cafe_demek Αύγουστος 6, 2006 #361 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2006 25% ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
cafe_demek Αύγουστος 6, 2006 #362 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2006 leon13 καλα θα περασεις εκτος και αν εχεις τον τι.......κι ¨εγω μπικα 21:30 μπες τοτε δεν μου ειπαν τπτ και εγω ακουσα εναν παλιο και μπικα τετια ωρα θα γλιτοσεις την ταλεπορια Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Οκτώβριος 23, 2006 #363 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2006 Δεν περιμενα ποτε οτι θα ποσταρα σε αυτο το thread.... 6 Νοεμβρη @ Ρεθυμνο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 23, 2006 #364 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2006 Πάει... θα γίνουν όλοι αντρες τελικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Οκτώβριος 23, 2006 #365 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2006 Αρχική απάντηση από SLN Δεν περιμενα ποτε οτι θα ποσταρα σε αυτο το thread.... 6 Νοεμβρη @ Ρεθυμνο.... ρε μλκ παλι βυσμα εβαλες , δλδ ελεος λιγη αξιοκρατια τελος παντων. Απο ηρακλειο ρεθυμνο και κλαις κιολας? ρε φουστη μου θελω να πεσεις σε κανα ανωτερο ποδοσφαιροφιλο ΤΡΕΛΟ ομως και να σε βαζει αντι για φυλακη να βλεπεις Γ ερασιτεχνικο απο το πρωι μεχρι το βραδυ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Οκτώβριος 23, 2006 #366 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2006 Εγώ θέλω να μπει σε γραφείο [στο 4ο] και να κάνει ολη μέρα μελέτες με κανα π2@350 φωνάζωντας που εισαι ξαδερφέεεεεεεεεεεεε στείλε μου τον δ805 σου Btw Στρατός ..... καλή φάση ...να έχεις πάει ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Οκτώβριος 23, 2006 #367 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 13:19] ρε μλκ παλι βυσμα εβαλες , δλδ ελεος λιγη αξιοκρατια τελος παντων. Απο ηρακλειο ρεθυμνο και κλαις κιολας? It's NOT a BUG, it's a feature. Απο οτι λενε, ολοι οι πεζικαριοι απο Ηρακλειο, παρουσιαζονται Ρεθυμνο... Σιγα που θα κανω 3 βδομαδες στο Ρεθυμνο μην πανυγηριζω κιολας ρε γελοιε! Τους υπολοιπους μηνες τι θα κανω ειναι το θεμα??? Και στην τελικη εσυ τι μιλας ρε ανηψιε του Σημιτη!?!?!? Να μου καθοτανε κι εμενα ενα Ναυτικο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 23, 2006 #368 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2006 Χημικός είσαι??? Στις τουαλέτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 23, 2006 #369 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2006 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 22:58] Χημικός είσαι??? Στις τουαλέτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Οκτώβριος 23, 2006 #370 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2006 Αρχική απάντηση από SLN Δεν περιμενα ποτε οτι θα ποσταρα σε αυτο το thread.... 6 Νοεμβρη @ Ρεθυμνο.... OMFG...Στην ηλικία σου?!Θα αναγκαστώ να χρεωθώ υπεραστικό να μάθω λεπτομέρειες..damn! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Οκτώβριος 24, 2006 #371 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2006 Αρχική απάντηση από SLN It's NOT a BUG, it's a feature. Απο οτι λενε, ολοι οι πεζικαριοι απο Ηρακλειο, παρουσιαζονται Ρεθυμνο... Σιγα που θα κανω 3 βδομαδες στο Ρεθυμνο μην πανυγηριζω κιολας ρε γελοιε! Τους υπολοιπους μηνες τι θα κανω ειναι το θεμα??? Και στην τελικη εσυ τι μιλας ρε ανηψιε του Σημιτη!?!?!? Να μου καθοτανε κι εμενα ενα Ναυτικο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Οκτώβριος 24, 2006 #372 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2006 Αρχική απάντηση από SLN [Χθες, στις 12:55] Δεν περιμενα ποτε οτι θα ποσταρα σε αυτο το thread.... 