Jump to content



Στρατός: Ποιός παρουσιάζεται;; (ArmyLab)


morph

Recommended Posts

Είστε υπόχρεος για κατάταξη Στρατό Ξηράς με την 2013 ΣΤ΄ ΕΣΣΟ (Νοέμβριος) δυνάμει της ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 135/2013 την 13/11/2013 σε Κέντρο Εκπαιδεύσεως Τεθωρακισμένων (ΚΕΤΘ) (ΑΥΛΩΝΑ). Έχετε επιλεγεί Διαβιβάσεις.

Mε την ειδικότητα τι παίζει ;

Ισχύει Διαβιβάσεις για όλη τη θητεία ή μετά την ορκωμοσία παίζει αλλαγή ;

Link to comment
Share on other sites

Η ειδικότητα δεν αλλάζει εκτός και αν έχεις βύσμα.Γενικά είναι ειδικότητα που προτιμούν τα βύσματα οπότε αν είσαι χωρίς βύσμα ανάμεσα σε βυσματίες θα λειτουργήσει εις βάρος σου.

Link to comment
Share on other sites

Η ειδικοτητα αλλαζει. Το οτι εχεις μια ειδικοτητα δε σημαινει τιποτα. Στην αυλωνα θα περασεις τζαμι, ειναι απο τα καλυτερα κεντρα, εκτος απο το φαγητο που τρωγεται μεν αλλα δεν ειναι και οτι καλυτερο ακομα και για στρατο. Να ευχεσαι να πεσεις σε καλη μοναδα μετα την εκπαιδευση, εκτος αν εχεις βυσμα και το κανονισεις. Οπως αναφερθηκε, αν εισαι μη-βυσμα αναμεσα σε βυσματα, δε θα περασεις καλα. Στο κεντρο να εισαι επιφυλακτικος με τα πραγματα σου. Μεριμνησε για tablet στη μοναδα. Να εχεις υπομονη, μη λουφαρεις (οχι πολυ τουλαχιστον), μη δινεις σημασια στα φιδια, μιλα με τους αλλους, κανε φιλιες, περνα καλα, μην αγχωνεσαι για πραγματα που δεν ξερεις η δεν καταλαβαινεις (ολα στην ωρα τους). Αν θελεις βοηθεια για λεπτομερειες θα βοηθησω οσο μπορω και ξερω.

Φιλικα (εννοειται) :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.