papajim Αύγουστος 17, 2012 #1821 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2012 (edited) Έπρεπε με το που πέρασες στη σχολή να είχες πάει το χαρτί στη στρατολογία. Τώρα μάλλον θα χρειαστεί να μπείς μέσα κανα δύο μέρες για να πάρεις αναβολή.Άμα μπει μέσα για κάνα-δυο μήνες τι νόημα έχει να ξαναβγεί;ΕΔΙΤ: LOL Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 17, 2012 από papajim Strabomaraaaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Αύγουστος 17, 2012 #1822 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2012 μερες έγραψα. Πιές καφέ Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Αύγουστος 17, 2012 #1823 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2012 ηρθε η δικια μου η ωρα!! μου ηρθε το χαρτι να παρουσιαστω 11/9... αλλα εγω θελω να παρω αναβολη λογω σπουδων... και εδω εχω προβλημα.. η σχολη μου θα ανοιξει στις 3/9 και πρεπει να παω τα χαρτια για αναβολη μια εβδομαδα πριν... θα μου τα δεχτουν αν τα παω ακριβως μια βδομαδα πριν? αν δεν τα καταφερω γινεται να τα παω την επομενη μερα? :/Let me google that for you Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Αύγουστος 17, 2012 #1824 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2012 (edited) Let me google that for you:rant: :rant: :rant: :rant:Πως το κάνουν αυτό; Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 17, 2012 από Snips Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Αύγουστος 17, 2012 #1825 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2012 :rant: :rant: :rant: :rant:Πως το κάνουν αυτό;Let me google that for you Link to comment Share on other sites More sharing options...
K_tech Αύγουστος 17, 2012 #1826 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2012 Let me google that for you Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Αύγουστος 17, 2012 #1827 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2012 Έπρεπε με το που πέρασες στη σχολή να είχες πάει το χαρτί στη στρατολογία. Τώρα μάλλον θα χρειαστεί να μπείς μέσα κανα δύο μέρες για να πάρεις αναβολή.η βλακεια ειναι οτι απο την σχολη οταν τους ζητησα για την βεβαιωση με ρωτανε σου εχει ερθει χαρτι να παρουσιαστεις? τους λεω οχι.. και μου απαντανε οτι δεν χρειαζετε τωρα και οταν μου ερθει χαρτι να παω να παρω την βεβαιωση....να μπω δηλαδη για δυο μερες και θα παρω αναβολη για 3+ χρονια?? (φοβαμαι μην του αρεσω και δεν θελουν να φυγω...) κατι λεει οτι μπορω να δηλωσω και για λοχαγος/υπαξιωματικος.. δεν ειμαι σιγουρος.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Αύγουστος 17, 2012 #1828 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2012 (φοβαμαι μην του αρεσω και δεν θελουν να φυγω...) κατι λεει οτι μπορω να δηλωσω και για λοχαγος/υπαξιωματικος.. δεν ειμαι σιγουρος.. LOL σιγά μη δηλώσεις και για στρατηγός Για ΔΕΑ λες λογικά. Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Αύγουστος 17, 2012 #1829 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2012 (φοβαμαι μην του αρεσω και δεν θελουν να φυγω...) κατι λεει οτι μπορω να δηλωσω και για λοχαγος/υπαξιωματικος.. δεν ειμαι σιγουρος.. Ναι, πρόσεξε μην σε κάνουν και στρατηγό από την πρώτη μέρα. Έφεδρος αξιωματικός είναι αυτό που λες και αν θυμάμαι καλά για να κανείς αίτηση πρέπει να έχεις πτυχίο πανεπιστημίου. edit: με προλαβες racer Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Αύγουστος 17, 2012 #1830 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2012 Ναι, πρόσεξε μην σε κάνουν και στρατηγό από την πρώτη μέρα. Έφεδρος αξιωματικός είναι αυτό που λες και αν θυμάμαι καλά για να κανείς αίτηση πρέπει να έχεις πτυχίο πανεπιστημίου. Όταν ήσουν στο στρατό μπορεί να ήταν έτσι, τώρα τους παίρνουν με απολυτήριο λυκείου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Αύγουστος 17, 2012 #1831 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2012 Όταν ήσουν στο στρατό μπορεί να ήταν έτσι, τώρα τους παίρνουν με απολυτήριο λυκείου Eχουν περάσει χρόνια και δεν θυμάμαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Αύγουστος 17, 2012 #1832 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2012 θελει απλο απολυτηριο λυκειου τεχνικου ή αδεια ασκησεως επαγγελματος.. τα εχω και τα δυο ε μετα ειναι διπλωματα οδηγησης ξενες γλωσσες και αλλα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Αύγουστος 17, 2012 #1833 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2012 θελει απλο απολυτηριο λυκειου τεχνικου ή αδεια ασκησεως επαγγελματος.. τα εχω και τα δυο ε μετα ειναι διπλωματα οδηγησης ξενες γλωσσες και αλλα.. Aν έχεις πτυχίο ΑΕΙ παίρνεις παραπάνω πόντους στην εξέταση. Αυτο θυμόμουν και μπερδεύτηκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Αύγουστος 23, 2012 #1834 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2012 Δόκιμοι ζωάρα. αν έχεις βύσμα πας στην πόλη σου και πληρώνεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Αύγουστος 23, 2012 #1835 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2012 Δόκιμοι ζωάρα. αν έχεις βύσμα πας στην πόλη σου και πληρώνεσαι.να ηταν οι μονοι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Αύγουστος 24, 2012 #1836 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2012 άλλο πράμα απλός φαντάρος στην πόλη σου και άλλο δόκιμος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Αύγουστος 24, 2012 #1837 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2012 Δοκιμος καλα ειναι αν εισαι στην πολη σου αλλα ειναι πολυς καιρος ρε παιδια...Δεσμευεσαι για 14 μηνες και το ζορι θα ερθει οταν οι σειρες σου θα σε χαιρετανε και εσυ σαν δοκιμος θα μετρας αλλους 7 μηνες....Προσωπικα ακομη και στην πολη μου να ημουν δοκιμος δεν πηγαινα για 14 μηνες με την καμια..Και στην τελικη σιγα τα λεφτα που παιρνουν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Αύγουστος 24, 2012 #1838 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2012 Δοκιμος καλα ειναι αν εισαι στην πολη σου αλλα ειναι πολυς καιρος ρε παιδια...Δεσμευεσαι για 14 μηνες 18μηνήτης εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Αύγουστος 24, 2012 #1839 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2012 (edited) 18μηνήτης εδώ Ε και τι παει να πει αυτο? Οι εποχες αλλαζουν και οι 14 σε σχεση με τους 9 ειναι παρα πολυ... Και ο πατερας μου ας πουμε εκανε 28 μηνες, αλλα δεν εχει να λεει... Το οτι εσυ εκανες 18μηνο δεν σημαινει οτι 14 μηνες ειναι λιγος καιρος... Ειδικα ετσι δυσκολα που ειναι τωρα τα πραγματα με την ανεργια, μεσα σε 14 μηνες μπορει να χασεις "ευκαιρια ζωης" για επαγγελματικη αποκατασταση... Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 24, 2012 από 9000+rpm Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Αύγουστος 24, 2012 #1840 Κοινοποίηση Αύγουστος 24, 2012 Οι εποχές αλλάζουν και οι μήνες μεγαλώνουν; Δε νομίζω να έχουν αλλάξει τόσο πολύ τα πράγματα μέσα σε 10 χρόνια από τότε που ήμουν φαντάρος. Να πας για ένα χρόνο και 2 μήνες φαντάρος και να πληρώνεσαι κανονικά χωρίς να επιβαρύνεις την οικογένιά σου νομίζω είναι υπόθεση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts