Jump to content

Recommended Posts

27μέρες μέσα........πριν έλεγα οτι βλέπω το σπίτι με τα κυάλια...τώρα πλέον με το τηλεσκόπιο.

Μέχρι να θες μέντιουμ για να το δεις, έχεις ακόμα:hehe:

27μέρες μέσα........πριν έλεγα οτι βλέπω το σπίτι με τα κυάλια...τώρα πλέον με το τηλεσκόπιο.

Στα πρώτα επίπεδα είσαι ακόμα. : )

10ο επίπεδο: Το βλέπεις μόνο σε φωτογραφίες

20ο επίπεδο:Βάζεις την διεύθυνση σου στο πλοηγό γιατί έχεις ξεχάσει που είναι : P

Βγήκαν οι μεταθέσεις.. 21 λόχος διαβιβάσεων, Κομοτηνή. Χειριστής ασυρμάτων μέσων.

Κάποιοι έφυγαν για HAWK.. Θα πήξετε τους είπα :p

Sent from my IDEOS X5 using Tapatalk

ΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ???? 20 ΜΕΡΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΠΑΤΟΨΑΡΟ !!!!!

( ιδιο μοντελο εχουμε, huawei ftw :p )

Έχω ακούσει ότι είναι πολύ άραγμα,δεν κανεις και τίποτα!!!

Λεπτομέρειες δεν ξέρω.

Εγώ υπηρέτησα τεθωρακισμένα!

Κυριακή πρωί παρουσιάζομαι για μετεκπαίδευση. Αν πάω ακούρευτος και αξύριστος θα μου πουν τίποτα; :p

Μπα. Θυμάμαι κάτι ρετάλια στην Αυλώνα που ερχόντουσαν χύμα στο κύμα. Σιγά, τι θα σου κάνουν; Θα σου ρίξουν φυλακή;:p

Κυριακή πρωί παρουσιάζομαι για μετεκπαίδευση. Αν πάω ακούρευτος και αξύριστος θα μου πουν τίποτα; :p

Μην πάρεις κινητό με κάμερα όμως :p

Ο Τασος πηρε ολο το play room του. :p

iPad στο στρατο; Αμα τον δουνε ,δε θα του πουν τιποτα; Just curious....

Επίσης αληθεύει ότι θα μου δώσουν άλλη παραλλαγή εκεί; Θέλω άλλη μία για το paintball :p

Σειρα τραγικέ; Σώμα κτλπ;

297, μηχανοκίνητο πεζικό, ΕΛΔΥΚ, αλλά παρουσιάζομαι στο Ρέθυμνο

Μην πάρεις κινητό με κάμερα όμως :p

Δεν θα πήγαινα με το Galaxy S έτσι κι αλλιώς. Θα πάρω ένα παλιό w610. Που να βρω κινητό χωρίς κάμερα τώρα για μια εβδομάδα;

Ηρέμησε για μετεκπαίδευση πας,δεν θα σου μιλάει κανένας.Χαβαλέ με τους αξιωματικούς θα κανεις, ακούρευτος και αξύριστος να πας νομίζεις ότι θα σου πουν κάτι?

Στα φανταράκια λένε :sick:.