Jump to content

Αναβάθμιση Gigabyte 7VRXP

kartebi

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Δεν ήξερα που να το κατατάξω το thread γι'αυτό το έβαλα εδώ :hi:

Έχω την Gigabyte 7VRXP με Athlon XP 1700 + 1x512 , 2x256 DDR266 , Ati Radeon 9000

1. Μέχρι τί CPU αντέχει το mobo? (πόσο πιάνει ο 1700+?)

Εδώ φαίνεται ότι πάει μέχρι Athlon XP 2600 (FSB266)

http://www.giga-byte.com/Motherboard/Suppo...(Rev%201.1).htm

2. Να πουλήσω την Ram που έχω και να πάρω 2x512 DDR333 ? Θα έχει ικανοποιητική διαφορά για τα λεφτά που θα δώσω ?

Εδώ φαίνεται ότι υποστηρίζει 333 για τις DDR

http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Produ...-7VRXP(2.0).htm

3. Θέλω να αλλάξω την κάρτα γραφικών μου (Radeon 9000) με καμία nvidia (οι ATI για Linux δεν λένε :dots: ). Διαθέτω περίπου 100-150 ευρώ ανάλογα αν και πόσο θα πουλήσω την παλιά(πόσο θα πιάσει?) Τί προτείνετε? (θέλω να δουλεύει άψογα στο Linux και να παίζει αξιοπρεπώς παιχνίδια)

4. Αξίζει να κάνω αυτή την αναβάθμιση? Θέλω να το κρατήσω το PC για 2-3 χρόνια ακόμα.

5.( Αν έχει κανείς τίποτα διαθέσιμο pm me)

Ευχαριστώ :jump: :worship:

Η πιο φτηνή αναβάθμιση είναι να υπερχρόνίσεις το σύστημά σου και να προσθέσεις μνήμη. Το δεύτερο μπορείς να το κάνεις αλλά για το πρώτο τα πράγματα δεν είναι ρόδινα. Η μητρική είναι παλιά και επιπλεόν είχε αρκετά προβλήματα λόγω μη κλειδωμένου PCI/AGP (οπότε overclock ξέχνα το).

Οπότε μάλλον πρέπει να αλλάξεις όλο το πακέτο.

Αρχική απάντηση από tristeno [Χθες, στις 22:27]

είχε αρκετά προβλήματα λόγω μη κλειδωμένου PCI/AGP (οπότε overclock ξέχνα το).

Οπότε μάλλον πρέπει να αλλάξεις όλο το πακέτο.

Δηλαδή πιό είναι το πρόβλημα ? Τι κινδυνεύω να κάψω εκτός του επεξεργαστή ? :rip:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.