Giannakis Ιούλιος 12, 2006 #341 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2006 Ο ΔΕΑ κάνει 5 μήνες παραπάνω, παίρνει 500 ευρώ βασικό αλλά με τα έξτρα βγαίνει περίπου 600 ευρώ ο μήνας. Καλά είναι αρκεί να σου κάτσουν νορμάλ μεταθέσεις. Το ότι τους τελευταίους 5 μήνες τους κάνεις σπίτι σου δεν είναι σίγουρο, τουλάχιστον στον στρατό ξηράς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrossortep Ιούλιος 24, 2006 #342 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2006 Παίρνω σε λίγες μέρες την ειδικότητα του αερονόμου(Αεροπορία). Ξέρει κανείς ποιες είναι οι καλές μονάδες εντός και εκτός της Αθήνας;Αν γίνεται ας απαντήσει κάποιος σήμερα. Αύριο είμαι μέσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιούλιος 24, 2006 #343 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2006 Αρχική απάντηση από Petrossortep Παίρνω σε λίγες μέρες την ειδικότητα του αερονόμου(Αεροπορία). Ξέρει κανείς ποιες είναι οι καλές μονάδες εντός και εκτός της Αθήνας; Αν γίνεται ας απαντήσει κάποιος σήμερα. Αύριο είμαι μέσα. ελληνικο εισαι και ψαχνεις μοναδα? Φοβασαι μην πηξεις??.....relax.....σκοπια δεν θα δεις ουτε ζωγραφιστη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrossortep Ιούλιος 26, 2006 #344 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2006 ελληνικό είμαι μόνο για την εκπαίδευση. Μετά παίζουν και μονάδες που έχουν σκοπιές ακόμα και για αερονόμους και ελάχιστες εξόδους. Γι'αυτό ρωτάω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Ιούλιος 26, 2006 #345 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2006 κανονισαμε την ''ειδικοτητα'' ας κανονισουμε και την μεταθεση ετσι??πονηρουλη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrossortep Ιούλιος 29, 2006 #346 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2006 Όχι προς θεού. Απλά ρωτάω για ενημέρωση και μόνο.:whistling :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
leon13 Αύγουστος 2, 2006 #347 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2006 Παίδες εγω 8 παρουσιάζομαι Πάτρα.Οπως ξέρετε το χαρτί λέει οτι πρέπει να είμαι έκει απο της 8 μέχρι της 13:00 η ωρα.Αμα παω απόγευμα θα χαλαστεί κανείς??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Αύγουστος 2, 2006 #348 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2006 Κανείς άλλος εκτός από σένα εννοείς????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Αύγουστος 2, 2006 #349 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2006 Kατά τις 12 πήγαινε. Μην πας πολύ πρωί γιατί θα σε χώσουν να μοιράζεις ρούχα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leon13 Αύγουστος 2, 2006 #350 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2006 Αν παω κατα της 3??Θα έχω πρόβλημα??Ν΄απαντησει κανένας που ξέρει..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Αύγουστος 2, 2006 #351 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2006 Ψήνεσαι να σε βάλουν στο μάτι από την 1η μέρα; Μπορεί να μην έχεις πρόβλημα, μπορεί και να χεις. ’μα έχεις όρεξη για μανούρα πήγαινε και το βράδυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leon13 Αύγουστος 2, 2006 #352 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2006 Κάτι μας είπες τώρα!Κάνενας που να ξέρει σίγουρα δεν υπάρχει?Οτι είμαι απο μακριά δε παίζει σαν δικαιολογία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Αύγουστος 2, 2006 #353 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2006 Θα σου πω ένα μυστικό...και αυτό στο λέω εγώ που ξέρω.Όσο πιο αόρατος περνάς τόσο καλύτερα για σένα.Αν πας σε άσχετη ώρα μετά το πέρας της υποδοχής των φρέσκων ιχθύων...κάνεις ακριβώς το αντίθετο.Τώρα αν δεν καταλαβαίνεις τίποτα απο όσα σου λέμε....ε τι να πω. ’ντε και το βράδυ...όπως σου είπαν παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Αύγουστος 2, 2006 #354 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2006 υπαρχει βεβαια και η κλασσικη λυση του στυλσκας κατα τις 24:00πετας στους ΑΜιτες ατακα του στυλ"Αγορια σορρυ αλλα τωρα σχολασα..."και δειχνεις με ναζι το "προσκλητηριο" στον Αξ. πυλης εχοντας ξεχασει "τελειως τυχαια"τα νυχια σου βαμμενα ροζ με περλιτσες...ενδεχεται να τσιμπησεις το εισητηριο για το σπιτι πολυ γρηγοροτερα...περα απ΄την πλακα τωραLeon13 καλυτερα να ακολουθησεις την συμβουλη των παλιων αλλα και των "οχι και τοσο παλιων" απο πανω...καλη θητεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Αύγουστος 2, 2006 #355 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2006 πηγαινε με σαγιοναρα και ασπρη καλτσα μεχρι το γονατο και παιξτο καναδος τουριστας Link to comment Share on other sites More sharing options...
leon13 Αύγουστος 3, 2006 #356 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2006 Καλή η πλάκα ρε παιδιά αλλα εντάξει να το πάρουμε κ λίγο σοβαρά!Thanks Κοπρίτης....Για δόκιμος πρέπει να είσαι μονο απο ΑΕΙ κ ΤΕΙ η πέρνουν κ απο ΤΕΕ??Οι μισοί μου λένε οτι γίνεται κ οι άλλοι οτι δεν γίνεται.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Αύγουστος 3, 2006 #357 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2006 στην σειρα μου ηταν 2-3 απο τεε με ενδειξη υεα, αλλα ηταν βυσματα ...ετυχε?η πετυχε...δεν ξερω λεπτομερειες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis Αύγουστος 4, 2006 #358 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2006 Αρχική απάντηση από leon13 [02-08-2006 16:09] Αν παω κατα της 3??Θα έχω πρόβλημα??Ν΄απαντησει κανένας που ξέρει..... Πάρε αύριο τηλέφωνο στο στρατόπεδο και ζήτα τον επόπτη. Πές του πως ταξιδεύεις πχ. από την Χιο και πως δεν μπορείς να είσαι στην Πάτρα πριν από τις 5 και ρώτα τον αν υπάρχει πρόβλημα. Λογικά θα σου πεί οκ. Κράτα λοιπόν το όνομά του και τον βαθμό του και πήγαινε να παρουσιαστείς το απόγευμα. Αν σου πεί κανείς τίποτα, που δεν το νομίζω, ρίξε το φταίξιμο στον αξιωματικό που μίλησες. ’ποψή μου πάντως να μην πας μετά τις 11 το μεσημέρι γιατί θα σε τραβάνε μέχρι το βράδυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Αύγουστος 4, 2006 #359 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2006 Αρχική απάντηση από leon13 Αν παω κατα της 3?? Θα έχω πρόβλημα?? Ν΄απαντησει κανένας που ξέρει..... Αν την ωρα που παρουσιαζεσαι σε ρωτησει κανεις:...εισαι ο Leon13?...μην εκπλαγεις... Ηδη ξερουν οτι θ'αργησεις και περιμενουν να σε υποδεχθουν καταλληλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos_24 Αύγουστος 6, 2006 #360 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2006 καποιος που ειναι φανταρος ποση εκπτωση δικαιουται στα υπεραστικα κτελ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts