GoMaR Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2018 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12, 2018 Καλημερα στη τρελοπαρεα. Εχω παρει αυτη τη μλκιαhttps://www.msystems.gr/index.php?category=3316&product=19085 και καθε 2-3 seconds μου τρεμοπαιζει η οθονη. Σα να κανει stutter ενα πραγμα. Ειναι πολυ ενοχλητικο. Θελω να μου προτεινετε ενα καλωδιο δοκιμασμενο. Το λιγοτερο δυο μετρα. H oθονη μου ειναι αυτη.http://www8.hp.com/emea_middle_east/en/products/monitors/product-detail.html?oid=18164508 Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Νοέμβριος 12, 2018 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2018 (edited) Ελπίζω να είναι το καλώδιο και όχι η πλακέτα με τις εισόδους της οθόνης. Μου έχουν τύχει και οι 2 αυτές περιπτώσεις. Ελαφρώς τσιμπημένο, αλλά απόλυτα αξιόπιστο το παρακάτω ( κατασκευασμένο από την γνωστή Monster ) https://www.amazon.com/Monster-High-Speed-DisplayPort-Cable/dp/B003B3N27G/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1542027454&sr=8-2&keywords=monster+displayport Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 12, 2018 από billpeppas 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 12, 2018 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2018 κατα προτιμηση απο Ελλαδα Βασιλη.. 5μετρα τα θεωρω πολλα. 2 -2.5 μετρα ειναι καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Νοέμβριος 12, 2018 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2018 20 minutes ago, GoMaR said: κατα προτιμηση απο Ελλαδα Βασιλη.. 5μετρα τα θεωρω πολλα. 2 -2.5 μετρα ειναι καλα. βρε έμπα σε ένα μαγαζί και πάρε ! να δοκιμάσεις ! δεν έχεις 144hz για να θέλεις το top of the top Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 12, 2018 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2018 Ρε συ Νικολα, διαβασες το αρχικο θεμα; Αυτο εκανα. Μπηκα msystems, πηρα ενα δοκιμασα και μου δημιουργει προβληματα. Δε μπορω να σκαω 7-10Ε συνεχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Νοέμβριος 12, 2018 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2018 42 minutes ago, GoMaR said: Ρε συ Νικολα, διαβασες το αρχικο θεμα; Αυτο εκανα. Μπηκα msystems, πηρα ενα δοκιμασα και μου δημιουργει προβληματα. Δε μπορω να σκαω 7-10Ε συνεχεια. οοο πηγενέ το πίσω και , μπορεί να βγήκε τζούφιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Νοέμβριος 12, 2018 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2018 7 hours ago, GoMaR said: κατα προτιμηση απο Ελλαδα Βασιλη.. 5μετρα τα θεωρω πολλα. 2 -2.5 μετρα ειναι καλα. Δεν θα έβαζα απ' έξω αν έβρισκα κάτι της προκοπής εδώ. Δυστυχώς από Skroutz όλο σκουπιδάκια τύπου Roline, Delock, Aqprox έχει. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Αύγουστος 3, 2019 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2019 επαναφέρω το θέμα. δεν γνωρίζω τις διαφορές μεταξύ των dp εκδόσεων. Τι έκδοση πρεπει να πάρω για να συνδέσω μία dell u2412m με μια κάρτα evga 1070ti ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης_84 Αύγουστος 4, 2019 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2019 Σύμφωνα με το displayport.org τα καλώδια δεν έχουν version. Παρά την ταλαιπωρία του gomar με ένα τυχαίο καλώδιο, θα πρότεινα να πάρεις ένα οποιοδήποτε dp καλώδιο να κάνεις τη δουλειά σου. Έχοντας χρησιμοποιήσει πάνω από 10 διαφορετικά dp καλώδια σε διάφορους συνδυασμούς gpu-οθόνης, ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Αύγουστος 4, 2019 Author #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2019 Για την ολοκλήρωση του θέματος, αγόρασα ένα από το eshop (δε θυμάμαι ποιο όμως) και όλα καλά. Μπορεί να ήταν το καλώδιο που έφταιγε δε ξέρω. Πάντως το προβληματικό καλώδιο, το είχα πάει στο γραφείο και έπαιζε μια χαρά Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Αύγουστος 4, 2019 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2019 πριν 11 ώρες, το μέλος Γιάννης_84 έγραψε: Σύμφωνα με το displayport.org τα καλώδια δεν έχουν version και αυτά τα 1.2 και 1.3 τι είναι συνομήλικε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης_84 Αύγουστος 4, 2019 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2019 πριν 40 λεπτά, το μέλος psyber έγραψε: και αυτά τα 1.2 και 1.3 τι είναι συνομήλικε; https://www.displayport.org/cables/how-to-choose-a-displayport-cable-and-not-get-a-bad-one/ Despite what you may read, there is no such thing as a DisplayPort 1.1 cable and DisplayPort 1.2 cable. A standard DisplayPort cable, including the so-call DisplayPort 1.1 cables, will work for any DisplayPort configuration including the new capabilities enabled by DisplayPort 1.2, including 4K and multi-stream capabilities. All standard DisplayPort cables support RBR, HBR (High Bit Rate), and HBR2 (High Bit Rate 2), which can support 4K at 60Hz, or up to four 1080p displays using multi-stream. Απομόνωσα το παραπάνω αλλά αξίζει να διαβαστεί ολόκληρο. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staxtis Αύγουστος 9, 2019 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2019 Αγόρασα 3 DP για να μπορέσω να δω 144HZ .... Ολα τα πουλάνε σαν DVI D αλλα παρα πολλά είναι DVI S.. Εχει να κάνει με την διάταξη για τις επαφες απο πίσω...ΑΠο το πλάισιο πηρα και επέστρεψα προφανώς κάτι DVI D Που ξεκάθαρα δεν ήταν DVI-D Τελικά την δουλειά μου την έκανα με ενα απο media markt... Πήγαινε σε όποιο μαγαζί θέλεις και επέμενε την ώρα που τον ρωτάς είναι DVI-D? Θα σηκώνει 144hz??Αν οχι θα στο γυρίσω πισω... Απλά θα εχεις ταλέπα.Γενικά είναι πολύ πο**τικοκαλώδιο γιατι ενω δεν είναι HDMI Που εχει μεγάλες διαφορές καλά-κακά(και εκει αμφιβάλω) είναι λες και όλα είναι διαφορετικά με ίδια χαρακτηριστικά ...ΣΟυ πουλάνε οτι θέλουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Αύγουστος 9, 2019 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2019 πριν 1 ώρα, το μέλος Staxtis έγραψε: Αγόρασα 3 DP για να μπορέσω να δω 144HZ .... Ολα τα πουλάνε σαν DVI D αλλα παρα πολλά είναι DVI S.. Εχει να κάνει με την διάταξη για τις επαφες απο πίσω...ΑΠο το πλάισιο πηρα και επέστρεψα προφανώς κάτι DVI D Που ξεκάθαρα δεν ήταν DVI-D Τελικά την δουλειά μου την έκανα με ενα απο media markt... Πήγαινε σε όποιο μαγαζί θέλεις και επέμενε την ώρα που τον ρωτάς είναι DVI-D? Θα σηκώνει 144hz??Αν οχι θα στο γυρίσω πισω... Απλά θα εχεις ταλέπα.Γενικά είναι πολύ πο**τικοκαλώδιο γιατι ενω δεν είναι HDMI Που εχει μεγάλες διαφορές καλά-κακά(και εκει αμφιβάλω) είναι λες και όλα είναι διαφορετικά με ίδια χαρακτηριστικά ...ΣΟυ πουλάνε οτι θέλουν. Άλλο το DisplayPort, άλλο το DVI... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Αύγουστος 9, 2019 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2019 Εγώ πήρα ένα logilink απο το stockhouse του eshop. Αναφέρει έκδοση 1.2 και λειτουργεί μια χαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts