Jump to content

Need For Speed: Most Wanted

ngt

Recommended Posts

Μόλις είδα το video promotion του Most Wanted στην Ε3 νομίζω.. απίστευτο φαίνεται..

μάλλον πάμε για αναβάθμιση πρίν τον Νοέμβρη για να μην συγχιστούμε όμως :p

• Replies 467
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

αναβαθμιση γιατι ρε??

Λές να φτάνει η 9600 PRO και ο ΧΡ 2200+ ?:cry:

Σε λίγο καιρό θα τσιμπήσω έναν Sempron 3000 (μέχρι εκεί φτάνει το mobo μου) και .. βλέπουμε.

θα ζοριζεσαι με αυτο το συστημα....

@ΑΝ7 OverClocker

γιατι τα αλλα δεν ηταν καλα? μια χαρα ηταν...

Αντε να βγει... κι ελπιζω να εχουν διορθώσει τον εκνευριστικά υποστροφικό χειρισμό των 2 προηγούμενων nfsu

Αρχική απάντηση από Van Gerokost

Σε λίγο καιρό θα τσιμπήσω έναν Sempron 3000 (μέχρι εκεί φτάνει το mobo μου) και .. βλέπουμε.

Κρατα τα λευτα σου για να πας σε Α64 η οτι αλλο θες... Η CPU σου με λιγο O/C της ταξης του 15-20% θα σε βγαλει μια χαρα και θα είναι καλυτερη απο shempron...

• 2 weeks later...

Είδα τα σχόλια για το Porsche και αγαλίασε η ψυχή μου, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ σοβαροί gamers!!! Είχα ΛΙΩΣΕΙ στο Porsche, θυμάμαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ σκηνικά που έτρεχα με τη GT1 και την Turbo 95 για να κατεβάσω όλο και περισσότερο τους χρόνους μου...αυτό το 2:02 στα Πυρηναία και το 2:57 στις ’λπεις τα θυμάμαι όσο τπτ άλλο...

Τι μου θυμίσατε βραδιάτικα...:happy2: :jump1: :hug:

Αρχική απάντηση από gznp

Είδα τα σχόλια για το Porsche και αγαλίασε η ψυχή μου, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ σοβαροί gamers!!! Είχα ΛΙΩΣΕΙ στο Porsche, θυμάμαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ σκηνικά που έτρεχα με τη GT1 και την Turbo 95 για να κατεβάσω όλο και περισσότερο τους χρόνους μου...αυτό το 2:02 στα Πυρηναία και το 2:57 στις ’λπεις τα θυμάμαι όσο τπτ άλλο...

Τι μου θυμίσατε βραδιάτικα...:happy2: :jump1: :hug:

Εεετσι εετσι!!

Τurbo του '95 σε τελευταιο σταδιο,κ φατε σκονη! :D

Αρχική απάντηση από Samael [29-07-2005 01:06]

Εεετσι εετσι!!

Τurbo του '95 σε τελευταιο σταδιο,κ φατε σκονη! :D

;):D :worship:

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.