def Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2018 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6, 2018 (edited) Η μητρική ήταν στο αυθεντικό της κουτί της HP. Μου την έδωσαν και την έβαλα σε άλλο κουτί. Έχω κολλήσει λόγο δουλειάς... Πως συνδέω τα καλοδια του κουτιού στο κοντρόλ πάνελ της μητρικής. Παραθέτω την μητρική και το κοντρόλ πάνελ της. Το κουτί μου έχει 2 μικρά πινακια που μπαίνουν σε μια υποδοχή το καθένα δηλαδή εκτός του reset και του hdd power εχει και power led + Και power led -. ΠΟΥ μπαίνουν γιατί κόλλησα.... Έβαλα 2-4το power led, και 1-3 hdd, πρέπει να βάλω και τα άλλα.? Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 6, 2018 από def Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Νοέμβριος 6, 2018 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2018 6+8 (όπως θες) ο διακόπτης που ανοίγει το κουτί 5+7(όπως θες) το reset switch 1+3 hdd led (όπως γράφει πολικότητα) 2+4 power led (όπως γράφει πολικότητα (μήπως αντί για power led είναι power switch?) αυτά που έχεις γιατί σίγουρα χρειάζεσαι power switch (όλα τα άλλα είναι εξτρα) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Νοέμβριος 6, 2018 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2018 (edited) Έχω και power switch που μπαίνει.?Αρα μπαίνει στο 6-8 σωστά? Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 6, 2018 από def Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Νοέμβριος 6, 2018 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2018 ναι το power switch στο 6-8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Νοέμβριος 6, 2018 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2018 Just now, shattered said: ναι το power switch στο 6-8 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts