z3et Απρίλιος 9, 2011 #1041 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2011 +μια φωτογραφια και εισαι κομπλε ;p 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Απρίλιος 9, 2011 #1042 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2011 Θα εκτιμούσα και μία διεύθυνση οικείας. Κάνει πιο εύκολη την αναζήτηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 10, 2011 #1043 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2011 πολύ κ@λόβυσμα ο από πάνω! @Billys Πως θα μάθω πως να μπω στον Πανταζή? Μου είπαν οτι μπορείς να πεις να σε βάλουν στον 5ο λόχο π.χ. γιατί είναι και φιλαράκια σου εκεί αν πας νωρίς και το ζητήσεις ευγενικά. Όχι τίποτ άλλο αλλά να γλυτώσω τον Παπαδέα θέλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Απρίλιος 10, 2011 #1044 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2011 πολύ κ@λόβυσμα ο από πάνω! @Billys Πως θα μάθω πως να μπω στον Πανταζή? Μου είπαν οτι μπορείς να πεις να σε βάλουν στον 5ο λόχο π.χ. γιατί είναι και φιλαράκια σου εκεί αν πας νωρίς και το ζητήσεις ευγενικά. Όχι τίποτ άλλο αλλά να γλυτώσω τον Παπαδέα θέλω Οπως ειπες μπορεις να πεις σε ποιο λοχο θελεις να πας...πες εσυ οτι θελεις στον 5 λοχο γιατι εχεις φιλαρακια...ο Παπαδεας ειναι ακομα εκει ε? Αν γινεται μην μπεις πολυ νωρις μεσα γιατι θα σας χωσουν για χαρτουρα κ για διαφορες αλλες δουλειες..εμεις ειχαμε μπει κατα της 11 θυμαμαι..φτασαμε κατα της 9 τριπολη απο αθηνα κ αραξαμε στα κτελ κ μπηκαμε μετα..θα εχει κ λεωφορειο απο τα κτελ τριπολης για το στρατοπεδο(σε αφηνει εξω ακριβως) κατα πασα πιθανοτητα... Λοιπον αν μπορω θα μαθω σε ποιο λοχο ειναι η λοχαγαρα κ θα σε πω..εχει το τηλ του ενα φιλαρακι.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 10, 2011 #1045 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2011 Τελικά Παπαδέας έφυγε τον Ιούνη που μας πέρασε από το 11ο ΣΠ. Μάθε πάντως για τον λοχαγάρα και σφύρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Απρίλιος 10, 2011 #1046 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2011 Εγώ θα έλεγα να μην αναφέρετε ονόματα... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Απρίλιος 11, 2011 #1047 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2011 Άρχισαν τα όργανα: Κλείνουν 7 Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων Κλείνουν τα πρώτα επτά κέντρα εκπαιδεύσεως. Σύμφωνα με τη μελέτη, αυτά που πραγματικά χρειάζονται είναι 9. Η κρυστάλλινη σφαίρα μου λέει ότι αργά ή γρήγορα το κόστος θα είναι τέτοιο που το κακό το ΔΝΤ θα μας αφήσει χωρίς θητεία Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Απρίλιος 11, 2011 #1048 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2011 αν κρίνω από το ότι το ΚΕΣΝ.. το μεταφράζει σε Κέντρο Εκπαιδεύσεως Νοσηλευτών... (ενώ είναι Στρατονομίας...) έχω αρκετές αμφιβολίες κατά πόσο είναι αξιόπιστη είδηση... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Απρίλιος 11, 2011 #1049 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2011 Του Βερύκιου είναι (είναι μάνα στα στρατιωτικά).Παίζει να έχει βγει και ΦΕΚ.Κλείνουν επτά στρατόπεδα | ειδησεις , κοινωνια | v4.ethnos.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 3, 2011 #1050 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2011 Αύριο το πρωί σας χαιρετώ για Τρίπολη και σας αφιερώνω: στου έβρου τα όρη και τα άγρια βουνά εκεί όπου αντιλαλούν οι λύκοι μές στην παγωμένη ρεματιά βαστούσα καργιοφίλι και ξάφνου εκεί στη σιγαλιά πετάγεται μιαν αρκούδα μα δε μαμιέται σκέφτηκα και πέταξα ωσάν την πεταλούδα. _______________________________ μέρες και μέρες τριγυρνώ πετώντας στο κενό να ψάχνω μιαν ελπίδα χωρίς βύσμα ο καψερός, χωρίς ούτ ένα δόντι και εκεί που με άφησε και η τελευταία ανάσα ήρθε το τιμημένο το χαρτί και φεύγω για τη NASA που να μπω και μέσα...θα σαλτάρω τελείως Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Μάϊος 3, 2011 #1051 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2011 Κουραγιο ψαρακα... Αντε καλη θητεια 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Μάϊος 3, 2011 #1052 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2011 Καλή θητεία! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάϊος 3, 2011 #1053 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2011 Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά θα πήξεις ψάρακα. χαχα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Μάϊος 3, 2011 #1054 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2011 καλή θητεία ψαρούλη 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάϊος 3, 2011 #1055 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2011 Ποντικαρά ποντικαρά,θα σου την κόψω την ουρά,γιατί σηκώνει σκόνη και τον παλιό λερώνει!Καλό πήξημο! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 3, 2011 #1056 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2011 Αύριο το πρωί σας χαιρετώ για Τρίπολη και σας αφιερώνω: που να μπω και μέσα...θα σαλτάρω τελείως Περπατάς στο δάσος και βλέπεις φίδια. Λες να απολύεσαι; @@δια! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Μάϊος 3, 2011 #1057 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2011 Αύριο το πρωί σας χαιρετώ για Τρίπολη και σας αφιερώνω: που να μπω και μέσα...θα σαλτάρω τελείως Φράγμα σε ζηλεύω πραγματικά....αλλάζουμε? Μακάρι να ξαναπήγαινα 2-3 μηνάκια πάλι... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 3, 2011 #1058 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2011 ώρα για ύπνο......αύριο με περιμένει ψαρόσουπα:triniti: Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάϊος 3, 2011 #1059 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2011 Καλή θητεία.. Problem? Sent from my iPad using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Μάϊος 3, 2011 #1060 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2011 Αφιερωμένο! [ame=http://www.youtube.com/watch?v=RHu1pHSktTI]YouTube - panx romana - diakopes sto xaki[/ame] 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts