Jump to content

Need For Speed: Most Wanted

ngt

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από F117

ιουυυυυυυ!έπαιξα το demo στο Plaisio για XΒΟΧ !χάλια γραφικά δεν κάνω πλάκα...... :/ το xbox λογικά φταίει..... χιιχιχιχ!στο pc θα γαμεί!##!20 μέρες +++ ...!έλα να τρέχουμε να ξεφύγουμε κ απο τους μπάτσους.......πολύ hot pursuit 2 μου θύμησαν τα σκηνικά......

Που τρεχεις? Μεσα στην πολη ή τρεχεις εξω στα δαση οπως ηταν στο hot pursuit 2? Απο χειρισμο τι ελεγε? γυρναγε καθόλου?

• Replies 467
  • Created
  • Last Reply

δεν μ έφευγε κόλος πάντως.......έξω απο πόλη ήταν.....περιμένω Pc.......... με όλες τις πίστες......

Αρχική απάντηση από F117 [Σήμερα, στις 01:21]

δεν μ έφευγε κόλος πάντως.......έξω απο πόλη ήταν.....περιμένω Pc.......... με όλες τις πίστες......

Πωωωωω μου ειπες ολα αυτα που δεν ηθελα να ακουσω!!!!! ΜΕ ξενερωσες τελειως:(

κάτσε κάτσε.......θα δούμε........! :p εγώ είμαι κ χεράς και δεν μ έφευγεεεεε :p ΛοοοοοοοοοοοοοοοΛ !υπομονήηηηη

Ρε παιδιά, σχεδόν οι μισές πίστες που έχουν δείξει είναι μέσα σε βιομηχανικές ζώνες και στην πόλη... :confused:

δεν ξέρω ορέ...πάντως στο demo για το χβοχ ήταν έξω......θα δούμε μωρέ!υπομονή χιχιχι

Αρχική απάντηση από gznp

Ρε παιδιά, σχεδόν οι μισές πίστες που έχουν δείξει είναι μέσα σε βιομηχανικές ζώνες και στην πόλη... :confused:

Γι'αυτο ρωταω...Κατι τετοιο εχω δει και εγω. Ετσι και ειναι ομως να τρεχω σε χωματοδρομους με μερσεντες, πορσε και μακ λαρεν τοτε θα με ξενερωσει αγρια το παιχνιδι.

Ρε ψωναρα F117 οσο χερας(χαχαχαχχααααχχα!!!) και να εισαι οταν οδηγας 500+ αλογα αμαξι εεε καπου θα σε γυρισει και αυτο...

theHitma@n

χαχαχαχαχ λοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ!όχι σου λέωωωωωωω!ακόμα κ όταν οι μπάτσοι θα μ χτυπάνε τον κώλοοοοο :p (του αμαξιού!) χέρια μαχαίριαααα :p

Αρχική απάντηση από Samael [20-04-2005 04:27]

Βλεπω πολλους Porche fan κ χαιρομαι!

Μακαρι να επιστρεψουν οι καλες εποχες :D

’λλος ένας εδώ.
Αρχική απάντηση από F117 [Σήμερα, στις 01:53]

theHitma@n

χαχαχαχαχ λοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ!όχι σου λέωωωωωωω!ακόμα κ όταν οι μπάτσοι θα μ χτυπάνε τον κώλοοοοο :p (του αμαξιού!) χέρια μαχαίριαααα :p

:hehe: :hehe: :hehe: πλακα εχεις :clap: :clap:

Αρχική απάντηση από mariosalice

’λλος ένας εδώ.

Μιας και είμαστε πολλοί δεν ανοίγουμε και κανά thread με record laps να κάνουμε και καμιά κοντρίτσα? :D

Αρχική απάντηση από blade_pan [Σήμερα, στις 11:03]

Audi A4 3,2 και Cayman απλα!!

Λιγες μερες ακομη...:)

:worship: :worship: :worship: :banging: :banging:
Αρχική απάντηση από Wizard!

Να δω Murciellago κωλοφτιαγμένη με νίτρα και τα σχετικά και τι στον κόσμο! :p:P

Eγω ειμαι ερωτευμενος με το Gallardo παντως απο την 1η φορα που το ειδα.....πανεμορφο :inlove:

Τελικα το Black Edition ειναι ενα "collector's edition" το οποιο περιεχει bonus dvd με το μοντελο Josie Maran...:daisy:

The collector's edition of EA's burning racing game feature exclusive cars, races and specially-tuned rides, as well as a bonus DVD with behind the scenes footage of model/actress, Josie Maran, concept art, exclusive videos and much more.

post-841-1416072272,3201_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.