morph Ιούνιος 28, 2005 Author #221 Κοινοποίηση Ιούνιος 28, 2005 Είμαι στην 98ΤΕ Καλλονή Μυτηλίνης. Μπάνια κάθε απόγευμα κλπ. Κατα τα άλλα θεωρέιται δυσμενής μετάθεση! (Ε, πήρα ένα ΠΣΚΔΤΤ έξω I, I ζωή και κότα! Τι να κάνουμε... ) Αρχική απάντηση από LL_NEO Δε σας χάλασε ...λέουρες που κάνατε 18+ μήνες :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: ενώ ο παμπαλέ μόνο 12 και απο αυτούς τους 5 σπίτι του και με 4 μήνες συνολική άδεια... :hehe: :hehe: Πώς τό έκανες αυτό ρε!!!! για λέγε, για λέγε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Σεπτέμβριος 7, 2005 #222 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 ΛΕΛΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛΕΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΑΠΟΛΥΕΤΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΙΩΣΑΠΟΛΥΟΜΑΙ ΨΑΡΟΥΚΛΕΣ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΩ ΜΠΟΥΚΛΕΣΑΠΟΛΥΟΜΑΙ ΣΤΡΑΒΑΔΙΑ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΧΑΔΙΑ288 ΛΕΛΕΕΕΕΕΕΕΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΑΠΟΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΕΛΕΛΕ ΡΕ ΝΕΟΙ.ΝΕΟΥΔΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ ΣΤΟΙΧΗΘΕΙΤΕΗ 288 ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ********ΛΕΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Σεπτέμβριος 7, 2005 #223 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 Αρχική απάντηση από LL_NEO ΛΕΛΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΛΕΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΟΛΥΟΜΑΙ ΨΑΡΟΥΚΛΕΣ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΩ ΜΠΟΥΚΛΕΣ ΑΠΟΛΥΟΜΑΙ ΣΤΡΑΒΑΔΙΑ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΧΑΔΙΑ 288 ΛΕΛΕΕΕΕΕΕΕΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΠΟΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΕΛΕΛΕ ΡΕ ΝΕΟΙ. ΝΕΟΥΔΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ ΣΤΟΙΧΗΘΕΙΤΕ Η 288 ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ********* ΛΕΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Σα να ψιλο-χαρηκες προεδρε που απολυθηκες εε?(Mπααα...γιατι το λες?) ΚΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 7, 2005 #224 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2005 288 ποοοοοο τι μεγαλα νουμερα ειναι αυτα? :D:P:D:P:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 8, 2005 #225 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 Τελική από porsche είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorikas Σεπτέμβριος 8, 2005 #226 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 μαγκες εφτασε και μενα η ωρα μου μπαινω στις 19 Σεπτεμβρη οχι ομως για θητεια αλλα για πιο "μονιμες" καταστασεις.(ΣΤΥΑ-Σχολη Τεχνικων Υπαξιωματικων Αεροποριας). Για την ΠΑ ,οπως και για το στρατο γενικοτερα, γενικοτερα εχω ακουσει τα καλυτερα αλλα και τα χειροτερα.Ελπιζω να πεσω στα καλυτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 8, 2005 #227 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 αρε γιωρικα , και εγω 19 ειχα μπει μεσα . γοοδ λακ Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorikas Σεπτέμβριος 8, 2005 #228 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2005 α σε παρακαλω εγω ειμαι 20+ τις πρωτες 45-50 της βασικης στρατιωτικης εκπαιδευσης δεν εχει ουτε αδειες ουτε επισκεπτηρια ουτε τηλεφωνα!!!(ενας αξ/κος παιρνει τους δικους μας και απλως ενημερωνει) εχω ακουσει οτι ειναι και ζορικα(εκπαιδευση,γυμναστικη,καψωνια) τουλαχιστον στην αρχη Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos_24 Δεκέμβριος 13, 2005 #229 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2005 να ρωτησω κατι....ακουσα οτι η πολεμικη αεροπορια δεν θα ξαναπαρει λογω του οτι εχει συμπηρωσει τους μονιμους που χρειαζεται....ισχυει κατι τετοιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Δεκέμβριος 14, 2005 #230 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από giorikas α σε παρακαλω εγω ειμαι 20+ τις πρωτες 45-50 της βασικης στρατιωτικης εκπαιδευσης δεν εχει ουτε αδειες ουτε επισκεπτηρια ουτε τηλεφωνα!!!(ενας αξ/κος παιρνει τους δικους μας και απλως ενημερωνει) εχω ακουσει οτι ειναι και ζορικα(εκπαιδευση,γυμναστικη,καψωνια) τουλαχιστον στην αρχη μην ανησυχεις.απλα παρε το κινητο σου μαζι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Δεκέμβριος 14, 2005 #231 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από manos_24 να ρωτησω κατι....ακουσα οτι η πολεμικη αεροπορια δεν θα ξαναπαρει λογω του οτι εχει συμπηρωσει τους μονιμους που χρειαζεται....ισχυει κατι τετοιο? Δεν ισχυει Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacK_iCe1416003182 Δεκέμβριος 14, 2005 #232 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2005 Ε όχι και φρίκη φίλε μου morph το ΠΒ μια χαρά είναι ............χαλαρά ......έχει και χειροτερα τ ο μενού Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacK_iCe1416003182 Δεκέμβριος 14, 2005 #233 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2005 φίλε μου LL_NEO όταν πήγα εγώ στον στρατό η νεκρά θάλασσα ήταν ακόμα άρωστη τι να μας πεις 187 .......αλλά μετά έπαιξα καλά με τον στρατό .Πέρασα στην στυα έκατσα 13 μέρες ολόκληρες είχα ένα ατύχημα και έφυγα πονεμένη ιστορία .μετά από 1 χρόνο σχεδόν μόνιμος ΣΞ’σε τους καραβανάδες στην ησυχία τους..Σου εύχομαι καλός πολίτης:hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Δεκέμβριος 15, 2005 #234 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από blacK_iCe’σε τους καραβανάδες στην ησυχία τους..Σου εύχομαι καλός πολίτης:hi: αληθεια οι καραβαναδες ποτε θα αφησουνε τους φανταρους ησυχους?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 15, 2005 #235 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από amartolos αληθεια οι καραβαναδες ποτε θα αφησουνε τους φανταρους ησυχους?? πΟΤΕ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos_24 Δεκέμβριος 15, 2005 #236 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2005 στην αεροπορια καθε ποτε παιρνουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Δεκέμβριος 15, 2005 #237 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2005 μετα απο μερικές εβδομάδες στο μαυροδενδρι/κοζάνη(523 ΤΠ) αύριο την κάνω για Αλεξανδρούπολη για το 526ΤΠ..ειδικότητα ΑΣ/ΑΠ**.... όποιος γνωρίζει τι σημαίνει η ειδικότητα να με διαφωτίσει**φίλος μου είπε οτι σημαίνει Αντικαταστάτης απωλειών... (?????..........????) Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacK_iCe1416003182 Δεκέμβριος 15, 2005 #238 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από amartolos [Σήμερα, στις 16:27] αληθεια οι καραβαναδες ποτε θα αφησουνε τους φανταρους ησυχους?? Dura lex, sed lex Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacK_iCe1416003182 Δεκέμβριος 15, 2005 #239 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από XTCgr [Σήμερα, στις 21:10] μετα απο μερικές εβδομάδες στο μαυροδενδρι/κοζάνη(523 ΤΠ) αύριο την κάνω για Αλεξανδρούπολη για το 526ΤΠ..ειδικότητα ΑΣ/ΑΠ**.... όποιος γνωρίζει τι σημαίνει η ειδικότητα να με διαφωτίσει**φίλος μου είπε οτι σημαίνει Αντικαταστάτης απωλειών... (?????..........????) Αρχηγός Στοιχείου Αντιαεροπορικού Πυροβολικού :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Δεκέμβριος 15, 2005 #240 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2005 καλό είναι αυτό ή *******? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts