Jump to content

Need For Speed: Most Wanted

ngt

Recommended Posts

• Replies 467
  • Created
  • Last Reply

Ετσι ονομάζεται το πρώτο section του παιχνιδιού...Black List

...και όπως λέει ο Vin ..."πρέπει να ιδρώσεις για να μπείς στην αφρόκρεμα"

Καλό δείχνει το demo τουλάχιστον.

Λίγο simulation και μπόλικο arcade....αλλά καλό.

Αν και το τελικό παιχνίδι είναι όσο καλό δείχνει το demo χαλαρά πάει για arcade της χρονιας :D

και απο απαιτήσεις φαίνεται σουπερ!

έτρεξε σε έναν a64 3200+, 1gb ram, 6600 agp στα 1024χ768 όλα on/full εκτός απο fsaa και shadows (δεν δοκίμασα να δω πως παει με shadows)

Αρχική απάντηση από JaguarOne [Σήμερα, στις 19:10]

Αν και το τελικό παιχνίδι είναι όσο καλό δείχνει το demo χαλαρά πάει για arcade της χρονιας :D

και απο απαιτήσεις φαίνεται σουπερ!

έτρεξε σε έναν a64 3200+, 1gb ram, 6600 agp στα 1024χ768 όλα on/full εκτός απο fsaa και shadows (δεν δοκίμασα να δω πως παει με shadows)

τρεχει και σε ποιο μικρα συστηματα..

3200+ χπ με 512 μνημη και 6600gt με shadows και στο πρωτο σταδιο τα fsaa.

φυσικα δεν θα ελεγα οχι σε λιγη μνημη ακομα.

καλό φαίνεται από το demo.

μου αρέσει πολύ που το αμαξάκι πατάει κάτω και το νοιώθεις χωρίς να παύει να είναι arcade:T:

αναμένουμε full version.:jump:

Παιδία αν αληθεύει μια πληροφορια που έχω από ενα φιλαράκι (λίγο ψεύτης) θα το έχω κυριακή - δευτέρα το full.

Αμα δεν κανω λαθος επισημα βγαινει στις 15 του μηνος οποτε μεχρι την τεταρτη θα το εχουμε.

Καταπληκτικό! Εχω μεινει αφωνος!! Τρεχει φανταστικά και το κυνηγητό ειναι ολα τα λεφτα...OMG εχω παθει πλάκα..GG

Αρχική απάντηση από DMylonas

Επειδή βλέπω ότι μερικοί γουστάρετε τα "γρήγορα" αυτοκίνητα... Ακούστε μηχανή από Honda Civic Turbo ενός φίλου, ενώ είμαι μέσα...

Honda Civic Turbo

Έχω και φωτό από μια Murcelago ενός γνωστού μου στην Καλλιθέα, απλά είναι σε 3gp...

Γουάου καλη φαση Μυλονα, τωρα πως χωρεσε ο "δικος σου" μοτερ απο Audi Quattro που ετρεχε το 1985 στο Grupp B μονο αυτος το ξερει :whistling

Υ.Γ. sorry για το off topic

Αρχική απάντηση από Sisman [Σήμερα, στις 11:57]

Γουάου καλη φαση Μυλονα, τωρα πως χωρεσε ο "δικος σου" μοτερ απο Audi Quattro που ετρεχε το 1985 στο Grupp B μονο αυτος το ξερει :whistling

Υ.Γ. sorry για το off topic

LOL! Να 'σαι καλά ρε Βαλ. Και έλεγα τι μου θυμίζει ο ήχος... Κάπου τον είχα ξανακούσει... :D

Anyway, το παιχνίδι με απογοήτευσε οδηγικά. Ελπίζω να είναι έτσι μόνο στο demo αλλά μάλλον... :TD:

ρε παιδες κομματακι βαρυ δεν ειναι ?εγω με α643000@2800 786μβ ραμ και χ800χλ δεν το βλεπω και τοσο smooth στα 1024*768 με ολα φουλ...το fear πηγαινε καλυτερα!λετε να φταινε οι καταλυστ 5.10?γιατι δεν το δοκιμασα με 5.8 που ετρεχα μεχρι τωρα ολα τα υπολοιπα...κατα τα αλλα....καλουτσικο,ευτυχως εφυγε η μαυριλα,ωραια πολη αλλα φορ εβερ αρκειντ!:whistling

Πολυ ωραιο παιδες...επαιξα και Online με κατι γερμανους και κινεζους...και μου λεει:"Καλα τι συνδεση εχεις,modem 56??"Oχι του λεω DSL 512....Α ενταξει,λεει,εγω ειμαι με 6MB!!!:laughing:

Cayman S..........................:worship:

Παίδες ποιος θα αναλάβει να μου κάνει ένα αντίγραφο ασφαλείας, όταν του έρθει η full έκδοση; :innocent:

(Εννοείται πως κερνάω καφέ σε όποιον)

Αρχική απάντηση από Samael [20-04-2005 12:17]

O ρεαλισμος του Porche ειναι απλα αξεπεραστος....

Γενικα εχω παρατηρισει οτι παιχνιδια που βγαινουν κ για κοσνσολες υστερουν σημαντικα σε ρεαλισμο για να μπορουν να τα παιξουν κ τα 12χρονα :(

Ισως εχεις δικιο αλλα μην ξεχνας οτι το WRC που βγαινει σε PS2 ειναι οτι πιο ρεαλιστικο υπαρχει στο ειδος του ... καμια φορα υπαρχουν και εξαιρεσεις στον κανονα ...:cool:

Αρχική απάντηση από Daytime Dreamer

Ισως εχεις δικιο αλλα μην ξεχνας οτι το WRC που βγαινει σε PS2 ειναι οτι πιο ρεαλιστικο υπαρχει στο ειδος του ... καμια φορα υπαρχουν και εξαιρεσεις στον κανονα ...:cool:

Daytime χαλάρωσε, αν κοντράρεις το WRC με το Colin McRae Rally πάει καλά, αν όμως μιλάς και για το Richard Burns Rally, τότε επέτρεψέ μου να διαφωνήσω κάθετα, το WRC είναι Arcade μπροστά στο RBR.

Το θέμα για μένα είναι να βγει ένα Street Racing Game με το ρεαλισμό που έχει το GTR, μάλλον ονειρεύομαι...

Πωπωπωπωπωππωπωπωπω ποτε θα το εχω στα χερια μουυυυυυυυυυυυυυυ.....

Μου αρεσει που ειναι arcade εχει Γ@Μ@Τ@ γραφικα (αν και λιγο βαρια) και εχει τουμπανα αυτοκινητα....Porshe Cayman τουμπανοοοοοοοοοοοοο.....:woot: :woot: :woot: :woot: :woot: :woot:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.