Vadergr Μάϊος 3, 2005 #181 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2005 active/passive? Να ξερουμε βρε.Ακομα μπορεις να γινεις ΟΒΑ ξερεις... Στον στρατο θα φανεις πολυτιμος τις δυσκολες ημερες εμπλοκης στην παραμεθωριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
skelos1416003162 Μάϊος 8, 2005 #182 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2005 Παιδια μπενω μεσα αυριο τα λεμε ........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάϊος 9, 2005 #183 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 Αρχική απάντηση από skelos Παιδια μπενω μεσα αυριο τα λεμε ........ θα τα πούμε εκεί man, Καλή θητεία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Μάϊος 9, 2005 #184 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 Αρχική απάντηση από Vadergr Καλα να περασεις και προσπαθησε στο κεντρο που θα πας να μην φαινεσαι και πολυ.Ειναι το μοναδικο μερος σε ολη την θητεια σου που θα σε χαλασει.Οπου και να πας μετα θα ειναι σιγουρα καλυτερα απο το κεντρο.Μην φερνεις και πολλες αντιρρησεις γιατι εκει οι πιο πολλοι μονιμοι παιρνουν εντολες να σας ψηνουν το ψαρι στα χειλη.Και παλι καλη θητεια! εγω απο την αλλη πιστευω οτι σαν το κεντρο δεν θα βρειτε πουθενα...δεν ξερω τι γινεται σε αλλα κεντρα αλλα εγω κορινθο που ημουνα περασα κορυφαια...ουτε σκοπια εκανα ουτε αγγαρεια,μονο μια βολη και ημουνα καθε μερα εξωδουχος...οσο για τους παλιους στα κεντρα ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα και δεν προκειται να ασχοληθουνε μαζι σας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Μάϊος 9, 2005 #185 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2005 Οταν απολυεται καποιος και ειναι σε κεντρο, δεν ασχολειται με νεους που στο κατω κατω δεν παιζουν ρολο στις υπηρεσιες του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morph Μάϊος 28, 2005 Author #186 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2005 Δεν παίζουν ρόλο στις υπηρεσίες του αλλά παίζουν στις φυλακές του!!! Οπότε κάνουν πως ζωρίζουν τους νέους (ουσιαστικά το μόνο ζόρι είναι στα αυτιά μας από τις φωνές τους "κατεβείτε για αναφορα..." γκρμσκγρκμκλκ πριν 10 λεπτά ξάπλωσα από τις 5 το πρωί που είμαι όρθιος κ μου είπαν να μην πάω στην αναφορά - "οχι θα κατέβεις!" !?!?!) Πρώτη άδεια ορκομοσίας (η οποία έγινε μέσα σε αρκετή βροχή!!!) Τρελή γοητεία και άαααπειρη συγκίνηση. Κατα τα άλλα είναι καλή (αν και ενίωτε παρανοϊκή) φάση. Παρανοϊκή ώς προς αυτά που σου λένε να κάνεις. Ενώ κάτι μπορεί να γίνει σε 10 λεπτά, γίνεται τελικά σε 2-3 ώρες ώστε να είναι σε προβλεπέ κατάσταση. (!!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Μάϊος 28, 2005 #187 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2005 Αρχική απάντηση από morphΚατα τα άλλα είναι καλή (αν και ενίωτε παρανοϊκή) φάση. Παρανοϊκή ώς προς αυτά που σου λένε να κάνεις. Ενώ κάτι μπορεί να γίνει σε 10 λεπτά, γίνεται τελικά σε 2-3 ώρες ώστε να είναι σε προβλεπέ κατάσταση. (!!!) στον στρατο -οταν θα πας και σε μοναδα θα το δεις καλυτερα- οι δουλειες δεν τελειωνουν ποτε επομενως οταν σου παιρνει να τελειωσεις μια 5λεπτη δουλεια σε 5 ωρες τοσο καλυτερα θα ειναι αυτο για σενα και την μεσουλα σου-ξεμπλεκεις απο νεο χωσιμο-...στον στρατο να μαθεις να μην βιαζεσαι ποτε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Μάϊος 28, 2005 #188 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2005 Δυστυχώς πολλοί δημόσιοι υπάλληλοι έχουν την ίδια νοοτροπία...λες να τη κληρονόμησαν (οι άντρες) απ'το στρατό;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolisss Μάϊος 29, 2005 #189 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 Η επομενη σειρα ποτε μπαινει ρε παιδια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 29, 2005 #190 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 Αρχική απάντηση από apostolisss Η επομενη σειρα ποτε μπαινει ρε παιδια? ζηλεψες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolisss Μάϊος 29, 2005 #191 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 Οχι και ετσι!!! Απλα εκοψα την αναβολη μου πριν δυο βδομαδεςκαι περιμενω το κολ@χαρτο!Ηθελα να φυγω με αυτη τη σειρα που ερχετε αλλα παιζει να φυγω νοεμβριο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Μάϊος 29, 2005 #192 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 Δεν πειραζει.Ζησε το καλοκαιρακι σου και μετα οταν θα απολυεσαι παλι καλοκαιρι θα ειναι και θα περνας ζαχαρη!Διπλές διακοπες λοιπον!Μην εισαι αχαριστος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper2 Μάϊος 29, 2005 #193 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 Ηθελα να φυγω με αυτη τη σειρα που ερχετε αλλα παιζει να φυγω νοεμβριο! Και 'γω για Νοέμβριο το κόβω. Και πολύ το καθυστέρησα... Αλλά δε ξέρω καθε πότε είναι οι σειρές. Ειναι κάθε τρεις μήνες όπως είναι συνήθως; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάϊος 29, 2005 #194 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 Κάθε 3 μήνες είναι οι σειρές. 4 ΕΣΣΟ κάθε χρόνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιούνιος 11, 2005 #195 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 παει η προπέδευση... μέσα στη βδομάδα θα φύγουμε για τις μονάδες... άντε πάλι από το 0... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Ιούνιος 11, 2005 #196 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 voudas για που εισαι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιούνιος 11, 2005 #197 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 επειδή την έχω πάθει ήδη μια φορά, αν δε δω το χαρτί δε λέω τπτ... Τρίτη θα ξέρω σίγουρα...πάντως περάσαμε ως τώρα ΠΟΛΥ καλά... λίγη κούραση βέβαια αλλά καμμία σχέση με το πως περίμενα τα πράγματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 11, 2005 #198 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 Αρχική απάντηση από Voudas επειδή την έχω πάθει ήδη μια φορά, αν δε δω το χαρτί δε λέω τπτ... Τρίτη θα ξέρω σίγουρα...πάντως περάσαμε ως τώρα ΠΟΛΥ καλά... λίγη κούραση βέβαια αλλά καμμία σχέση με το πως περίμενα τα πράγματα... για κανενα Εβρο η μενεις νοτια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιούνιος 11, 2005 #199 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 όσο πιο κοντά, τόσο πιο καλά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Ιούνιος 11, 2005 #200 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 Όχι ακριβώς. Βλέπεις πλην μερικών εξαιρέσεων όσο πιο στραβή η παραμεθώριος τόσο περισσότερα τα μόρια και επομένως περισσότερες οι πιθανότητες να περάσεις τους 6 τελευταίους μήνες της θητείας σπίτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts