Jump to content

Need For Speed: Most Wanted

ngt

Recommended Posts

Το nZone δεν το ανανεώνει η Nvidia ρε παιδιά;;; Ακόμα το Underground 2 έχει...

Ήθελα να κοιτάξω εκεί για το Most Wanted... Στο nZone έχει συνήθως patches που βελτιώνουν την απόδοση σε κάρτες Nvidia...

• Replies 467
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από RootX

Έβαλα και τους .95, καμία διαφορά.

Αναμενόμενο... Ελάχιστες οι πιθανότητες να έβλεπες διαφορά, έστω μικρή...

akiss........έλιωσες.......εγώ έχω εργασίες........γιαυτό το έχω παγώσει.....:p πάρε το punto και τερματιστω με αυτό @! :p go go

Έχει βρει κανένας τρόπο αν σκάσει μόνο το 1 λάστιχο από τα καρφιά να φτιάκσω και να συνεχίσω?

Θα κατέβεις από το αυτοκίνητο, θα βγάλεις τον γρύλο, την ρεζέρβα και τα εργαλεία, θα σηκώσεις με τον γρύλλο το αυτοκίνητο από την μεριά του σκασμένου λαστίχου αφού πρώτα έχεις ξεβιδώσει την ρόδα, θα βγάλεις την ρόδα, θα βάλεις την ρεζέρβα, τηα την βιδώσεις λίγο, θα κατεβάσεις το αυτοκίνητο και θα βιδώσεις καλά την ρόδα.... μετα θα μαζέψεις τα πράγματα και θα φύγεις, μην τρέχεις όμως πολύ γιατι οι ρεζέρβες είναι συνήθως για μικρή απόσταση και μικρή ταχύτητα, οπότε τρέξε στο κοντινότερο βουκανιζατέρ... Ελπίζω να σε κάλυψα:o;):D:p :p

Σοβαρά τώρα, δεν έχω ιδέα, δεν μου έχουν σκάσει ακόμα τα λάστιχα, δεν έχω δει καν καρφιά ακόμα... μάλλον έχω μείνει λίγο πίσω αν και είμαι στην 11 ή 12 θέση του blacklist

κανονικά.....η πορσε δεν πρέπει να σταματάει :p :P δεν έχει συστημα στα μοντέλα της που παίζει να το λεεί και flat tire όπου αμα σου σκάσει το λάστιχο συνεχίζεις?????:p :P αδικίααααααα :p

Για όσους κυνηγάτε τα FPS και έχετε AMD64, γιατί δεν δοκιμάζετε να το παίξετε σε WinXP x64.

Στο NFSU2, από x86 σε x64 η διαφορά ήταν δραματική. Ίσως φταίει ότι οι directx,driver ήταν σε 64bit, ίσως ο driver να είναι καλύτερος, δεν ξέρω.

Από εκεί που ήταν unplayable kai γονάτιζε αν έβαζα full το Antialiasing, στα x64 φυσούσε με όλα full(1280x1024).

Δεν ξέρω αν ισχύει και σε αυτό. Δοκιμάστε το όσοι μπορείτε.

;)

Ξέρει κανείς αν το παιχνιδι είναι συμβατό με το Play.com PS2 to USB Adaptor? Aμα δεν είναι θα πρεπει να κατεβάσω την τιμονιέρα και βαριέμαι... :p :p Ευχαριστώ

μιας κ εχω κ το full game τωρα..

ειπα να δοκιμασω τις ρυθμισεις,γτ κτ δ μου κολλαγε καλα με το demo που τα ειχα ολα full κ επαιζε:p

απλα δν ειχα παρατηρησει τα advanced!(λεω κ γω???!!μονο αναλυση κ ποιοτητα πιστας εχει??):confused::tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato:

μας εφαγε ο ερωτας!!!:inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

οπως κ να χει με τις παρακατω ρυθμισεις η ποιοτητα της πιστας ειναι εκπληκτικη!:D

αν κατεβασω τελειως το ΑΑ τοτε μπορω να τα βαλω ολα full,αλλα δ μ'αρεσει ιδιαιτερα...

πιο καλα φαινεται με 2χΑΑ κ κατεβασμενες λιγο τις ρυθμισεις...(δοκιμαστε το!)

τι να το κανω το car reflection update rate??να μου πεταγετε το ματι απο την γυαλαδα του αυτοκινητου???!κ να πεφτω 8fps?ειπαμε..:nothing:

οποιος εχει αναλογο συστημα ειναι τελειες αυτες οι ρυθμισεις...κ βγαζουν 18-23 fps.

για πιο πανω fps παιξτε στην ελεηνη αναλυση 800*600.:boxed:

post-568-1416072321,3821_thumb.jpg

Παιδιά, επιχειρήσαμε με ένα αλλο παιδι να παίξουμε μεσο wireless lan, έφτιαξε ενας από τους δύο server αλλά ο άλλος δεν τον "έβλεπε", υποθέτουμε ότι δεν κοιτάει σε διαφορετικά subnet...., το παιχνίδι δεν έχει επιλογή να ψάξεις σε συγκεγκριμένη IP, έχει κανείς καμιά καλή (και ίσως δοκιμασμένη) λύση γιατί χανόόόμαστεεεεεε!:o :o :( :( :(

δοκιμαστε να βαλετε τον αλλον server...ισως παιξει...

αλλιως βαλτε αυτοματα ip κ στα 2 pc κ ολα θα ειναι οκ λογικα..

δοκιμαστε να βαλετε τον αλλον server...

το είχαμε δοκιμάσει, τιποτα....

βαλτε αυτοματα ip κ στα 2 pc κ ολα θα ειναι οκ λογικα..

Είμαστε σε ασύρματο δίκτυο με πολλούς άλλους, δεν μπορούμε να αλλάξουμε ΙP στα pc μας ή τα access point μας.

αν λειτουργει καλα το δικτυο,τοτε καποιο προβλημα υπαρχει με το multiplayer του παιχνιδιου...

για κοιταξτε για κανα patch...κ απενεργοποιηστε τα firewall!

Ρε παιδία το drift δε σας λείπει καθόλου???

Ήταν το μόνο πρωτότυπο στοιχείο που είχε εισάγει το NFS U και το αφαίρεσαν...:cry:

Κατά τα αλλά το παιχνίδι είναι υπερβολικά arcade για τα γούστα μου αλλά το παίζω μόνο για την ανάγκη της ταχύτητας

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.