Spooky Απρίλιος 19, 2007 #521 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2007 Αρχική απάντηση από nobig [Χθες, στις 14:19] Για πες για πες τιν τούτο; Τελειόφοιτος ΤΕΙ ηλεκτρονικής είμαι Είναι παρεμβολές υποκλοπές και τετοια... Είναι πολύ καλή ειδηκότητα και για μετά γιατί έρχεσαι αθήνα στον καρέα μετά την παραμεθώριο. Το μόνο κακό είναι ότι την ειδηκότητα την παίρνεις στην Ξάνθη και είναι 2 μήνες η εκπαίδευση (αλλά μετράνε σα παραμεθώριος). Η Ξάνθη βέβαια είναι πολύ καλή σαν πόλη. Και τα ΣΕΖΜ ΕΡΜΗΣ είναι επίσης καλή ειδηκότητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Απρίλιος 19, 2007 #522 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2007 ΣΕΖΜ ΕΡΜΗΣ; καινούργιες ορολογίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spooky Απρίλιος 20, 2007 #523 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2007 Αρχική απάντηση από nobig [Χθες, στις 16:46] ΣΕΖΜ ΕΡΜΗΣ; καινούργιες ορολογίες O ΕΣ εξελίσετε ραααα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BILL5 Απρίλιος 20, 2007 #524 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2007 καλα να περασεται παιδια εχεται να φατε καλιοπη και μαγιρηρια αντε και καλη πολιτες τα λεμε!!! :) :) :D :D :jump: :happy2: :happy2: :happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Μάϊος 6, 2007 #525 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2007 Απολογισμός μηνός Απριλίου στον Λαγκαδά: 5 μέρες άδεια, 7 διανυκτερεύσεις, 18 υπηρεσίες και μία γκόμενα λιγότερη... ’ντε να μας έρθει η 299 τέλη Ιούνη να χαλαρώσουμε λίγο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheoV Μάϊος 7, 2007 #526 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2007 Μιας και δεν μπορω να κοιμηθω και με εχει καταβαλει και το αγχος ειπα να γραψω κατι Λοιπον θελω να πω ενα ευχαριστω σε ολο το φορουμ μιας και μου δωσε πολλες πληροφοριες και βοηθειες παροτι δεν μπορεσα να βοηθησω τοσο εγω.Λοιπον τα λεμε παιδια και ελπιζω του χρονου να με περισσοτερο αποδοτικος οσον αφορα τα ποστ οπουν βοηθουνΕπισης θελω να πω ενα καλη θητεια σε ολα τα παλικαρια που μπαινουν και αυτα τωρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 7, 2007 #527 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2007 [κρυοκ@λος mode on] εισαι σε λαθος θρεντ μεγαλε [κρυοκ@λος mode off] http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=14756 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 8, 2007 #528 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2007 Αρχική απάντηση από TheoV Μιας και δεν μπορω να κοιμηθω και με εχει καταβαλει και το αγχος ειπα να γραψω κατι Λοιπον θελω να πω ενα ευχαριστω σε ολο το φορουμ μιας και μου δωσε πολλες πληροφοριες και βοηθειες παροτι δεν μπορεσα να βοηθησω τοσο εγω.Λοιπον τα λεμε παιδια και ελπιζω του χρονου να με περισσοτερο αποδοτικος οσον αφορα τα ποστ οπουν βοηθουνΕπισης θελω να πω ενα καλη θητεια σε ολα τα παλικαρια που μπαινουν και αυτα τωρα. φιλε μακαρι ολες οι αγωνιες σου να ειναι σα του στρατου στη ζωη Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Ιούνιος 17, 2007 #529 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2007 χρωσταγα κατι φωτο.... ther' u go.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούνιος 17, 2007 #530 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2007 Καλά Jordan στην τελευταία είσαι για ημερολόγιο 2008 - HOT GREEKS :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Ιούνιος 17, 2007 #531 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2007 Αρχική απάντηση από jpavly Καλά Jordan στην τελευταία είσαι για ημερολόγιο 2008 - HOT GREEKS :hehe: Johnny I'm so f@ckin' gorgeous!!! looooooooooooooool:rofl: :rofl: :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούνιος 17, 2007 #532 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2007 για πες βρε ιορδανη τωρα που πηγες , με αυτα που σκεφτοσουν πριν πας και με αυτα που ζεις τωρα τι διαφορες και ομοιοτητες βρηκες? πως σου φαινεται δλδ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Ιούνιος 17, 2007 #533 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2007 ’ρε ρετάλια ο ελληνικός στρατός! Μια απο τα ίδια και εγω. Παρασκευή ήρθα χαιδάρι ειδικότητα ραντάρ, τώρα είμαι με άδεια και αύριο πρωί βουρ μέσα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Ιούνιος 17, 2007 #534 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2007 Αρχική απάντηση από ea6gka για πες βρε ιορδανη τωρα που πηγες , με αυτα που σκεφτοσουν πριν πας και με αυτα που ζεις τωρα τι διαφορες και ομοιοτητες βρηκες? πως σου φαινεται δλδ Γιωργη απλα καμμια επαφη... Η θεωρια απο την πραξη απεχει πολυ... [βυσμα on] ειμαι με αποσπαση λεσχη αξιωματικων εδω και 1 μηνα και με παει 6εξω 1 μεσα [βυσμα off] :D 146 κσ λεμεεεεεε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leon13 Ιούνιος 27, 2007 #535 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2007 Καλη θητεία στα ψαράκια!!!!!!Ξέρει κανείς που ακριβώς είναι το 308 ΠΕΒ?????(ΘΕΣ/ΝΙΚΗ-ΜΕΝΕΜΕΝΗ)Ακριβής τοποθεσία...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Ιούνιος 28, 2007 #536 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2007 Αρχική απάντηση από leon13 Καλη θητεία στα ψαράκια!!!!!!Ξέρει κανείς που ακριβώς είναι το 308 ΠΕΒ?????(ΘΕΣ/ΝΙΚΗ-ΜΕΝΕΜΕΝΗ)Ακριβής τοποθεσία...... ψαρακα ποτε μπαινεις???133 και σημερα εδω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 28, 2007 #537 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2007 Αρχική απάντηση από jpcupra ψαρακα ποτε μπαινεις???133 και σημερα εδω.... θελεις ακομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Αύγουστος 19, 2007 #538 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2007 κανενας που μπηκε αυγουστο???λιγες μεινανε εδω.....62κς συνυπολογιζοντας την αδεια απολυσης.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Αύγουστος 19, 2007 #539 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2007 εγω πριν ενα χρονο ( 9/8 )απολυθηκα απο ΠΒ και τετοιες μερες περσυ ημουν στην κρητη.... Ενας χρονος πολιτης....Καλα καλα ειναι Υπομονη....χρειαζεται...Θα περασουν γρηγορα Βασικα στο τελος μετραγαμε και ωρες....Ετσι περναει πιο γρηγορα επειδη το βλεπεις να αλλαζει πιο συχνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Αύγουστος 22, 2007 #540 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2007 ΔΕΑ (ΠΖ) ΚΑΡΑΙΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 2007 Α ΕΣΣΟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts