racer Αύγουστος 4, 2011 #1141 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2011 Troooooool Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Αύγουστος 6, 2011 #1142 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2011 Ξερετε κανεναν >= 302 που να τον επιασε μετεκπαιδευση ? Θελω κατασκηνωση στα χακι, το ROhos αργει ακομα και εγω εχω να βαρεσω με οπλο 3 χρονια σχεδον ( ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Αύγουστος 6, 2011 #1143 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2011 Ξερετε κανεναν >= 302 που να τον επιασε μετεκπαιδευση ? Θελω κατασκηνωση στα χακι, το ROhos αργει ακομα και εγω εχω να βαρεσω με οπλο 3 χρονια σχεδον ( ) Έλα στο χω λαδωμένο Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Αύγουστος 8, 2011 #1144 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2011 Το ενδεχόμενο να επανέλθει η θητεία στον Ελληνικό Στρατό στους 12 μήνες εξετάζει η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, εξαιτίας της οικονομικής αδυναμίας που παρατηρείται αναφορικά με την πρόσληψη Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Αύγουστος 8, 2011 #1145 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2011 Έλα, δεν είναι 18 μήνες. Μη μιλάς καθόλου Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 9, 2011 #1146 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2011 Εμενα σημερα μου ηρθε αλλαγη του ειδικου φυλλου πορειας..χασε μια μερα να τρεχεις στα ελτα με τους %$#^$%^#$ ελεος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Αύγουστος 9, 2011 #1147 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2011 8κσ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Αύγουστος 16, 2011 #1148 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2011 15μέσα 1έξω......και η εμπλοκή θα μείνει ως τις 25σεπτέμβρη......το τέτοιο που τους πέταγε Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Αύγουστος 16, 2011 #1149 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2011 παιδια γνωριζεται αν ο πατερας ενος παιδιου ειναι αγροτης, εχει δικαιομα για παραπανω αδειες λογο βοηθειας στα αγροτικα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Αύγουστος 16, 2011 #1150 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2011 τελος...μπαινω πεμπτη γ να παρω το χαρτι...kuza μπορει να παρει 12 μερες ειδικη αδεια(αναρωτικη-αγροτικη-φοιτητικη)...εκτος κ αν εννοεις να παρει περα απο αυτες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Αύγουστος 16, 2011 #1151 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2011 παιδια γνωριζεται αν ο πατερας ενος παιδιου ειναι αγροτης, εχει δικαιομα για παραπανω αδειες λογο βοηθειας στα αγροτικα ?Έχω την εντύπωση ότι είναι στη διακριτική ευχέρεια του διοικητή αν στη δώσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Αύγουστος 16, 2011 #1152 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2011 Έχω την εντύπωση ότι είναι στη διακριτική ευχέρεια του διοικητή αν στη δώσει.η αγροτικη αδεια που λεει ο μπιλης απο πανω τι ειναι?ποιοι την δικαιουντε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Αύγουστος 16, 2011 #1153 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2011 κοιτα κανονικα την δικαιουνται οι αγροτες...αλλα μπορει να βγαλει ο καθενας στον δημο του ενα δικαιολογητικο οτι κ καλα εχει χωραφια...κ να παρει την αδεια...αλλα οπως ειπε κ ο αστρο μπορει ο διοικητης να μην στην δωσει γιατι δεν ειναι κανονικη αδεια αλλα ειδικη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Αύγουστος 16, 2011 #1154 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2011 κοιτα κανονικα την δικαιουνται οι αγροτες...αλλα μπορει να βγαλει ο καθενας στον δημο του ενα δικαιολογητικο οτι κ καλα εχει χωραφια...κ να παρει την αδεια...αλλα οπως ειπε κ ο αστρο μπορει ο διοικητης να μην στην δωσει γιατι δεν ειναι κανονικη αδεια αλλα ειδικη..για το ατομο που λεω εχει και στο ονομα του κιολας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Αύγουστος 16, 2011 #1155 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2011 (edited) Εξηγώ (/μπερδεύω) λίγο και εγώ.Ειδική άδεια δικαιούνται όλοι...οι αγρότες/φοιτητές/άρρωστοι (και άλλες κατηγορίες που δεν θυμάμαι). Είναι σύνολο 12 μέρες. Μπορείς να τις πάρεις όλες για να βοηθήσεις τον πατέρα σου (ή εσένα, αν έχεις δικά σου χωράφια). Μπορείς να τις πάρεις για να δώσεις κάποιο μάθημα ή αν αρρωστήσεις για να πάρεις αναρρωτική άδεια. Φυσικά μπορείς να πάρεις μερικές για τα χωραφιά, μερικές για μαθήματα κλπ. Απλά στο σύνολο θα είναι 12 μέρες. Αυτό αν κάνεις 9μηνο. 6μηνο πχ έχεις 9 μέρες.Όπως λέει και ο astrolabos, αν θελήσεις παραπάνω μέρες: Έχω την εντύπωση ότι είναι στη διακριτική ευχέρεια του διοικητή αν στη δώσει.,απλά αυτές τις ημέρες θα τις υπηρετήσεις επιπλέον (εκτός αν σε συμπαθήσουν και στις σβήσουν). Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 16, 2011 από l2phile Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Αύγουστος 16, 2011 #1156 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2011 επεξηγώ το μήνυμα του Billys.Ειδική άδεια δικαιούνται όλοι...οι αγρότες/φοιτητές/άρρωστοι (και άλλες κατηγορίες που δεν θυμάμαι). Είναι σύνολο 12 μέρες. Μπορείς να τις πάρεις όλες για να βοηθήσεις τον πατέρα σου (ή εσένα, αν έχεις δικά σου χωράφια). Μπορείς να τις πάρεις για να δώσεις κάποιο μάθημα ή αν αρρωστήσεις για να πάρεις αναρρωτική άδεια. Φυσικά μπορείς να πάρεις μερικές για τα χωραφιά, μερικές για μαθήματα κλπ. Απλά στο σύνολο θα είναι 12 μέρες. Αυτό αν κάνεις 9μηνο. 6μηνο πχ έχεις 9 μέρες. Όπως λέει και ο astrolabos, αν θελήσεις παραπάνω μέρες: ,απλά αυτές τις ημέρες θα τις υπηρετήσεις επιπλέον (εκτός αν σε συμπαθήσουν και στις σβήσουν). αααα δεν λεει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Αύγουστος 16, 2011 #1157 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2011 Τι είναι η εμπλοκή; --- - Sent from my iPad using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Αύγουστος 16, 2011 #1158 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2011 Τι είναι η εμπλοκή; --- - Sent from my iPad using Tapatalk Το να κάνεις συνέχεια υπηρεσίες, άρα να μένεις μέσα στο στρατόπαιδο πολύ καιρό.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeRiChO Αύγουστος 16, 2011 #1159 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2011 η αγροτικη αδεια που λεει ο μπιλης απο πανω τι ειναι?ποιοι την δικαιουντε? Ειναι στην ευχερια του δοικα.Εγω θυμαμαι παντως κανα 2 παλικαρια(που το παιζανε trendy αγροτες)τους την εδωσε την αδεια αλλα οταν γυρισανε ξεχωρταριασανε ολο το νησι Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Αύγουστος 16, 2011 #1160 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2011 Τι είναι η εμπλοκή; --- - Sent from my iPad using Tapatalk Π(πα, κ@λο, εμπλοκή. Θα το μάθεις και εσύ, μην ανησυχείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts