Jump to content

Recommended Posts

Συμβουλή τελευταίας στιγμής, να δείχνεις πάντα σοβαρός αλλα να μη παίρνεις στα σοβαρά κανέναν. Το θέατρο του παραλόγου είναι η θητεία, ιδιαίτερα το κέντρο. Καλα να περάσεις, διακοπές είναι:)

• Like 2

Φραγμα , καλη θητεια και μην ανησυχεις θα τρολλαρω εγω τον αστρολαβο :p

• Like 1

Παρακαλούνται οι "κακές γλώσσες" να σταματήσουν να διαδίδουν ότι ο Fragma μας μπήκε τρέχοντας φαντάρος όταν υπολόγισε πόση οικονομία μπορεί να κάνει εκεί μέσα.. :p

Take care, Adena-Killer! Ο στρατός είναι ο φυσικός μας χώρος εμάς των Lazy Minds.. ;)

• Like 2

Εγώ άκουσα πως μπαίνει καινούργια παρτίδα απο ΕΠΟΠ-ινες και πρέπει να τις υποδεχτεί!

• Like 2
(edited)
Εγώ άκουσα πως μπαίνει καινούργια παρτίδα απο ΕΠΟΠ-ινες και πρέπει να τις υποδεχτεί!

Ε βέβαια τι νομίζατε όλοι πως πάει να κάνει στο στρατό? :hehe:

(Οι ΕΠΟΠ-ινες είναι από Σουηδία)

Έγινε επεξεργασία από Periklis_pap
  • Like 1

καλη θητεια fragma...δηλωσε για ελδυκ,ζωαρα...α και μη ξεχνιομαστε...11 και σημερα...

• Like 1
καλη θητεια fragma...δηλωσε για ελδυκ,ζωαρα...α και μη ξεχνιομαστε...11 και σημερα...

που ησουν κυπρο?

Fragma και εγώ ΕΛΔΥΚ ήμουν και ήταν πένα!Συγκεκριμένα στις διαβιβάσεις.

Όπως και να'χει,καλή θητεία man!

δεν ρωταει αν ησουν κυπρο....ρωταει που ησουν στην κυπρο...επειδη και ο GV ελδυκαριος ηταν...

Ωχ..τον γλαρο τον βελ. ειχες λοχαγο?

Οδηγος ημουνα και πολυ συχνα οδηγος επιφ.

Στανταρ θα σε εχω παει για καμια βολη..:D

ναι τον βελι ειχα...καλος αλλα πολυ προβλεπε...γενικα καλα περασαμε,αν και κατσαμε ενα μηνα παραπανω απο σας...

Aνήκει κάποιος στην 5η ΕΜΑ, ή άνηκε, στον Μαθιάτη/Κύπρος, επειδή πήρα μετάθεση στον ΜΚ/ΤΠ στον Μαθιάτη και βρισκόμαστε στο ίδιο στρατόπεδο με την 5η Εμα.

φραγμας καλει λαμπ oβερ.

ωραιo τo 11 σπ.

φαγητo ζoυπερ.

παρεακι ζoυπερ.

καλλιoπες σακς.

εγινα κ θαλαμαρχης κ επιασα κoλλητιλικια με τoυς ανωτερoυς.

10βoλες με g3a3 επιασα 40 με αριστα 50.

πηγαμε κ στo λoφo κ γιναμε ραμπo σε βραδυνη ασκηση.φτιαξαμε λασπη για παραλλαγη, και παιξαμε κυνηγητo στoυσ 8βαθμoυς μεσα στo κατασκoταδo.

19μαιoυ 10 oρκιζoμαι.σας περιμενω.

σας περιμενω κ κυριακη 10 πρωι επισκεπτηριo.φoρτωστε κ ελατε :p

• Like 7
φραγμας καλει λαμπ oβερ.

ωραιo τo 11 σπ.

φαγητo ζoυπερ.

παρεακι ζoυπερ.

καλλιoπες σακς.

εγινα κ θαλαμαρχης κ επιασα κoλλητιλικια με τoυς ανωτερoυς.

10βoλες με g3a3 επιασα 40 με αριστα 50.

πηγαμε κ στo λoφo κ γιναμε ραμπo σε βραδυνη ασκηση.φτιαξαμε λασπη για παραλλαγη, και παιξαμε κυνηγητo στoυσ 8βαθμoυς μεσα στo κατασκoταδo.

19μαιoυ 10 oρκιζoμαι.σας περιμενω.

σας περιμενω κ κυριακη 10 πρωι επισκεπτηριo.φoρτωστε κ ελατε :p

Αντε τζάμπα εκπαίδευση στο CoD έχεις:p

• Like 1