greekfragma Νοέμβριος 7, 2009 #721 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2009 Ναυτικό και Αεροπορία στις αστικές περιοχές (aka κ@λοβύσματα) η θητεία είναι κανονική. 9μηνο μόνο για παραμεθόριες περιοχές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Νοέμβριος 7, 2009 #722 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2009 Ναι, το θεμα ειναι οοοολα τα νησια του Αιγαιου πχ θεωρουνται παραμεθοριος η μονο αυτα στα συνορα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Νοέμβριος 7, 2009 #723 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2009 που ενδιαφέρεσαι συγκεκριμένα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Νοέμβριος 8, 2009 #724 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2009 φιλος παρουσιαζεται παλασκα, 11 του μηνος τωρα. θυτεια κανονικη του ειπαν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Νοέμβριος 8, 2009 #725 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2009 (edited) Συγκεκριμενα για Ανδρο, η οποια θεωρειται μεν παραμεθωριος αλλα δεν ειναι συνορα.. Αν οτι μου εχουν πει ειναι σωστο, θητεια ειναι 12μηνη κανονικα αν παρεις τη 2η μεταθεση σε αστικο κεντρο ενω αν παραμεινεις αμεταθετος σε παραμεθωριο (η συνορα) τοτε γινεται 9μηνο. http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1071890&lngDtrID=244 Εδω λεει για μοναδες προκαλυψης (που δε ξερω τι ειναι) αλλα στο βιντεο απο το Mega λεει για νησια γενικα.. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 8, 2009 από spH3RiCal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Νοέμβριος 10, 2009 #726 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2009 ειπαν απο την επομενη σειρα οτι θα ισχυσει το 9μηνο. υποψιν,παραμεθωριος θεωρειται και ο παλασκας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Νοέμβριος 10, 2009 #727 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2009 (edited) Και η ...Μυκονος για τους αεροπορους... Αλλα ναι αυτοι "καταργηθηκαν". (σαν θητεια) Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 10, 2009 από Nephiλiμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Νοέμβριος 10, 2009 #728 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2009 εχει οντως στη μυκονο μοναδα αεροποριας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Νοέμβριος 10, 2009 #729 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2009 εχει οντως στη μυκονο μοναδα αεροποριας? ναι.γιατι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Νοέμβριος 10, 2009 #730 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2009 Ναι και είναι και πολύ καλά (απο ΠΟΒ φαντάρου), είχα 2 φιλούς που πήγαν εκεί. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Νοέμβριος 11, 2009 #731 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2009 308 Γ' ΕΣΣΟ 2009.Πυροβολικό Ελευερούπολη Καβάλας.....Ακόμη 188 μέρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Νοέμβριος 11, 2009 #732 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2009 308 Γ' ΕΣΣΟ 2009.Πυροβολικό Ελευερούπολη Καβάλας.....Ακόμη 188 μέρες Παλιος μοουντ ον: το πιο δυσκολο σημειο ειναι οι 150 (δοκιμος στο λελετζα) και το 90 (Συνταγματαρχης στο λελετζα) ολα τα αλλα περνανε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Νοέμβριος 11, 2009 #733 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2009 308 Γ' ΕΣΣΟ 2009 Καλαμάτα Διαβιβάσεις και τ΄ςρα ΕΛ.ΔΥ.Κ. Κύπρο...Αδεια μέχρι Δευτέρα και μετά πάλι στο πείξημο μάγκες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kezm Νοέμβριος 13, 2009 #734 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2009 ΕΛ.ΔΥ.Κ.Σαν χθες μου φαίνεται που ήμουν εκεί..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Νοέμβριος 13, 2009 #735 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2009 Σύνταγμα όμως είμαι εγω και συγκεκριμένα Μαλούντα(λόγω του ότι είμαι διαβιβαστής). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Νοέμβριος 13, 2009 #736 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2009 Venom, διοικητή νεοσυλλέκτων είχες και εσύ τον Παγουλάτο? 300 ΕΣΣΟ ήμουν εκεί btw, ο τύπος είναι μακράν ο πιο ψυχασθενής άνθρωπος που γνώρισα στον στρατό, και εδώ βάζω και τα κριάρια που πέτυχα στην Λήμνο 5 μήνες που βγήκα 3 απογεύματα… Το θέμα της παραμεθορίου που θίγεται. Το ναυτικό και η αεροπορία έχει τελείως διαφορετικό setup από ότι το πεζικό στο θέμα αυτό. Στο κάτω κάτω, όπως λέει και ο Λαζόπουλος, «Ο καλύτερος τρόπος να γλυτώσεις τον στρατό, είναι να πας ναυτικό ή αεροπορία». Στο πεζικό, γενικά τα νησιά και ο Βόρειος Έβρος, και οι ακριτικές περιοχές θεωρούνται παραμεθόριος που κανονικά περνάς το ½ της θητείας. Αυτό βέβαια τώρα δύναται να αλλάξει με την μείωση και αν έχω καταλάβει καλά πλέων πάς αμετάθετος στην μονάδα παραμεθορίου (καλό ΙΜΟ γιατί είναι ΚΑΡΓΑ understaffed οι περισσότερες μονάδες (εξού και μας πήγαινε και εμάς 40 μέσα…) , ή αν πάρεις μετάθεση πάς πάλι σε ακριτική μονάδα. (ΔΕΝ είμαι σίγουρος για αυτό).Όσο ήμουν εγώ, μετά την παραμεθόριο που ανέφερα, έπαιρνες μετάθεση. Τώρα ανάλογα με το ΠΟΥ ήσουν, είχες μόρια και ανάλογα καλή ή κακή ήταν η 2η μετάθεση. Παράδειγμα, και η Λήμνος (Λάθος Ήταν Μάνα Να Ορκιστώ Στρατιώτης) και η Ρόδος είναι παραμεθόριος, αλλά αν ΔΕΝ έχεις μέσο, με τα μόρια ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ κάποιος Αθηναίος, από την Λήμνο γυρίζει Αθήνα, ενώ από την Ρόδο, πάει κάπου στην Σπάρτη ή την Λαμία. Στην ΕΣΣΟ μου, μόρια για Αθήνα, από νησιά έδινε ΜΟΝΟ η Λήμνος, και από Στερεά Ελλάδα, ο Βόρειος Έβρος (Καβύλη, Λαγός, κλπ). Άσχετα με τα μέσα που γυρίζουν πολλοί Αθήνα ξαναλέω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Νοέμβριος 13, 2009 #737 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2009 Venom, διοικητή νεοσυλλέκτων είχες και εσύ τον Παγουλάτο? 300 ΕΣΣΟ ήμουν εκεί btw, ο τύπος είναι μακράν ο πιο ψυχασθενής άνθρωπος που γνώρισα στον στρατό, και εδώ βάζω και τα κριάρια που πέτυχα στην Λήμνο 5 μήνες που βγήκα 3 απογεύματα… Το θέμα της παραμεθορίου που θίγεται. Το ναυτικό και η αεροπορία έχει τελείως διαφορετικό setup από ότι το πεζικό στο θέμα αυτό. Στο κάτω κάτω, όπως λέει και ο Λαζόπουλος, «Ο καλύτερος τρόπος να γλυτώσεις τον στρατό, είναι να πας ναυτικό ή αεροπορία». Στο πεζικό, γενικά τα νησιά και ο Βόρειος Έβρος, και οι ακριτικές περιοχές θεωρούνται παραμεθόριος που κανονικά περνάς το ½ της θητείας. Αυτό βέβαια τώρα δύναται να αλλάξει με την μείωση και αν έχω καταλάβει καλά πλέων πάς αμετάθετος στην μονάδα παραμεθορίου (καλό ΙΜΟ γιατί είναι ΚΑΡΓΑ understaffed οι περισσότερες μονάδες (εξού και μας πήγαινε και εμάς 40 μέσα…) , ή αν πάρεις μετάθεση πάς πάλι σε ακριτική μονάδα. (ΔΕΝ είμαι σίγουρος για αυτό).Όσο ήμουν εγώ, μετά την παραμεθόριο που ανέφερα, έπαιρνες μετάθεση. Τώρα ανάλογα με το ΠΟΥ ήσουν, είχες μόρια και ανάλογα καλή ή κακή ήταν η 2η μετάθεση. Παράδειγμα, και η Λήμνος (Λάθος Ήταν Μάνα Να Ορκιστώ Στρατιώτης) και η Ρόδος είναι παραμεθόριος, αλλά αν ΔΕΝ έχεις μέσο, με τα μόρια ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ κάποιος Αθηναίος, από την Λήμνο γυρίζει Αθήνα, ενώ από την Ρόδο, πάει κάπου στην Σπάρτη ή την Λαμία. Στην ΕΣΣΟ μου, μόρια για Αθήνα, από νησιά έδινε ΜΟΝΟ η Λήμνος, και από Στερεά Ελλάδα, ο Βόρειος Έβρος (Καβύλη, Λαγός, κλπ). Άσχετα με τα μέσα που γυρίζουν πολλοί Αθήνα ξαναλέω.και οι Φέρες είχαν περισσότερα μόρια από το Λαγό άστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
suboy Νοέμβριος 13, 2009 #738 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2009 Venom, διοικητή νεοσυλλέκτων είχες και εσύ τον Παγουλάτο? 300 ΕΣΣΟ ήμουν εκεί btw, ο τύπος είναι μακράν ο πιο ψυχασθενής άνθρωπος που γνώρισα στον στρατό, και εδώ βάζω και τα κριάρια που πέτυχα στην Λήμνο 5 μήνες που βγήκα 3 απογεύματα… Το θέμα της παραμεθορίου που θίγεται. Το ναυτικό και η αεροπορία έχει τελείως διαφορετικό setup από ότι το πεζικό στο θέμα αυτό. Στο κάτω κάτω, όπως λέει και ο Λαζόπουλος, «Ο καλύτερος τρόπος να γλυτώσεις τον στρατό, είναι να πας ναυτικό ή αεροπορία». Στο πεζικό, γενικά τα νησιά και ο Βόρειος Έβρος, και οι ακριτικές περιοχές θεωρούνται παραμεθόριος που κανονικά περνάς το ½ της θητείας. Αυτό βέβαια τώρα δύναται να αλλάξει με την μείωση και αν έχω καταλάβει καλά πλέων πάς αμετάθετος στην μονάδα παραμεθορίου (καλό ΙΜΟ γιατί είναι ΚΑΡΓΑ understaffed οι περισσότερες μονάδες (εξού και μας πήγαινε και εμάς 40 μέσα…) , ή αν πάρεις μετάθεση πάς πάλι σε ακριτική μονάδα. (ΔΕΝ είμαι σίγουρος για αυτό).Όσο ήμουν εγώ, μετά την παραμεθόριο που ανέφερα, έπαιρνες μετάθεση. Τώρα ανάλογα με το ΠΟΥ ήσουν, είχες μόρια και ανάλογα καλή ή κακή ήταν η 2η μετάθεση. Παράδειγμα, και η Λήμνος (Λάθος Ήταν Μάνα Να Ορκιστώ Στρατιώτης) και η Ρόδος είναι παραμεθόριος, αλλά αν ΔΕΝ έχεις μέσο, με τα μόρια ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ κάποιος Αθηναίος, από την Λήμνο γυρίζει Αθήνα, ενώ από την Ρόδο, πάει κάπου στην Σπάρτη ή την Λαμία. Στην ΕΣΣΟ μου, μόρια για Αθήνα, από νησιά έδινε ΜΟΝΟ η Λήμνος, και από Στερεά Ελλάδα, ο Βόρειος Έβρος (Καβύλη, Λαγός, κλπ). Άσχετα με τα μέσα που γυρίζουν πολλοί Αθήνα ξαναλέω.οποιος ηταν Λημνο εχει πολλες πιθανονητες να παει ΓΕΣ αν ερθει αθηνα μετα, που νομιζω ολοι αθηνα ερχονται.btw 300αρης και εγω και περασα απο λημνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Δεκέμβριος 11, 2009 #739 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2009 3 μερες στην Σπαρτη, 1 μηνας μεσολλογγι και τωρα Πατρα για τους υπολοιπους 7 μηνες Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Δεκέμβριος 11, 2009 #740 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2009 Σπάρτη???χρόνου φείδου??? Πάτρα? μα τεχνικό δεν ειναι εκει????άντε καλό υπόλοιπο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts