Jump to content

Need For Speed: Most Wanted

ngt

Recommended Posts

• Replies 467
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από amgamer [Σήμερα, στις 14:26]

σωστος!

κατα τη γνωμη μου μεχρι κ 16fps ο συγκεκριμενο ειναι playable.αν κατεβει κατω απο 14,13 αρχιζει κ σε ενοχλει λιγο.

αλλα με 18 μεσο ορο παιζει τελεια!

:blink::blink::blink::blink:

Εγω παλι οταν το εβαλα στο pc φιλου[2x6600GT / FX-55 / 2x512] με ολα full στα 1280χ1024 ειχε 25Fps...Και πίστεψε με δεν ηταν καθολου playable το παιχνίδι!!!Δεν κολουσε αλλα η αποκριση στις κινήσεις ήταν αργή σε εκνευριστικό σημειο...

Για μενα το παιχνίδι θελει minimum 35-40Fps για να πεις ότι παιζει καλα!

Xμμ θα με τρελλανετε!Εμενα 6600GT(οχι SLI) χωρις oc και venice@2700ΜΗζ παιζει διχως προβλημα ολα full!Παιζει και 1280*1024,αλλα λογω οθονης το λειτουργω στα 1024*768!Σαφως εξαρταται απ'τον χρηστη..Fps δεν εχω μετρησει!Θα το κανω οταν παω σπιτι.

Παιδιά το παιχνίδι σε 1024*768 ακόμα και με full ΑΑ/ΑF δεν δείχνει καλό.

Είναι χαρακτηριστικό οτι ακόμα και σε ανάλυση 1600χ1200 τα "πριόνια" δίνουν και παίρνουν. Αυτές οι αναλύσεις (1024*768 κλπ) θα έπρεπε να είχαν κατακτηθεί ως τώρα. Δεν είναι δυνατόν να έχουμε ως στάνταρ μια ανάλυση εδώ και 5-6 χρόνια.

Η Minimum θα έπρεπε να θεωρείται η 1280χ960 (4:3) και standard η 1280x1024, πλέον.

Ναι βρε JimmyFox αν παιζεις συνεχεια παιχνιδια σαφως να το κανεις,αλλιως δεν υπαρχει λογος!Τεσπα,εγω απλα δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να παιζει οκ σ'εμενα και να μην παιζει στο παλικαρι με SLI+FX55!Λιγο κουλο ακουγεται..αλλα οπως ειπα ολα ειναι θεμα χρηστη!Αλλοι ικανοποιουνται με 1280*1024,αλλοι βλεπουν ghosting στα 8ms,Κλπ!Αυτα..(και πολυ το ψαξαμε πιστευω) ας γυρισουμε παλι στο απιστευτο παιχνιδακι!:T:

x850XT κ 1280*1024 παει ανετα με ολα στο full(εχω βγαλει τις γυαλαδες ομως γιατι ειναι πολυ κουραστικες) κ 2χΑΑ 16χΑF.

Κατα τα αλλα το περιμενα ποιο μουφα το παιχνιδι,ειναι αρκετα καλο για το διαλειμα απο το WoW ομως :hehe:

deadlock7 Τρεξε το bench απο το fraps να δεις.Το παλικάρι με τον FX το επαιζε οπως σου ειπα με 25Fps και νομιζε ότι ετρεχε μια χαρα.Οταν εκατσα να παιξω εγω αναγκαστικα και κατεβασα την αναλυση γιατι κοντευα να το σπασω το αμαξι....Στριψε του ελεγα ,τίποτα αυτο[1sec καθυστεριση]:) oποτε το θεμα ειναι εντελως στο ματι και στην αισθηση που εχει αναπτυξη ο καθενας:)

Επίσης στο δικό μου με 7800GT και τον athlon στα 2800Mhz ,σε 1280χ1024 με ολα τα advanced settings full[no Vsync] ετρεχε συμπαθητικά [~30-35] αλλα παλι δε μου εκατσε κι εβγαλα μερικα εφε[Τραβαω τρελα κολληματα ωρες ωρες:D]

Anyway οπως ειπα και πριν ειναι στον ανθρωπο!Κατα τ'αλλα το μονο που γουσταρα στο παιχνιδι ειναι το κυνηγιτο στη πολη με τους μπατσους...τα race events τα βαριεμαι απιστευτα:(

Παιδια με τα full αναλυση 1280-1024 παιζει μια χαρα σε 3500+.το ιδιο και σε 3200+.Kαι τα 2 ειναι με 6600GT. Στου αδερφου μου το Ρ4 στα 3200 με 5700 ultra παιζει αρκετα καλα με τα παντα full.Πιστευω οτι ειναι καποιο bug.Σε αλλους παει σφαιρα και σε αλλους σερνετε, ακομα και με ιδιο configuration.

Αν και πρεπει να πω την σειρα Underground την μισησα οσο τιποτα αλλο

To καινουργιο Most Wanted ειναι πιο ενδιαφερον απο την στιγμη που μπηκε και λιγη δραση μεσα στο παιχνιδι με μπατσους κλπ δεν ειναι πλεον και τοσο μονοτονο

Βεβαια απο οτι βλεπω το παιχνιδι συνεχιζει να ειναι ενα Αrcade οσο αφορα το gameplay σαν τα Underground και γενικοτερα πραγματι η σειρα μετα το Porshe εχει χασει αρκετα σε gameplay παρα εχει κερδισει σε κατι

6600gt με Α64 3Ghz 1024χ768 όλα full (εκτός ΑΑ--> καθόλου) και παρόλο που δεν κολούσε προσοπηκά δεν μπορούσα να παίξω... αρκετά συχνά βλέπεις sub 25fps! Τώρα αν βάλεις και ΑΑ άσ'το...

@blade_pan τα saves είναι ο φάκελος NFS Most Wanted στο My Documents

να ρωτήσω κάτι άλλο?

με x2 είχε κανείς πρόβλημα?

αλλάζει απο cpu σε cpu και κολλάει συνέχεια

αν κλειδώσω το affinity όλα καλά

αλλα αυτή τη δουλειά θα κάνω σε όλα τα παιχνίδια? μπες βγες κλείδωσε κλπ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.