Jump to content

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας παιδιά . Μόλις έκανα το φορμάτ του πισί . Πήρα δύο καινούργιους 970 προ σε nvme και ένα 860 εβο για τα παιχνίδια . 

Έκανα την μέτρηση στον ένα που δεν έχει το λειτουργικό και μου βγάζει κοντά στα 3000 ΜΒ sequaential και 2400 write . Eίναι καλά . 

Ο δεύτερος που είναι ίδιος με τον πρώτο τον έβαλα για το λειτουργικό . Σε αυτόν έχω κάνει τρεις μετρήσεις και μου βγάζει 1600 sequaential και 1400 write . ΕΊναι τα μισά από τα αναμενόμενα . Γιατί ? Δεν είναι το μπας χ4 αλλά επί 2 ? Δεν το ρύθμισε καλά ο τεχνικός ? Η μητρική που έχω είναι η asus x399 e gaming . Έβαλα όλους τους οδηγούς για τα περιφερειακά . Για πες τε καμιά ιδέα ? Είναι καμία ρύθμιση στο βιος που διέφυγε του τεχνικού ? 

Παιδιά έχω και άλλο τεστ . Αντέγραψα 30 γιγα με φωτογραφίες και βίντεο από τον c στον g και πήγαινε με 750 ΜΒ και ο c έδειχνε ενεργό χρόνο μόνο 50 /100 . Είχε 800 περίπου ανάγνωση . 

Από τον G στον c πήγαινε με 850 MB με τον g να δείχνει ενεργό χρόνο 30/100 μόνο και περίπου 1 γίγα ανάγνωση . 

το πήγα στο σέρβις . με πήρε τηλέφωνο ο τεχνικός και μου είπε ότι με την αναβάθμιση του βιος στο τελευταίο έστρωσε . μου είπε επίσης ότι άλλαξε θέση στα σλοτ του μ2 μεταξύ των drives .

τώρα παιδιά μια απορία . Τα παχνίδια που ήταν εγκατεστημένα στα drives θα παίξουνε ή θέλει πάλι ινσταλ το πρόγραμμα ? μου είπε ότι με την αλλαγή θέσης υπάρχει πιθανότητα να μην παίξουνε τα προγράμματα στους δίσκους εξαιτίας της διαφορετικής θέσης τους . Υπάρχει πιθανότητα να γίνει κάποιο κόνφλικτ και να μην πιάνει η διαδικασία του unistall install και να χρεαστεί φορμάτ το πισι ? Δηλαδή να μην μπορέσω να κάνω unιstall το πρόγραμμα που δεν βρίσκει το παιχνίδι και να κάνω φορμάτ ? 

Για το copy paste μεταξύ δίσκων μου είπε ότι δεν τους πάει μέχρι το 100/100 το λειτουργικό . Αλλά εγώ έχω δει να πάει 100 σε ένα βίντεο στο youtube