6 Νοεμβρη @ Ρεθυμνο.... ελα ρε μην κλαιγεσαι... 547ΤΠ ftw.... θα μαθεις και καλα Ρωσικα (ανεπιθυμητων γαρ) α! και να επισκευτεις οπωσδηποτε το Ναυτικο νοσοκομειο στη Σουδα.... (δεν θα σου ειναι δυσκολο εξαλλου) και να δωσεις χαιρετισματα, φιλια και οτι αλλο εχεις ευχαριστηση στις kinky nurses εκει... Αρχική απάντηση από jpavly [Χθες, στις 13:01] Πάει... θα γίνουν ολοι(?) αντρες τελικά. ...ολοι οι υπολοιποι στη σειρα του, φυσικα..... εις βαρος του. καλη θητεια Σολωνακο :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Οκτώβριος 24, 2006 #373 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2006 Αρχική απάντηση από SLN6 Νοεμβρη @ Ρεθυμνο.... LOGITECH MX900 RMA ETA: 6/11/2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Οκτώβριος 29, 2006 #374 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2006 Αρχική απάντηση από SLN [23-10-2006 12:55] Δεν περιμενα ποτε οτι θα ποσταρα σε αυτο το thread.... 6 Νοεμβρη @ Ρεθυμνο.... ενώ κάποιοι παρουσιάζονται, κάποιοι άλλοι απολύονται! 8 Κ.Σ. μην μασάς αράπακλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumle Νοέμβριος 2, 2006 #375 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2006 Πολεμικό Ναυτικό 7 Νοεμβρίου στο κέντρο εκπαίδευσης Παλάσκας (Σκαραμαγκάς). Για πείτε κάτι γιατί από Ναυτικό δεν ξέρω τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Νοέμβριος 2, 2006 #376 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2006 Αρχική απάντηση από nkoumle Πολεμικό Ναυτικό 7 Νοεμβρίου στο κέντρο εκπαίδευσης Παλάσκας (Σκαραμαγκάς). Για πείτε κάτι γιατί από Ναυτικό δεν ξέρω τίποτα. ααααα δικος μας. καλως ηρθες στην οικογενεια του ναυτικου (ετσι μας λεγαν) λοιπον μια χαρα θα περασεις , διακοπες στο Πορο κλπ. μετα ισως να παιξει κανα καραβακι τυπου ναρκαλι ή αρματαγωγο κλπ. Στη καλυτερη να πας σε κανα ρανταρ σε νησι οπυ θα εισαι με αλλους 3-4 σε ενα σπιτι τεραστιο με τζακι , νοβα ΗΥ και αφθονα κοψιδια δλδ ζωη και κοτα. αυτο ειναι το ναυτικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Νοέμβριος 2, 2006 #377 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2006 Τελικα κι εγω Ναυτικο 6 Νοεμβρη στο Σκαραμαγκα με τον nkoumle... Βιαστηκα να ποσταρω πριν... Δεν κοιταξα καλα το χαρτι, ηταν μουτζουρωμενο και δεν φαινοταν καλα το Σωμα και το στρατοπεδο... Ευτυχως που ρωτησα διευκρινισεις και μου το ξεκαθαρισανε :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Νοέμβριος 2, 2006 #378 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2006 Αρχική απάντηση από SLN Τελικα κι εγω Ναυτικο 6 Νοεμβρη στο Σκαραμαγκα με τον nkoumle... Βιαστηκα να ποσταρω πριν... Δεν κοιταξα καλα το χαρτι, ηταν μουτζουρωμενο και δεν φαινοταν καλα το Σωμα και το στρατοπεδο... Ευτυχως που ρωτησα διευκρινισεις και μου το ξεκαθαρισανε :D ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ οχι ρε γιατι μας το κανεις αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Νοέμβριος 2, 2006 #379 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2006 Σολωνάκο είσαι μέγας γκιόζος Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumle Νοέμβριος 2, 2006 #380 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2006 Λοιπόν αφού είμαι με τον SLN δεν με νοιάζει τίποτα τώρα!! Τέτοιο παλικάρι σαν τα κρύα τα νερά θα έχω δίπλα μου! Καλή φάση μου ακούγεται ea6gka έτσι όπως μου τα λες. Τεράστιο σπίτι με τζάκι + νόβα + Η/Υ + κοψίδια + SLN. Τι άλλο να ζητήσω?? Μακάρι να την βγάλουμε καλά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts