hayabusa Φεβρουάριος 12, 2014 #2121 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2014 Γτ ρε συ; Δεν περασες καλα στο Ναυπλιο. Εχω ακουσει οτι ο διοικητης και καποιοι λοχαγοι ειναι αξιαγαπητοι Sent from my Note II using Tapatalk Για να είμαι ειλικρινής πέρασα καταπληκτικά. Αλλά και πέρα από αυτό γνώρισα κάποια στελέχη τόσο αξιόλογα που πραγματικά λυπαμαι που δεν θα μπορέσω να κρατήσω κάποια καλή επαφή μαζί τους και μετά από εδώ. Sent from my Galaxy Note using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Φεβρουάριος 12, 2014 #2122 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2014 Θυμασαι που ρωταγες τι να κανεις κλπ οταν ηταν να παρουσιαστεις? Τωρα θα εχεις συνειδητοποιησει φανταζομαι οτι δεν ειναι καταδικη η θητεια! Εγω εχω 24 κσ Κι εγω περασα καλα κεντρο (σπαρτη) και θα ειχα περασει καλυτερα αν δεν ημουν τοσο σφιγμενος στην αρχη. Αλλα οκ δεν εχω μετανιωσει για τπτ, μεχρι τωρα περασα ομορφα. Καλη συνεχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
GAngel Φεβρουάριος 13, 2014 #2123 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2014 (edited) Εδω σειρά 279 . Στους νέους που κατατάσσονται τώρα θα έλεγα μια συμβουλή . Σκεφτόμαστε πού βρίσκεται το στρατόπεδό μου; -Εκεί. --Ωραία. Στην πρώτη έξοδο αυστηρως στο κοντινότερο μπουρδέλο με κορίτσι 35 + . Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 13, 2014 από gt1981 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawk Φεβρουάριος 13, 2014 #2124 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2014 Εδω σειρά 279 .Στους νέους που κατατάσσονται τώρα θα έλεγα μια συμβουλή . Σκεφτόμαστε πού βρίσκεται το στρατόπεδό μου; -Εκεί. --Ωραία. Στην πρώτη έξοδο αυστηρως στο κοντινότερο μπουρδέλο με κορίτσι 35 + . Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Φεβρουάριος 13, 2014 #2125 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2014 Εδω σειρά 279 .Στους νέους που κατατάσσονται τώρα θα έλεγα μια συμβουλή . Σκεφτόμαστε πού βρίσκεται το στρατόπεδό μου; -Εκεί. --Ωραία. Στην πρώτη έξοδο αυστηρως στην καλυτερη ταβερνα με προβατινες . FTFY Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 13, 2014 #2126 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2014 [MENTION=1446]Dolly[/MENTION] Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Φεβρουάριος 13, 2014 #2127 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2014 τουλάχιστον με την προβατίνα δεν κινδυνεύεις να κολλήσεις χλαπάτσα πλας τα φράγκα στην τσέπα.γουιν γουιν 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GAngel Φεβρουάριος 13, 2014 #2128 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2014 (edited) Φίλτατοι . - [MENTION=2748]KoMM[/MENTION] Γράφει το θέμα " που παρουσιάζεστε ; " ---> τα κέντρα είναι μέσα σε μεγάλες πόλεις δεν λέει σε " ποιά μονάδα θα πάτε " ; Να ξέρουμε τι λέμε. Άλλο μονάδα άλλο κέντρο κατάταξης . Αλλά πες ότι είσαι σε μια απομακρυσμένη μονάδα. Αν είσαι άλάνι θα βρεις να "σπρώξεις" . Και το πιο απομακρυσμένο χωριό θα έχει είτε την αλανιάρα του είτε μια ζωντοχήρα. - [MENTION=9922]Tomahawk[/MENTION] Απο την απάντησή σου φαίνεται ότι δεν έχεις επισκεφθεί τα κόκκινα φωτάκια. Για την φωτό της κυρίας (που ασφαλώς τα 65 δεν θα τα ξαναδεί) να σου πω ότι έχω δει τσατσάδες στα μπουρδέλα της θεσσαλονίκης (και όχι μόνο) πολύ ομορφότερες απο αυτήν που ανέρτησες !! Οι 35-40αρες σε καμία των περιπτώσεων ( οι οποίες δουλεύουν σε μπουρδέλο) δεν μοιάζουν με αυτην την κυρία. Επίσης μια γυναικα 35 + ειναι στο απόγειο της σεξουαλικότητάς της και θα σε ξεζουμίσει ερωτικά όντας γνώστρια του θέματος . Αυτά τα ολίγα απο μένα. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 13, 2014 από gt1981 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawk Φεβρουάριος 13, 2014 #2129 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2014 Το έπιασες βλέπω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Φεβρουάριος 14, 2014 #2130 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2014 - [MENTION=2748]KoMM[/MENTION] Γράφει το θέμα " που παρουσιάζεστε ; " ---> τα κέντρα είναι μέσα σε μεγάλες πόλεις δεν λέει σε " ποιά μονάδα θα πάτε " ; Να ξέρουμε τι λέμε. Άλλο μονάδα άλλο κέντρο κατάταξης . Αλλά πες ότι είσαι σε μια απομακρυσμένη μονάδα. Αν είσαι άλάνι θα βρεις να "σπρώξεις" . Και το πιο απομακρυσμένο χωριό θα έχει είτε την αλανιάρα του είτε μια ζωντοχήρα. Αυτά τα ολίγα απο μένα.τι να σου πω , εγω οπου με στειλανε τα φαγαδικα εψαξα Link to comment Share on other sites More sharing options...
cddaraa Φεβρουάριος 15, 2014 #2131 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2014 άδεια ορκωμοσίας απο χθές μέχρι την τετάρτη... 31 ημέρες στο ΚΕΠΒ και μια έξοδος! έχω και νεκροτάμπελο! :tongue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Φεβρουάριος 15, 2014 #2132 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2014 εγώ πάντως στις μονάδες ασχολήθηκα με το φαΐ. γύρω στα 12 κιλά πήρα στη θητεία μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Φεβρουάριος 16, 2014 #2133 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2014 Αυλωνα, διαβιβασεις, 2ος λοχος. Πολυ χαλαρα. Παιζει να ημασταν ο πιο χαλαρος λοχος σε ολο το στρατοπεδο. Αν εξαιρεσεις την τελευταια βδομαδα που λιωσαμε στις δοκιμαστικες παρελασης/ορκομωσιας κατω απ τον ηλιο. Τοσο χαλαρα που μου φανηκε αστειο σε καποια φαση. Κοιταζα φατσες γυρω μου και τους εβλεμα ολους με γενια 3-4 ημερων. Ενα παλικαρι στο θαλαμο μου κοιμοταν μεχρι τις 8-9 το πρωι σχεδον καθε μερα την τελευταια βδομαδα.Αδεια ορκομωσιας απο παρασκευη μεχρι τεταρτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 27, 2014 #2134 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2014 Ερωτησούλα από περιέργεια, μιας και μεσολαβεί αρκετός καιρός ακόμη. Με τις εκλογές όταν υπηρετείς τι γινεται ; Μας τρέχουν κι εμάς ή παίρνεις κάποιου είδους άδεια ωστε να πας να ψηφίσεις κανονικά ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach Φεβρουάριος 27, 2014 #2135 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2014 Δε νομίζω να μπορείς να ψηφίσεις αφού δεν έχεις ταυτότητα.Δεν έτυχα εκλογές μέσα οπότε δεν μπορώ να πω.Εγώ μπήκα φαντάρος 5 μέρες μετά τις δημοτικές εκλογές του 2010! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zampONakiaskiou Φεβρουάριος 28, 2014 #2136 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2014 Ερωτησούλα από περιέργεια, μιας και μεσολαβεί αρκετός καιρός ακόμη. Με τις εκλογές όταν υπηρετείς τι γινεται ; Μας τρέχουν κι εμάς ή παίρνεις κάποιου είδους άδεια ωστε να πας να ψηφίσεις κανονικά ;Κανονικά μπορείς να ψηφίσεις!Δικαιούσαι και εκλογική άδεια..Η οποία, όταν υπηρέτησα εγώ τουλάχιστον, ήταν ανάλογη της απόστασης από το στρατόπεδο σου μέχρι το εκλογικό σου κέντρο.. 2 μέρες μαξ δηλαδή εκτός κι αν κοτσάρεις και καμιά δική σου..Τώρα αν έχει αλλάξει κάτι την τελευταία 8ετία δεν το ξέρω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Φεβρουάριος 28, 2014 #2137 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2014 Κανονικότατα ψηφίζεις. Είναι στο χέρι του διοικητή αν θα δώσει εκλογικές άδειες, ή θα μεταφέρει τα εκλογικά δικαιώματα. Εμένα μου είχαν μεταφέρει τα δικαιώματα (που btw άμα είσαι πολίτης, θέλει κανά 2μήνο για να γίνει, αλλά στους φαντάρους τα κανονίζουν όλα μέσα σε μια βδομάδα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Μάρτιος 3, 2014 #2138 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2014 Για πειτε καμια γνωμη οι παλιοι, αν δεν παω ακτινογραφια απολυσεως παιζει να φαω ακυρο στην απολυση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponaei8anasi Μάρτιος 3, 2014 #2139 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2014 Αναλογα την μοναδα..Οσο ημουν στην χιο ενας ξεχασε να βγαλει ακτινογραφια και δεν τον αφηναν να απολυθει.Ενω ΑΣΔΥΣ ηταν πιο χαλαρα....Σε ποια μοναδα υπηρετεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawk Μάρτιος 5, 2014 #2140 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2014 Πολύ δύσκολα να σε αφήσουν να απολυθεις χωρίς ακτινογραφία.Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts