγω παντως μολις παω σπιτι θα ανεβασω μια φωτο...

απο μια f430 που ειδα στην αθηνων κορινθου την παρασκευη...

ισως ανεβασω καπου και βιντεακι να ακουσετε να μαρσαρει...απλα...απιστευτο αυτοκινητο...

:OT: Σταματα εχω ερθει σε οργασμο!!!Δεν αντεχω αλλο...

Την εχει ενας καλός κύριος και τον ειδα προχθες να τη σπαει:banging: :banging:

Σαν 250αρι δίχρονο κανει το μπ@υρδελο...Αιντε και γω απο πίσω με το red devil[corsa]:tomato: μπας και τον προλαβω σε κανενα φαναρι!!!:OT:

Επειδή βλέπω ότι μερικοί γουστάρετε τα "γρήγορα" αυτοκίνητα... Ακούστε μηχανή από Honda Civic Turbo ενός φίλου, ενώ είμαι μέσα...

Honda Civic Turbo

Έχω και φωτό από μια Murcelago ενός γνωστού μου στην Καλλιθέα, απλά είναι σε 3gp...

Αρχική απάντηση από DMylonas

Επειδή βλέπω ότι μερικοί γουστάρετε τα "γρήγορα" αυτοκίνητα... Ακούστε μηχανή από Honda Civic Turbo ενός φίλου, ενώ είμαι μέσα...

Honda Civic Turbo

Έχω και φωτό από μια Murcelago ενός γνωστού μου στην Καλλιθέα, απλά είναι σε 3gp...

Στείλε στείλε στείλε!!! Παρεπιπτόντως, γ@μάτος ο ήχος!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.