qbiefox Αύγουστος 20, 2013 #1961 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2013 χαιρετάγαμε από αντισυνταγματάρχη και πάνω Όλοι οι άλλοι θεωρούντουσαν "μικροί":hehe: Και μετά λες εμένα βύσμα! Εγώ μόνο τον διοικητή χαιρέταγα Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Αύγουστος 20, 2013 #1962 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2013 εμένα το κορυφαίο είναι ότι δεν πήγα ποτέ για εκπαίδευση και ποτέ δεν μου έκαναν εμβόλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Αύγουστος 20, 2013 #1963 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2013 Και όταν θα μπει ο Τούρκος, πως θα αντιμετωπίσεις τον εχθρό α? Πώς το κατάφερες αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Αύγουστος 20, 2013 #1964 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2013 στο κέντρο δεν είχαν λεφτά για εμβόλια, για την εκπαίδευση τώρα.... πήγα καστελόριζο και επειδή είχαν άσχημη εμπλοκή ο διοικητής δήλωσε ότι θα κάνουμε εκεί εκπαίδευση για να μην φύγουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Οκτώβριος 7, 2013 #1965 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2013 Κυριακή πρωί παρουσιάζομαι για μετεκπαίδευση. Αν πάω ακούρευτος και αξύριστος θα μου πουν τίποτα; Μου είπαν οι γονείς ότι ήρθε χαρτί για μέτε-μετεκπαίδευση και πρέπει να παρουσιαστώ 10 Νοέμβρη Τι διάολο, δεν έχουν άλλα άτομα να καλέσουν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Οκτώβριος 7, 2013 #1966 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2013 πορε πακετο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Οκτώβριος 8, 2013 #1967 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2013 Μου είπαν οι γονείς ότι ήρθε χαρτί για μέτε-μετεκπαίδευση και πρέπει να παρουσιαστώ 10 Νοέμβρη Τι διάολο, δεν έχουν άλλα άτομα να καλέσουν; αν έχεις χρόνο πήγαινε. ο πατέρας μου όταν πήγε τους έδειξαν τα νέα όπλα και μετά άναψαν κάρβουνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Οκτώβριος 8, 2013 #1968 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2013 αν έχεις χρόνο πήγαινε. ο πατέρας μου όταν πήγε τους έδειξαν τα νέα όπλα και μετά άναψαν κάρβουνα Γιατί και να μην έχω, μπορώ να το αποφύγω; Ξέρω τι θα συναντήσω πάντως, είναι η δεύτερη φορά Link to comment Share on other sites More sharing options...
topas Οκτώβριος 8, 2013 #1969 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2013 αν έχεις χρόνο πήγαινε. ο πατέρας μου όταν πήγε τους έδειξαν τα νέα όπλα και μετά άναψαν κάρβουνανομίζω ότι δεν έχει επιλογή, αλλιώς πρόστιμο..(?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Οκτώβριος 8, 2013 #1970 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2013 νομίζω ότι με Χ Υ δικαιολογίες το αποφεύγεις. κανα φίλο γιατρό δεν έχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 8, 2013 #1971 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2013 Για πείτε ρε βετεράνοι, τι κινητό προτείνετε για το κέντρο ; (παρουσιάζομαι το Νοέμβριο ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Οκτώβριος 8, 2013 #1972 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2013 ανάλογα το κέντρο γενικά πλέον δεν τρέχει κάτι, αλλά αν έχεις ακριβό κινητό καλύτερα άστο μην σου το βουτήξουν ή σπάσει και το κλαίς αν θές να πάρεις ένα μονο και μόνο για εκεί πάρε ένα με FM και φακό Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach Οκτώβριος 8, 2013 #1973 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2013 Τι σώμα μπαίνεις? ανάλογα το κέντρο γενικά πλέον δεν τρέχει κάτι, αλλά αν έχεις ακριβό κινητό καλύτερα άστο μην σου το βουτήξουν ή σπάσει και το κλαίς αν θές να πάρεις ένα μονο και μόνο για εκεί πάρε ένα με FM και φακό Το αυτό. Το πιο φθηνό που θα βρεις, χωρίς κάμερα και να είναι και παλιό. Φακό και ράδιο να έχει. Γίνονται βούτες εκεί μέσα, το νου σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 8, 2013 #1974 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2013 Στρατό ξηράς, για πιο συγκεκριμένα δεν έχω μάθει ακόμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Οκτώβριος 8, 2013 #1975 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2013 Πάρε ο, τι πιο απλό υπάρχει, και στη μονάδα παίρνεις το κανονικό σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach Οκτώβριος 8, 2013 #1976 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2013 Έχω ένα Nokia Ngage.Η μπαταρία του οκ δεν κράταγε πολύ..αλλά μόνο και μόνο ότι έχεις έγχρωμη οθόνη και ακούς και mp3 μετράει. Εγώ έτσι την έβγαλα πάντως.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Οκτώβριος 8, 2013 #1977 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2013 Το γνωστό και ως πουστονεοκια nokia 3120:hehe:Έχει φακό που ανοίγει πολύ εύκολα, ράδιο και μπαταρία που κρατάει τουλάχιστον 5 μέρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 8, 2013 #1978 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2013 Android smartphone χωρίς καμερα δεν παίζει πουθενα ε ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Οκτώβριος 8, 2013 #1979 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2013 για λελέμετρο; για το θέμα κάμερα μην μασάς βάλε μονωτική απο πάνω.. γενικά ο στρατός δεν θα σου πει τίποτα. οι άλλοι φαντάροι είναι το θεμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Οκτώβριος 8, 2013 #1980 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2013 Εντάξει αν θες και το κανονικό σου το κρύβεις στη βαλίτσα σου και παρουσιάζεις ένα απλό.. Δε νομίζω να ψάξουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts