def Μάρτιος 6, 2007 #501 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2007 Αρχική απάντηση από nkoumle Επιτέλους μετά από τόσους μήνες στα καράβια και στις κακουχίες και τις μακρινές στο εξωτερικό ΝΑΤΟϊκές ασκήσεις πήρα μία αδειούλα 5 μέρες και έτσι μπορώ να απαντήσω!! Αν και στο καράβι έχουμε δορυφορικό internet αλλά μόνο ο Πλοίαρχος το χρησιμοποιεί.... Δεν μας αφήνει εμάς τα απλά ναυτάκια να χαρούμε λίγο γιατί λέει ότι του τρώμε το Bandwidth!! @vdeseris :P ρε μπας και εισαι σε κανενα ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙ? Εκει ημουν 22 μηνες Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 6, 2007 #502 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2007 ουτε σε ΒΒ/ Ευκαιρια δηλαδη ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Μάρτιος 6, 2007 #503 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2007 o αλλος ο μουτσος τι απεγινε??Εγινε "μαυρος" και στα "καραβια"?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumle Μάρτιος 6, 2007 #504 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2007 Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 12:38] ρε μπας και εισαι σε κανενα ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙ? Εκει ημουν 22 μηνες Είμαι στη Ν.Δ.Β.Ε. (Ναυτική Διοίκηση Βορείου Ελλάδος - Θεσσαλονίκη, δίπλα από το Παλατάκι). Ναύτης Οπλονομείου. Το Αγγελοχώρι (Κ.Ε.Α.) ανήκει σε εμάς άρα λογικά κι εσύ πρώτα από εδώ πέρασες και μετά πήγες Αγγελοχώρι. Τρελό βύσμα βλέπω def!!! 22 μήνες στο Κ.Ε.Α.!!! Απίστευτο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 6, 2007 #505 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2007 το βυσμα νικολα το μετρας με τις ιντσες ή τα ναυτικα μιλια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumle Μάρτιος 6, 2007 #506 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2007 Αρχική απάντηση από ea6gka [Χθες, στις 23:45] το βυσμα νικολα το μετρας με τις ιντσες ή τα ναυτικα μιλια? :hehe: Όπως και να το μετρήσεις το βύσμα είναι βύσμα!:whistling :mobile1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Μάρτιος 6, 2007 #507 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2007 αυτό θα πει παραμεθόριος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάρτιος 7, 2007 #508 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2007 Αισχος πηρε αδεια και ο Νικολακης??? -Σε τι κοσμο θα φερουμε τα παιδια μας Νικο Τσαμτσικα? Δεν φτανει που μερα παρα μερα ειναι σπιτι του, θα παιρνει και αδειες? Δηλαδη εμεις που υπηρετουμε στο κρυο και στις κακουχιες πρεπει να απολυθουμε ηδη? Αρχική απάντηση από vdeseris [06-02-2007 15:21] Τι να με τσούζει που θα απολυθούμε μαζί???? :P Γιατι να απολυθουμε μαζι?? 6μηνο κανεις?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Μάρτιος 7, 2007 #509 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2007 Χαιρετίσματα από Ναύπλιο. (Κάνω αυτό το post για να βρώ γρήγορα το log out στην υπογραφή μου). Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumle Μάρτιος 7, 2007 #510 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2007 Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 18:56] Αισχος πηρε αδεια και ο Νικολακης??? -Σε τι κοσμο θα φερουμε τα παιδια μας Νικο Τσαμτσικα? Δεν φτανει που μερα παρα μερα ειναι σπιτι του, θα παιρνει και αδειες? Δηλαδη εμεις που υπηρετουμε στο κρυο και στις κακουχιες πρεπει να απολυθουμε ηδη? Σιγά μη σκίσεις κανα καλτσόν εσύ!!! Πήρα φοιτητική μπας και δώσω κανα μάθημα αλλά..... τέτοιος γκαντέμης που είσαι, αφού έκανες το ποστ με πήρανε τηλ και μου είπανε ότι έχουμε ξανά κατάληψη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάρτιος 8, 2007 #511 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2007 Αρχική απάντηση από nkoumle Είμαι στη Ν.Δ.Β.Ε. (Ναυτική Διοίκηση Βορείου Ελλάδος - Θεσσαλονίκη, δίπλα από το Παλατάκι).Ναύτης Οπλονομείου.Το Αγγελοχώρι (Κ.Ε.Α.) ανήκει σε εμάς άρα λογικά κι εσύ πρώτα από εδώ πέρασες και μετά πήγες Αγγελοχώρι.Τρελό βύσμα βλέπω def!!! 22 μήνες στο Κ.Ε.Α.!!! Απίστευτο!! πηγα κατευθειαν Αγγελοχωρι γιατι τοτε η NΔΒΕ ηταν κολαση,οσο για βυσμα ναι ειχα μεγαλο εγω ειχα ειδικοτητα Τ.ΠΒ τα κανονια στο Αγγελωχορι εγω τα συντηρουσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Μάρτιος 11, 2007 #512 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2007 Τελειώσε και το ΠΣΚ... Την κάνω σε λίγο για το μαγευτικό Παρανέστιον... Τα λέμε μετά την μετάθεση (23 Μαρτίου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAK Μάρτιος 17, 2007 #513 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2007 ΠΣΚ ???? Εγώ μόλις τώρα ήρθα για ΣΚ και 23 βλέπουμε μεταθέσεις...11ΣΠ rulezzzzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Μάρτιος 25, 2007 #514 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2007 Τελικά περνάει γρήγορα ο καιρός... Ακόμα ένα ΣΚ έξω και την Τρίτη παρουσιάζομαι στην 194 ΜΠΕΠ στον Λαγκαδα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 25, 2007 #515 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2007 194 MΠΕΠ = Μοναδα πυροβολικου ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Μάρτιος 25, 2007 #516 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2007 Αρχική απάντηση από GoMaR [Σήμερα, στις 10:36] 194 MΠΕΠ = Μοναδα πυροβολικου ; ΠΕΠ = Πολλαπλών εκτοξευτών πυραύλων (MLRS) Οπότε ναι πυροβολικό είναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάρτιος 25, 2007 #517 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2007 Αρχική απάντηση από vdeseris ΠΕΠ = Πολλαπλών εκτοξευτών πυραύλων (MLRS) Οπότε ναι πυροβολικό είναι... αντε Βασιλη να σε εχουμε κοντα μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Απρίλιος 17, 2007 #518 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2007 7 Μαΐου Διαβιβαστής Καλαμάτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spooky Απρίλιος 18, 2007 #519 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2007 Αρχική απάντηση από nobig [Χθες, στις 19:41] 7 Μαΐου Διαβιβαστής Καλαμάτα Μια χαρά σε βρίσκω!! Αν σου κάτσει και καμιά ειδηκότητα ηλεκτρονικός πόλεμος θα είσαι άρχοντας Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Απρίλιος 18, 2007 #520 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2007 Για πες για πες τιν τούτο; Τελειόφοιτος ΤΕΙ ηλεκτρονικής είμαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts