Jump to content

Need For Speed: Most Wanted

ngt

Recommended Posts

17 Νοεμβρίου κυκλοφόρησε επίσημα για PC και 25 θα υπάρχει στην Ευρώπη. Τι θέμα είναι ότι δεν έχουν βγάλει στα μαγαζιά την έκδοση σε DVD... Δεν πληρώνω 4 cd... Ήμαρτον πιά με τα cd... Στο 2006 κοντεύουμε... Θα βγουν τα Bleu-Ray κι εμείς θα έχουμε ακόμα CD...

Να ήταν 1 να πω, αλλά 4??? Και με το bonus 5?? :TD:

• Replies 467
  • Created
  • Last Reply

Wizard δεν θα βγαλουν εκδοση με dvd αλλα μονο με cd. Ετσι γνωριζω μεχρι τωρα τουλαχιστον.

Το έχω πλέον και εγώ..μπορώ να πώ ότι παίζει πολύ ικανοποιητικά στο χρεπο-μηχάνημά μου, με 800χ600 βέβαια..αλλά δεν με χαλάει.

Η πρώτη έκπληξη, είναι ότι άν "δεί" ότι έχεις παιξει/τερματίσει το NFSU2, σου δίνει extra cash στην αρχή ! :p (Στο ps2 είχα ξεκινίσει με 30.000 για αμάξι, τώρα στο PC με 40.000).

Γραφικά δέν ξέρω, καλά θα φαίνονταν λογικά άν τα είχα στα high , οπότε άποψη δεν εκφέρω.

Χειρισμός..χμμ..καλός, αλλά πολύ Non-realistic.Φρένα δέν χρειάζεται σχεδόν πουθενά,κάνεις τη δουλειά σου με το άφημα απο το γκάζι και χειρόφρενα.Καλά, για τα πισωκίνητα δεν το συζητώ, μπαίνουν παντού και πάντα, με πόρτες και χωρίς :p

Σήμερα, μετά απο λίγες ώρες παιχνιδιού είμαι στην θέση 12 του blacklist..Θα τελειώσει πολύ πιό γρήγορα απ ότι περίμενα μάλλον.

Είμαι αισίως στο #3 της λίστας , έχοντας ξεκλείδωτα και τα 32 αυτοκίνητα + όλα τα upgrades που εμφανίζονται στο menu.

Στο gameplay είναι λίγο πολύ καρμπόν από το nfsu2 , μέχρι και στο ότι "αυξημένη δυσκολία = περισσότερη κίνηση με καλύτερο σημάδι".

Οι αντίπαλοι οδηγοί είναι απλά άχρηστοι , τουλάχιστον όσοι έχω δει ως τώρα.

Τα αυτοκίνητα στρίβουν ακόμα καλύτερα (πιο αντιρεαλιστικά) , με κορυφαία upgrades στρίβεις και με 300 αμα λάχει.

Και με την επιτάχυνση που έχουν τα αυτοκίνητα , ελάχιστη διαφορά έχει το να τρακάρεις από το να φρενάρεις.

Από την άλλη , τα μπατσόνια κάνουν πολύ πιο πικάντικο το μίγμα.

Αυτό που έπαθε την χοντρή ζημιά είναι το φτιάξιμο των αυτοκινήτων , δεν υπάρχουν ούτε το 1/10 των επιλογών του nfsu2.

πχ δεν υπάρχουν επιλογές για χωριστούς προφυλακτήρες , μόνο bodykit (4-5 ανάλογα με το αυτοκίνητο , εκτός από τα τελευταία που έχουν μόνο 2).

Για μένα το πρόβλημα είναι οτι σε κάποια αυτοκίνητα απλά δεν μ'αρέσει κανένα από τα υπάρχοντα kits.

Από την άλλη , δεν είναι πια απαραίτητο να γίνει το αμάξι τσίρκο για να προχωρήσεις , το μόνο που προσφέρει η αλλαγή εμφάνισης είναι οτι δεν σε γνωρίζουν οι μπάτσοι (πέφτει το heat level).

Στο performance tuning , με όλα τα upgrades , όλα τα αυτοκίνητα καταλήγουν σχεδόν ίσα...

Τουλάχιστον τα πραγματικά supercars παραμένουν ανώτερα σε εμφάνιση και ήχο...

Να και μια pic του τελευταίου αποκτήματος , που ελπίζω να αποδειχτεί άξιος αντικαταστάτης της Gallardo.

post-159-1416072304,5807_thumb.jpg

apocalypse σε ποιό pc από τα δύο σου παίζει καλύτερα το παιχνίδι?εννοώ με ATI ή με NVIDIA?

Ένα πουλάκι μου είπε ότι θα βγει Underground 3 και ότι το Most Wanted είναι απλά ένας συνδετικός κρίκος ανάμεσα στο 2 και στο 3...

:whistling

Προσπαθώ ακόμα να το κατεβά‘^$#%, εεε, εννοούσα να το αγοράσω :tomato: , το παιχνίδι και αυτά που λέτε δεν μου αρέσουν καθόλου!!! Ήθελα λίγο να γίνεται ζημιά στο αυτοκίνητο, καλύτερο gameplay και τέτοια! Δεν έχει προφυλακτήρεσ ξεχωριστά? Σκατά!!!!! Ακόμα δεν μου αρέσει να έχει supeercars! το θέμα ειναι να υπάρχει βελτίωση!

Δλδ το μόνο καλό θα είναι η BMW M3?

Αρχική απάντηση από nickstamat [Σήμερα, στις 15:12]

Ένα πουλάκι μου είπε ότι θα βγει Underground 3 και ότι το Most Wanted είναι απλά ένας συνδετικός κρίκος ανάμεσα στο 2 και στο 3...

ΜΑΚΑΡΙΙΙΙΙΙΙΙ:T: :T: :p :P

Αρχική απάντηση από F117 [Σήμερα, στις 17:08]

apocalypse σε ποιό pc από τα δύο σου παίζει καλύτερα το παιχνίδι?εννοώ με ATI ή με NVIDIA?

Χαλαρά καλύτερα στην XTPE (ίδιες ρυθμίσεις αλλά με 4xAA vs 0xAA , στα ίδια fps).

Κάπου εκεί είναι η "φυσιολογική" διαφορά ανάμεσα στις 2 κάρτες , οπότε φαντάζομαι οτι συγκρίνοντας αντίστοιχες κάρτες (πχ X800XL vs 6800GT) θα είναι περίπου στα ίδια.

Και στις 2 έχω τα πάντα στο full , εκτός από τις σκιές στο minimum , δεν βλέπω να χαλάει πολύ η ποιότητα εικόνας και διπλασιάζονται τα fps.

Αρχική απάντηση από Myralis [Σήμερα, στις 18:29]

Δλδ το μόνο καλό θα είναι η BMW M3?

Να σε απογοητεύσω?

Από M3 παίρνεις μια γεύση στην αρχή του παιχνιδιού και μετά πρέπει να περιμένεις το τέλος για να την ξαναδείς.

Και δεν ξέρω καν αν επιτρέπει να την πειράξεις όταν ξεκλειδώσει , γιατί δεν υπάρχει στην λίστα με τα 32 αυτοκίνητα , μόνο στο quickrace κάτω από την επιλογή "bonus cars".

Just a tiny update.

Τελικά δεν επιτρέπει tuning της M3 GTR , ούτε σε εμφάνιση , ούτε σε απόδοση.

Μόνο βάψιμο , αυτοκόλλητα και χρώμα στα παράθυρα :( .

Και δεν φοράει ουτε καν τα κορυφαία upgrades , τουλάχιστον όχι του nitro.....

Μια συμβουλή σε όποιον φτάσει να έχει την M3 στο γκαράζ : κατευθείαν για βάψιμο.

Εγώ την άφησα όπως ήταν και όταν αργότερα έκανα resume career με έβαλε να ξαναπαίξω την τελευταία σκηνή του παιχνιδιού......

Όταν ξανακέρδισα , την έβαψα (πολλές φορές συνεχόμενες , ώστε να μηδενιστεί το heat level) και έστρωσε το πράγμα.

Αρχική απάντηση από nickstamat [Χθες, στις 17:12]

Ειναι ανεπισημα επιβεβαιομενο οτι θα βγει underground 3 του χρονου τετοια εποχη μαλλον.

Και το most wanted ειναι εαν "πειραμα" για αν δουν αμα θα αρεσει στον κοσμο.

Παιδια αν και σπανια παιζω παιχνιδια..δοκιμασα το παιχνιδακι αυτο γιατι μ'αρεσουν τα racing!Το θεμα ειναι οτι σημεια στην οθονη,καθως και ο ουρανος(γενικα φωτεινα σημεια) εμφανιζονται σαν να γυαλιζουν!Ειναι πολυ ασχημο.Το ιδιο ακριβως συμβαινει και με το far cry αν βαλω οποιαδηποτε ρυθμιση στο lighting εκτος απο low.Τι μπορει να φταει?Οθονη ειναι Samsung 17" crt και καρτα 6600gt.Κατα τ'αλλα οσο προλαβα να παιξω ειναι απλα κορυφη..

ΥΓ:Rυθμισεις ειναι ολα Full..

καλησπέρες!εγώ σήμερα το πήρα το nfs στα χέρια μου!καλό καλό μου άρεσε!έχει πλάκα να σε κυνηγάνε οι μπάτσοι :D:D είναι ακόμα στην αρχή οπότε more εντυπώσεις αργότερα :D πάντως με την 9800pro 800χ600 high detail και στη μέση τα άλλα παίζει κυριλέ :D:D

Αν δεν είναι ενάντια σε κάποιον κανονισμό του φόρουμ, μπορεί κάποιος να πει το ακριβές μέγεθος του image που κυκλοφορεί ελεύθερο; (που να είναι τσεκαρισμένο, δλδ)

:-)

Αρχική απάντηση από Wizard! [18-11-2005 14:16]

Περιέχει Video και το Soundtrack σε ξεχωριστό Audio CD.

Να ρωτήσω κάτι...?!

Έβαλα το demo και μου φαίνεται ότι παίζει ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ γρήγορα!!! Πως ήταν παλιά που είχαμε κάτι παιχνιδάκια σε DOS γραμμένα για 8086 και τα δοκιμάζαμε μετά από χρόνια σε 80486 και έκανα σαν τρελλά...??? Έτσι ακριβώς...:hmm:

Το έχω φυσικά στημένο σε x64...

Αν είδα καλά δεν έλαβες απάντηση...

λοιπόν είναι σε 2πύρηνο??

εμενα μου το κάνει...

απλα απενεργοποίεις τον 1.

ανοιγεις το παιχνιδι και πατας crtl-shift-esc πας στο process του nfs πατάς set affinity και απενεργοποιεις τον πυρήνα.

έτσι έφτιαξε το demo σε εμένα.

ελπίζω να βοήθησα.:T:

1)Πως ακριβώς αλλάζει το MPH σε KHM??????

2)Πως ένα μαμίσιο punto περνάει σε τρίτες το Golf GTI?

3)Πως ένα μαμίσιο punto κάνει τόσο θόρυβο?

4)Γιατί από τα 32 αυτοκίνητα τα περρισότερα δεν ειναι φυσιολογικά αλλά supercars?

5)Τι ακριβώς κάνει το δεξί ctrl?

6)Αξίζει να προσπαθήσω να μην αγοράσω απολύτως τίποτα μέχρι να πάρω το RX-8:flower: :inlove: :inlove: όπου θα του πετάξω τα μάτια έξω?

1) Πάς στα options και αλλάζεις το "metric"

2)Εύκολα :p

3)Πιό εύκολα :p

4)Ο καθένας μας έχει απο 2-3 murcielago στο γκαράζ του..δίπλα απο την πισίνα..έλα τώρα..

5)Ιδέα δεν έχω..

6)Όχι...

Σχετικα με το δεξι ctrl απ'οτι εχω καταλαβει χαμηλωνει την ταχυτητα σου και μετα ξεκινας αποτομα οποτε σε καποια σημεια στον χαρτη(ειναι κυκλοι με τελιτσες) οταν σε κυνηγουν οι μπατσοι ξεγλιστρας ευκολα.Βεβαια μεχρι στιγμης ακομη και χωρις αυτο οι μπατσοι ειναι για τα μπαζα..πιο μετα δεν ξερω!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.