Jump to content

Aργει η να φορτωσει η μνημη

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα παιδια.Εχω ενα προβλημα με την μνημη και θα ηθελα λιγη βοηθεια.Εχω μια 512mb ddr στα 400mhz.Eταιρια δεν θυμαμαι.Το προβλημα ειναι οτι αργει να φορτωσει τις εφαρμογες.π.χ αν ανοιξω το mozilla που χρησημοποιει αυτην τη στιγμη 10k περιπου,θα κανει 10 δευτερολεπτα σχεδον για να μαζεψει τοση μνημη.Αυτο γινεται με ολες τις εφαρμογες(μιλαω για μετα το log in)μικρες-μεγαλες.Eχω εναν AMD στα 2400+ οποτε δεν υπαρχε περιπτωση να αργει γι'αυτο.Defragment εκανα δυο φορες σημερα(συνηθως κανω ενα την ημερα),οποτε ουτε αυτο ειναι,ετρεξα το "pc check" για να δω αν θα βγαλει τιποτα για την μνημη,αλλα ολα οκ.Επισης εχω το kaspersky με την τελευταια ενημερωση,εκανα check για ιους αλλα δεν βρηκε τιποτα.Ακομα εχτες εβαλα και το "f-secure" σε περιπτωση που δεν εκανε δουλεια το kaspersky,αλλα ουτε αυτο βρηκε τιποτα.Και τελος εκανα πριν λιγο defrag στην registry με το tuneup utilities2004,και scan με ad-aware-,spybot search and destroy και psyware doctor και δεν βρηκε τιποτα.Ολα αυτα με τις τελευταιες ενημερωσεις.Οτιδηποτε γνωριζετε-σκεπτεστε-υποψιαζεστε θα βοηθησει.Αντε μηπως και βρουμε τι φταιει:)

Αυτο δεν συνεβαινε παλιοτερα?Φυσιολογικο μου φαινεται το 10 δευτ για τον mozilla αν εχεις και πολλες εφαρμογες στην μπαρα(πχ kaspersky).Ασχετο αλλα αν δεν εχεις κανει oc η μνημη ισως δεν τρεχει στα 400(καλο ειναι να το κοιταξεις,ςτσι ωστε να τρεχουν συγχρονισμενα με το fsb του επεξεργαστη σου..)

99% είναι θέμα λειτουργικού. δηλαδή με ένα "all time classic" format θα στρώσει.

σε άλλη περίπτωση, μνήμες δεν μπορεί να είναι, μόνο ο σκληρός δίσκος μπορεί να σε καθυστερεί τόσο. πόσες ταυτόχρονα ανοικτές διεργασίες (processes) έχεις?

Με το που ανοιγουνε τα XP τρεχουν περιπου 19 services,εκ'των οποιων τα 18 ειναι το windows και το αλλο ειναι το msn.Nα φερω ενα αλλο παραδειγμα.Αν παω να ανοιξω το notepad(πριν λιγο το εκανα),κει ειχα ανοικτο μονο το mozilla,εκανε 4-5 δευτερολεπτα.To notepad.Ρωτησα και σε ενα αλλο forum και μου ειπαν και εκει για φορματ.Αυτη την συμπεριφορα την εχει εδω και 5-6 ημερες.Αυτο με το fsb πως θα το κοιταξω?

Επομενως με ενα format θα εισαι οκ:) .Το fsb μπορεις να το κοιταξεις ειτε στο βιος(δηλ αν λειτουργουν οι μνημες 1:1 με το fsb του επεξ).Νομιζω του 2400 ειναι 266MHz.Αν δε μπορεις να το βρεις,κατεβασε το cpu-z και θα το δεις!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.