astrolabos Ιούλιος 12, 2012 #1781 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2012 Καλός πολίτης Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Ιούλιος 12, 2012 #1782 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2012 grats ρε! εγώ έχω 140κσ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Ιούλιος 12, 2012 #1783 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2012 10 ΚΣ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Ιούλιος 12, 2012 #1784 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2012 10 ΚΣ.....Σειρουλααα...!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavlamari Ιούλιος 13, 2012 #1785 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 Πηρε/παιρνει αυξηση η θητεια,ακουσε κανενας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιούλιος 13, 2012 #1786 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 Πάλι λένε. Για 3 μήνες τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach Ιούλιος 13, 2012 #1787 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 Μαλ$$ίες...εδώ και τόσα χρόνια τα ίδια λένε, απόταν κόψανε τις νέες προσλήψεις των αγγράματων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavlamari Ιούλιος 13, 2012 #1788 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 Πως το βλεπετε το θεμα?Οδευει προς τα εκει?Υπαρχει κατι χειροπιαστο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach Ιούλιος 13, 2012 #1789 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 (edited) Ζήτησε σήμερα η Χ.Α. να γίνει 14μηνη η θητεία.2 μήνες εκπάιδευση 12 μήνες παραμεθόριο.Έτσι για να μην ξαναδουλέψουν ποτέ οι Στρκοι.edit:Άντρες και γυναίκες στο στρατό.18 ετών μετά το σχολείο. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 13, 2012 από paparoach Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιούλιος 13, 2012 #1790 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 Μαλ$$ίες...εδώ και τόσα χρόνια τα ίδια λένε, απόταν κόψανε τις νέες προσλήψεις των αγγράματων.Εσύ μορφωμένε που δεν πήγες ΕΠΟΠ...είναι "αγράμματος" και όχι "αγγράματος".Φίλος πήγε ΕΠΟΠ επειδή τέλειωσε πληροφορικάριος και βρήκε τα @@ του. Ίσως βαριόταν να ψάξει και παραπάνω. Καμία σχέση με την μόρφωση του. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach Ιούλιος 13, 2012 #1791 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 Και εκεί που πήγα ήταν και ένα παλικάρι από ΑΣΟΕ. αλλά στους 300 οι 10 δεν είναι ο κανόνας.BTW το παιδί από οικονομικό ΑΣΟΕ ήταν στη βιβλιοθήκη.Και επειδή ήμουν στο προσωπικό, και είχα όλη την database μπροστά μου, άσε με να λέω για αγγράματους/αγράμματους./(ες)Just saying Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Ιούλιος 13, 2012 #1792 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 Εσύ μορφωμένε που δεν πήγες ΕΠΟΠ...είναι "αγράμματος" και όχι "αγγράματος".Φίλος πήγε ΕΠΟΠ επειδή τέλειωσε πληροφορικάριος και βρήκε τα @@ του. Ίσως βαριόταν να ψάξει και παραπάνω. Καμία σχέση με την μόρφωση του. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.το σφαλμα του φιλου σου ειναι οτι βαριεται να ψαξει παραπανω.....> για τους εξουσιολαγνους θυτες>>?? προβλημα του..."Μην τα ισοπεδώνουμε όλα." Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 14, 2012 #1793 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2012 Ζήτησε σήμερα η Χ.Α. να γίνει 14μηνη η θητεία.2 μήνες εκπάιδευση 12 μήνες παραμεθόριο.Έτσι για να μην ξαναδουλέψουν ποτέ οι Στρκοι.edit:Άντρες και γυναίκες στο στρατό.18 ετών μετά το σχολείο.Αν είναι ίδιο για όλους πιστεύω είναι το καλύτερο.Η ανισορροπία που υπάρχει σήμερα είναι το βασικότερο πρόβλημα.Προσωπικά προτιμώ να είναι σε εθελοντική βάση.Αλλά αν είναι υποχρεωτικό, θα πρέπει να είναι στα 18, είτε πολύ συμπυκνωμένο (ώστε να μην χάνουν οι νέοι το χρόνο τους) είτε σε off peak season (καλοκαίρι) και να μπαίνουν όλοι, χωρίς βύσματα, παράθυρα και φύλαξη συνόρων στην Κατεχάκη. Και ανεξαρτήτως φύλου.Τώρα όπως είναι τα πράγματα δεν το βλέπω πολύ πιθανό να αυξάνεται, η ίδια συζήτηση παίζει από το 2009. Η πολιτική κατάσταση δεν σηκώνει πολλά πολλά, η κυβέρνηση κρατιέται με το ζόρι και πρέπει κάθε 3 μήνες να περνάει δημοσιονομικά μέτρα που εξαθλιώνουν πρακτικά το βιοτικό επίπεδο (και απ'ότι βλέπω από τις ... επαναδιαπραγματεύσεις, δεν θέλουν να αλλάξουν και πολλά πράγματα).Εσύ μορφωμένε που δεν πήγες ΕΠΟΠ...είναι "αγράμματος" και όχι "αγγράματος".Φίλος πήγε ΕΠΟΠ επειδή τέλειωσε πληροφορικάριος και βρήκε τα @@ του. Ίσως βαριόταν να ψάξει και παραπάνω. Καμία σχέση με την μόρφωση του. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.Κι εγώ ξέρω έναν που δούλευε στη NASA αλλά επειδή τερμάτισε ο Ομπάμα το πρόγραμμα του διαστημικού λεωφορείου αποφάσισε να γυρίσει στην Ελλάδα και να πάει ΕΠΟΠ.Πιστεύω ότι όλοι οι ΕΠΟΠ θα έπρεπε να δουλεύουν στη NASA αλλά τους έχει αδικήσει το σύστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιούλιος 14, 2012 #1794 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2012 Κι εγώ ξέρω έναν που δούλευε στη NASA αλλά επειδή τερμάτισε ο Ομπάμα το πρόγραμμα του διαστημικού λεωφορείου αποφάσισε να γυρίσει στην Ελλάδα και να πάει ΕΠΟΠ.Πιστεύω ότι όλοι οι ΕΠΟΠ θα έπρεπε να δουλεύουν στη NASA αλλά τους έχει αδικήσει το σύστημα.[ame=http://www.youtube.com/watch?v=FYJm78y27ok]ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΟΦΗ Η ******* ΣΟΥ - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 14, 2012 #1795 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Ιούλιος 15, 2012 #1796 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2012 (edited) 8 ΚΣ:happy2:Αριθμός μονός...Πολίτης προσεχώς! Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 15, 2012 από 9000+rpm Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Ιούλιος 16, 2012 #1797 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2012 παιδιά 310 εγώ είμουνα και το συσμπέρασμα μου για τον στρατό είναι ότι τσάμπα καίει η λάμπα εκεί μέσα. Σε λιώνει τον εγκέφαλο αυτό το πράγμα των ανούσιων πραγμάτων σε καθημερινή βάση, μπαίνεις άνθρωπος και μετατρέπεσαι σε ζόμπι σιγά-σιγά.:sick: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicoc89 Ιούλιος 17, 2012 #1798 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2012 θα μπω το Σεπτέμβρη ! θα μου δώσουν πιστόλια και σφαίρες! έχει να πέσει σκοποβολή στην σκοπιά!!! ;) θα ρίχνω σε κουτάκια μπύρας να περνάει η ώρα!:crazy_pilot: ξέρει κανεις που πρέπει να πάω για να οδηγήσω TANK ΚΑΙ ΝΑ ρίξω και δοκιμαστικές τορπίλες? !!! ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΑ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Ιούλιος 17, 2012 #1799 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2012 Προς Θεού, μην πάς ειδικές δυνάμεις! Θα σε περάσουν για βλήμα και θα σε εκτοξεύσουν απο κανενα τανκ (στην καλύτερη). Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicoc89 Ιούλιος 17, 2012 #1800 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2012 Προς Θεού, μην πάς ειδικές δυνάμεις! Θα σε περάσουν για βλήμα και θα σε εκτοξεύσουν απο κανενα τανκ (στην καλύτερη).μάλλον για rambo θα με περάσουν !ανυπομονώ να πάρω στα χέρια μου τα πιστόλια!!!πόσα έχουν να διαλέξω??????! :crazy_pilot::crazy_pilot::crazy_pilot::crazy_pilot: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts