fantacid Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2005 Υπαρχει καποιο προγραμμα που να μπορει να αναγνωρισει κ να ονοματισει ενα mp3 που δε ξερουμε τι ειναι?Αν του δωσουμε τουλαχιστον τον artist?Εχω καποια αλμπουμ σε mp3 με τιτλο μονο το ονομα του artist, το προβλημα ειναι οτι δεν ξερω ποιο συγκεκριμενο αλμπυμ ειναι, ή οτι βαριεμαι να τα ονοματιζω manual.Πολλα προγραματα κανουν κατι παρομοιο οταν βαζεις ενα audio cd,αναγνωριζουν το αλμπουμ κ τα ονοματιζουν,αυτο το πραμα θελω κι εγω αλλα απο mp3 που εχω στο δισκο μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black_Maba Απρίλιος 18, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagelar34 Απρίλιος 18, 2005 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 αν είναι ολόκληρο το άλμπουμ και τα κομμάτια με την σειρά τους τότε tag&rename κ σου βρίσκει τα πάντα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Απρίλιος 18, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 O Windows Media Player κάνει κάτι τέτοιο αν έχεις ενεργοποιημένη τη σχετική επιλογή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Απρίλιος 18, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis O Windows Media Player κάνει κάτι τέτοιο αν έχεις ενεργοποιημένη τη σχετική επιλογή. H οποια ειναι?????Αρχική απάντηση από kagelar34 αν είναι ολόκληρο το άλμπουμ και τα κομμάτια με την σειρά τους τότε tag&rename κ σου βρίσκει τα πάντα! τα περισοτερα εχουν ονοματα του τυπου track01,track02 κλπαν βαλεις arrange icons by "name" ερχοντα σε σειρα!γιανα δουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Απρίλιος 18, 2005 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Options\Library\Retrieve additional information from the internet Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Απρίλιος 19, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Options\Library\Retrieve additional information from the internet Για ποια εκδηση μιλαμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Απρίλιος 19, 2005 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 Και το real one κανει κατι παρομιο..αν βαλεις το cd μεσα ακομα και αντιγραμενο και εισαι συνδεμενος στο διαδυκτιο, εχει επιλογη get info ......www.realone.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Απρίλιος 19, 2005 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 Αρχική απάντηση από fantacid Για ποια εκδηση μιλαμε? Ψέματα, ασ'το. Αυτό τελικά το κάνει μόνο στα CDs. Ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται... Sorry για την ταλαιπορία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black_Maba Απρίλιος 23, 2005 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 Tελικα δεν βρηκαμε κατι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.