Jump to content

Need For Speed: Most Wanted

ngt

Recommended Posts

• Replies 467
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από gznp [Χθες, στις 18:30]

Daytime χαλάρωσε, αν κοντράρεις το WRC με το Colin McRae Rally πάει καλά, αν όμως μιλάς και για το Richard Burns Rally, τότε επέτρεψέ μου να διαφωνήσω κάθετα, το WRC είναι Arcade μπροστά στο RBR.

Το θέμα για μένα είναι να βγει ένα Street Racing Game με το ρεαλισμό που έχει το GTR, μάλλον ονειρεύομαι...

Arcade δεν ειναι σε καμια περιπτωση πιστεψε με ... το Richard Burns ειναι πιο ρεαλιστικο συμφωνω αλλα σε βαθμο αηδιας και ισως ειναι λιγο "υπερ-ρεαλιστικο" , δηλαδη το αμαξι flipαρει για πλακα ακομα και με μια μικρη πετρουλα ... ε ειπαμε ... ξερω πολλους πορωμενους μεχρι το κοκκαλο με αμαξια που παιζουν WRC (και κανα αλλο racing) αλλα το RB δεν το συμπαθησε κανεις ...

GTR + Street Racing πραγματι θα μαμουσε ... :T:

Αρχική απάντηση από Van Gerokost [Σήμερα, στις 09:30]

Aυτές τις μέρες θα γίνει Sempron 2600 με 1GB DDR333 και μία ΑΤΙ 9600Pro (128MB)

To τωρινό setup είναι με Athlon XP 2200+ και 512.

Και πριν και μετά θα σέρνεται.

Στο δικό μου @3700 1GB RAM , 9800pro 1280χ1024 ούτε καν όλα full, σέρνεται.

Αρχική απάντηση από giorgos_cupra

Δεν ξερω ρε παιδια τι να πω,εμενα δεν μου αρεσε καθολου:...:

Μπορω να πω και μενα κατι με χαλασε δεν ξερω τι...Μου φαινεται σαν τα underground...Ελπιζω το κανονικο να εχει αρκετες +++ διαφορες...

καλα εγω το περιμενα...οπως και οι περισσοτεροι...

καλο ειναι που ειναι τοσο arcade...θα το τερματισω γρηγορα και μετα αρχιζει το drag & drift με καλα αμαξια...ουτως η αλλως ποτε δεν μου αρεσαν οι κανονικες πιστες στα underground...πολυ ψευτικες...

Μα καλα...γιατι σας παιρνει τοσο απο κατω? Δεν το περιμενατε οτι το παιχνιδι θα ηταν αλλο ενα κλασσικο arcade? Σιγα μην περιμενω απο την ΕΑ να βγαλω παιχνιδι με πραγματικο χειρισμο. Εγω παντως θα ασχοληθω μαζι του μονο και μονο για να περασω την ωρα μου. Ελπιζω τουλαχιστον να εχει διαρκεια και μην τερματιζεται μεσα σε λιγες ωρες.

Ρε παιδια οποιος περιμενε οτι το NFSMW θα ηταν simulator τοτε ηταν εκτος τοπου και χρονου!Η ιστορία της υποθεσης ειναι να φτιαξεις το αμαξακι σου και να το γουσταρεις...Οχι να μαθεις τη τεχνική μιτη-φτερνα:)

Κι εμενα με χαλαει που ειναι ξενερωτο σαν οδηγηση αλλα δεν περιμενα και κατι καλυτερο απο το συγκεκριμενο game...

Κατα τ'αλλα εμενα μου αρεσε το κυνηγητο με τα μπατσικα και τα traps στο δρομο.

Αλλα δεν μου αρεσε το γεγονος οτι νιωθεις οτι εισαι μεσα σ'ενα αρμα που ισοπεδωνει τα παντα[Κολονακια ,δεντρα ,κλπ..]

Αρχική απάντηση από micron

Ρε παιδια οποιος περιμενε οτι το NFSMW θα ηταν simulator τοτε ηταν εκτος τοπου και χρονου!Η ιστορία της υποθεσης ειναι να φτιαξεις το αμαξακι σου και να το γουσταρεις...Οχι να μαθεις τη τεχνική μιτη-φτερνα:)

ε, αυτό τα λέει όλα

Το nfs χρόνια τώρα, το παίζεις για να τσιτώνεις και να γουστάρεις,

η λογική του, είναι προφανές -σε σχέση μ' αυτό που νιοώθει ο παίκτης- ότι βρίσκεται πιο κοντά στο Unreal Tournament παρά σε simulator...

ξεκολάτε!!!!! είναι arcade και μάλιστα μαμάτο!!!!!

το συγκεκριμένο απ΄όσο μπορώ να κρίνω απο το demo πρέπει να ΄ναι το καλύτερο nfs απο την εποχή του Porche Unleashed:devil:

αν το αμαξάκι έτρωγε και damage θα ήταν κατά πολύ καλύτερο.

όχι γιατί το παιχνίδι θα γινόταν simulator, αλλά επειδή θα απαιτούσε να είσαι πιο "τυπικός"

άντε να το δούμε full...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.