Jump to content

Recommended Posts

σεπτεμβρη και νοεμβρη ειναι οντως καλα.

Πετυχενεις και χριστουγεννιάτικη άδεια και πασχαλιάτικη.15 μέρες μείον μπαμ μπαμ.

Αυτό με το 12μηνο το ακούω τόσα χρόνια και το λένε μάλλον για να κόβουν αναβολές αβέρτα και να μπαίνουν λόγω φόβου.

ΚΕΕΔ στάξιμο χωρίς λόγο... Αν είναι επιλογή σου δεκτό.

[MENTION=9922]Tomahawk[/MENTION] βασικά οχι δεν ήταν επιλογή :blink: έτυχε.Η αλήθεια είναι οτι εδώ που είμαι (παραμεθόριο) εχω πολλούς γνωστούς που παρουσιάστηκαν ΚΕΕΔ,οκ κάποιοι σίγουρα το ειχαν δηλώσει τελος πάντων δεν ξερω αν παιζει καν ρολο στην επιλογη!Αν και μιας και ετυχε λεω να συνεχισω,οπότε.....επ' ώμου αρμ!!

• 3 weeks later...

16 Σεπτεμβρη κι εγώ μέσα, Καλαμάτα.

Περι ειδικών δυνάμεων... κι εμένα μου είχε έρθει αρχικά για εκεί το χαρτί, χωρίς να το έχω επιλέξει, ωστόσο πήγα στη Στρατολογία και το άλλαξα.

οι ιδιοι που κουμπωνουν την μια "ειδικη αδεια" μετα την αλλη και κανουν παραμεθωριο σπιτια τους ισως ?

Καλα για το 2ο κομματι δεν χρειαζεται να εχεις τοσο γερο "δοντι", ας μην συνεχiσω να γραφω καλυτερα :p

• 4 weeks later...
2 φιλαράκια ήταν Μεσολόγγι κ δεν μου λέγαν τα καλύτερα..

Πολύ στρατοκα...οι!

Και 'γω έτσι έχω μάθει. Ίδωμεν.

Και εγω Μεσολογγι.. Μου φαινετε θα κανουμε παραρτημα του thelab στο ΚΨΜ. :hehe:

Btw, τι σοϊ μαλαγανια ειναι κι αυτη που δεν επιτρεπουν κινητα με καμερα?

Εμενα φαντασου το χαρτι οταν ημουν ακομα λυκειο για Τριπολη ειχε ερθει, τωρα πως κατελειξα και γιατι με βαλαν Μεσολογγι δεν ξερω..