Hellraiser Μάϊος 2, 2005 #161 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 Kαλη θητεια φιλαρακι και μην μασας θα περασει γρηγορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάϊος 2, 2005 #162 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 Καλη θητεια φιλε. Και παρτο χαλαρα τελειως το πραγμα. Δεν ειναι τιποτα. Ολα μια ιδεα ειναι, και θα περασει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Μάϊος 2, 2005 #163 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 Αρχική απάντηση από morph Γιατί 9 μήνες? Λοιπόν παίδες, σας χαιρετώ!!! Αυριο πηγαίνω Θήβα. Ευχομαι να τα πούμε με όσους τα πούμε. Ευχαριστώ πολύ τους "παλαιούς" για τις πολύτιμες συμβουλές. Θα τα ξαναπούμε μαζί στην άδεια ορκομοσίας (πιστεύω). :flower: Καλα να περασεις και προσπαθησε στο κεντρο που θα πας να μην φαινεσαι και πολυ.Ειναι το μοναδικο μερος σε ολη την θητεια σου που θα σε χαλασει.Οπου και να πας μετα θα ειναι σιγουρα καλυτερα απο το κεντρο.Μην φερνεις και πολλες αντιρρησεις γιατι εκει οι πιο πολλοι μονιμοι παιρνουν εντολες να σας ψηνουν το ψαρι στα χειλη.Και παλι καλη θητεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellraiser Μάϊος 2, 2005 #164 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2005 Ενα περιεργο πραγμα εγω στο Πορο που ειχα παει για προπαιδευση ειχα περασει υπεροχα!Το ιδιο και οι υπολοιποι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάϊος 3, 2005 #165 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 τα λέμε Θήβα παιδιά! θα μπω τελευταίος, κανονίστε να τα βρω καθαρά Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 3, 2005 #166 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Αρχική απάντηση από Hellraiser Ενα περιεργο πραγμα εγω στο Πορο που ειχα παει για προπαιδευση ειχα περασει υπεροχα!Το ιδιο και οι υπολοιποι! Εκει δεν καναμε κ τπτ! 5-6 βηματα κ καθισιο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyaner Μάϊος 3, 2005 #167 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Βασικα μονο στον Πορο καταλαβα εγω οτι ημουν φανταρος, ολα τα υπολυπα ηταν ενα απεραντο ρδελομπου. Eκει ειχαμε προγραμα ειχαμε καθαριοτητα, οργανοση, μετα στη μοναδα εχανε η μανα το παιδι και το παιδι τη μανα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellraiser Μάϊος 3, 2005 #168 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Ο Πορος ειναι το καλυτερο ξενοδοχειο.Τη 1η εβδομαδα μεχρι να ξεψαρωσεις και να μαθεις τα κολπα τρως ενα ζορι αλλα μετα αν εχεις και καλη παρεουλα περνας σουπερ!Αλλα και στις αλλες υπηρεσιες που πηγα δεν περασα ασχημα με αποκορυφωμα τη τωρινη που ειμαι βασιλιας!Ισως βεβαια παιζει ρολο οτι ειμαι Γιατρος γιατι αμα ημουνα ΓΕ ισως να ειχα αλλη αποψη.:whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Μάϊος 3, 2005 #169 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Αρχική απάντηση από HellraiserΙσως βεβαια παιζει ρολο οτι ειμαι Γιατρος Σωωωπααααααα !!! Και βεβαια καραμετραει.Δινε τουλαχιστον στα παιδια αβερτα ''ελευθερος υπηρεσιας'' να ξεκουραζοντε που και που... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigrakas Μάϊος 3, 2005 #170 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Τώρα πια όλα τα σώματα κολλέγιο έχουν γίνει όλα. Κάποτε όπου και να πήγαινες τράβαγες μανίκι. άει άει άει... Παλιές πολύ παλιές αναμνήσεις... Καλή θητεία στα παιδιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 3, 2005 #171 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 καλη θητεια σε οσους παρουσιαζονται και οχι ανχος παιδια :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Μάϊος 3, 2005 #172 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Στο ναυτικο παιδια ποιες ειναι οι καλυτερες υπηρεσιες που πρεπει να δηλωσω? Αυτα δεν τα δηλωνουμε στη βασικη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellraiser Μάϊος 3, 2005 #173 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Vadergr αυτην την εποχη ειμαι στο Θεραπευτηριο της Σχολης Ναυτικων Δοκιμων στον Πειραια.Περιττο να πω οτι ολοι οι Δοκιμοι καταριουνται την ωρα και τη στιγμη που πηρα μεταθεση εκει ενω αντιστοιχα ολα τα ναυτακια ξεκουραζουνται με κυκλικο προγραμμα που εχω φτιαξει!Fotme για παραμεθωριο αν εισαι Αθηναιος προσπαθησε για Σαλαμινα και συγκεριμενα Αρχηγειο Στολου που πανε ολα τα βυσματα.Αν δεν εισαι προτιμησε Κρητη που ειναι παρα πολυ καλα και θα παιζεις και με off για να μπορεις να πηγαινεις σπιτι σου.Για μετα πολυ καλες υπηρεσιες ειναι αυτη τη στιγμη Μετοχικο ταμειο,Ναυτικο μουσειο,Αβερωφ,Υδρογραφικη υπηρεσια και ΓΕΕΘΑ.Ολες οι αλλες ειναι πανω κατω τα ιδια.Μακρια απο καραβια τυπου κανονιοφορους,υδροφορες κτλ και νησια μιας και δεν εχουν πολυ κοσμο και βαζουν μεχρι και τους οδηγους να κανουνε σκοπιες και αγγαρειες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάϊος 3, 2005 #174 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 αρχηγείο στόλου και ακόμα καλύτερα αλλά πιο δύσκολο, στη διοίκηση φρεγατών...κορυφή οίκημα ΓΕΝ, ίσωσ κάποιο ΠΑΤ ή σε παροπλισμένο πλοίο... αλλά σε τόσο χαλαρή θέση μάλλον δεν θα περνάει η θητεία με τπτ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάϊος 3, 2005 #175 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 To τάβλι να το πάρω από τώρα ή όταν πάω στη μονάδα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάϊος 3, 2005 #176 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Αρχική απάντηση από DJDTo τάβλι να το πάρω από τώρα ή όταν πάω στη μονάδα; πάρε τα πούλια τώρα (μην πω τίποτα άλλο...) και στην μονάδα παίρνεις και το ''case'' (lol) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάϊος 3, 2005 #177 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Αρχική απάντηση από spc πάρε τα πούλια τώρα (μην πω τίποτα άλλο...) και στην μονάδα παίρνεις και το ''case'' (lol) δοκιμασμένο ε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάϊος 3, 2005 #178 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Αρχική απάντηση από Voudas δοκιμασμένο ε?? τα πούλ-ια κρύβονται και πιο εύκολα σε πιο πολλά μέρη.... :whistling (καλά τι λέω σήμερα ο άτιμος ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Μάϊος 3, 2005 #179 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Αρχική απάντηση από spc τα πούλ-ια κρύβονται και πιο εύκολα σε πιο πολλά μέρη.... :whistling (καλά τι λέω σήμερα ο άτιμος ) Μιλαει και το υπερβυσμα που δεν εκανε καθολου θητεια! Ντροπη σου που κοροιδευεις τα παιδια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάϊος 3, 2005 #180 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 Αρχική απάντηση από Vadergr Μιλαει και το υπερβυσμα που δεν εκανε καθολου θητεια! Τι λες βρε κάθαρμα και με διασύρεις; Όχι τίποτα άλλο, θα με περάσουν και για κανένα Ρουβά! .... Χμμμμ, τώρα που το σκέφτομαι ίσως αυτός είναι ο μόνος τρόπος να βρουν ανταπόδοση τα αισθήματά μου προς την μοναδική μου αγάπη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts