racer Μάϊος 26, 2012 #1741 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2012 Πρρρρρσχη!Sent from my U8800 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Μάϊος 26, 2012 #1742 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2012 Πρρρρρσχη!Sent from my U8800 using Tapatalk 2άκυρο νέος!:-O:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάϊος 31, 2012 #1743 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2012 Less than 24h..Sent from my U8800 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Μάϊος 31, 2012 #1744 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2012 εκανες στρατό τώρα εσύ; :rofl::rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάϊος 31, 2012 #1745 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2012 Less than 24h..Sent from my U8800 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάϊος 31, 2012 #1746 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2012 εκανες στρατό τώρα εσύ;:rofl::rofl: Στα χαρτιά ναι.. [MENTION=3546]honda[/MENTION]22, fu. Sent from my U8800 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιούνιος 1, 2012 #1747 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2012 Και επίσημα τέλος.. Άντε γεια :magic::magic::magic::magic::magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιούνιος 12, 2012 #1748 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2012 «Μια ολόκληρη θητεία, και σήμερα»Δεν έψαξα να βρω που τουιτάρει, αλλά παραθέτω τις ατάκες που βρήκα εδώ : Newsbay"Το στρατόπεδο είναι τόσο μεγάλο, που αν μπουκάρουν εχθροί το πρωί από την κεντρική πύλη, εμείς θα το μάθουμε από τις ειδήσεις των 8.Σήμερα μάθαμε να στρώνουμε κρεβάτια στρατιωτικά. Ήταν τα 30 πιο άσχημα χαραμισμένα λεπτά της ζωής μου. Κι έχω παρακολουθήσει και κέρλινγκ.Μεγαλύτερος φόβος και απ’ το να ξεμείνεις από σφαίρες στον πόλεμο είναι να ξεμείνεις από μπαταρία κινητού στο «Γερμανικό».Παραδόξως η πρώτη μας βολή στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Δεν σκοτώθηκε κανείς μας.Αν συνεχιστεί κι άλλο η οικονομική κρίση, στο πεδίο βολής θα σχηματίζουμε όπλο με τα χέρια μας και θα φωνάζουμε «πιίου-πίου».Αν ήξεραν οι μαμάδες τι φαΐ πετάμε στο στρατό, δεν θα τολμούσαν ποτέ να πούνε την ιστορία με τα πεινασμένα παιδάκια στην Αφρική.Κάποιοι επιλοχίες μας είναι τόσο ταγάρια, που θα φοβόμουν να τους αναθέσω ακόμα και τη διοίκηση του στρατού των playmobil μου.Όσο χαζός και αν είσαι, στον στρατό αν έχεις γυαλισμένα άρβυλα και χτυπάς σωστά προσοχή είσαι ένας μικρός επιστήμονας.Αντιλαμβάνομαι ότι βρίσκομαι σε άδεια απ’ τον στρατό από το γεγονός ότι είμαι σε κλειστό χώρο με άλλους ανθρώπους και κανείς δεν κλάνει.Ο ταξίαρχος μας προέτρεψε να τρώμε γερό πρωινό. Το άκουσαν αυτό το βουτυράκι και η μία μαρμελαδίτσα που δικαιούμαστε και πέθαναν στα γέλια.Είμαι πλέον σίγουρος ότι όλες τις διαδικασίες στον στρατό τις σχεδιάζει μια επιτροπή που αποτελείται από άτομα που δεν μιλιούνται μεταξύ τους.Αν πεις «να ‘χαμε ένα σάντουιτς με καλαμάκι και λίγο κασέρι» μπροστά σ’ έναν Σαλονικιό κι έναν Αθηναίο, θα μαλώνουν μέχρι να λήξει η θητεία τους.Η συντήρηση των οχημάτων γίνεται με το παραδοσιακό σύστημα «ανοίγω καπό, κοιτάω χωρίς να καταλαβαίνω Χριστό και σχολιάζω “όλα φαίνονται οk”».Απ’ ο,τι έχω καταλάβει, σε περίπτωση πόλεμου θα ‘μαι ο κομπάρσος σε ταινία δράσης που σκοτώνεται στο πεντάλεπτο, χωρίς να μάθουμε καν το όνομά του.Η μονή πολιτική συζήτηση που έχει λογικά επιχειρήματα στον στρατό είναι η διαμάχη για το αν η Ράπτη είναι καλύτερη γκομενα απ’ την Καϊλή.Τέλειωσε η στρατιωτική μας εκπαίδευση, που σημαίνει ότι αποκτήσαμε το δικαίωμα να βλέπουμε πολεμικές σκηνές και να λέμε «σιγά το πράγμα».Κάθε φορά που βιώνω ένα deja-vu φρικάρω στη σκέψη ότι υπάρχει μια πιθανότητα να μ’ έχουν πιάσει κορόιδο και να έχω ξαναπάει στρατό.Σύμφωνα με την άσκηση ετοιμότητας, σε περίπτωση συναγερμού φορτωνόμαστε τα πάντα και προσευχόμαστε να έχουμε δεχτεί επίθεση απ’ το Λιχτενστάιν.Κάθε φορά που ακούω για το Τάγμα Ηλεκτρονικού Πολέμου φαντάζομαι κάποιον φαντάρο σ’ ένα γραφείο να παίζει τάβλι μέσω ίντερνετ μ’ έναν Τούρκο.Τρίτη μέρα νυχτερινών πολεμικών ασκήσεων εκτός στρατοπέδου και δεν πιάστηκε κανένας μας αιχμάλωτος. Το λες και επιτυχία.Απογευματινή πορεία μέσα από πλατεία χωριού. Τρομοκρατημένες οι γιαγιάδες που έβλεπαν ειδήσεις, θα πίστεψαν ότι περνάει ο στρατός του ΣΥΡΙΖΑ.Είμαι τόσο άτυχος που είμαι βέβαιος πως σε όλα τα παράλληλα σύμπαντα η στρατιωτική θητεία έχει καταργηθεί.Έχω φάει τόσες ώρες με μια σκούπα στο χέρι, που αν χρειαστεί να λύσουμε τις διάφορες μας με τους Τούρκους, ελπίζω να το κάνουμε στο κέρλινγκ.Πληρωθήκαμε σήμερα τον μισθό Μαΐου. Το νέο προκάλεσε ανακούφιση στους οίκους αξιολόγησης, στο Χρηματιστήριο του Τόκιο και στον καψιμιτζή μας.Σ’ ένα παράλληλο, αθώο και σουρεαλιστικό σύμπαν μπουκάρουμε στην Τουρκιά, ξεστρώνουμε τα κρεβάτια τους και γεμίζουμε γόπες το προαύλιό τους." Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Ιούνιος 16, 2012 #1749 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2012 37 KΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosdeme Ιούνιος 16, 2012 #1750 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2012 25 τζε πόψε...Υπηρετήθηκαν: 705 Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Ιούνιος 16, 2012 #1751 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2012 705? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιούνιος 16, 2012 #1752 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2012 705?Εθνική Φρουρά (Κύπρος) - Βικιπαίδεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Ιούνιος 16, 2012 #1753 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2012 απαπαπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιούνιος 16, 2012 #1754 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2012 25 τζε πόψε...Υπηρετήθηκαν: 705705 ή το tapatalk δειχνει οτι να ναι; και ειναι οντως 705 γιατι;Sent from my GT-P7510 using Tapatalk 2Edit: καταλαβα πικρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιούνιος 16, 2012 #1755 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2012 705 ή το tapatalk δειχνει οτι να ναι; και ειναι οντως 705 γιατι;Sent from my GT-P7510 using Tapatalk 2 Εθνικη Φρουρα ρε στραβαδι Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicoc89 Ιούνιος 17, 2012 #1756 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 Μπαίνω Σεπτέμβρη , κανένας άλλος? :flag: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιούνιος 17, 2012 #1757 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 Μπαίνω Σεπτέμβρη , κανένας άλλος? :flag:Θα πηξεις ψαρα με τη χρυση αυγη στη βουληSent from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Ιούνιος 17, 2012 #1758 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 12μηνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicoc89 Ιούνιος 17, 2012 #1759 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 και 12 να πάει θα κάνω 9 (+1 μήνας)so what? :crazy_pilot::crazy_pilot: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnG85 Ιούνιος 17, 2012 #1760 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2012 και 12 να πάει θα κάνω 9 (+1 μήνας)so what? :crazy_pilot::crazy_pilot:8 μήνες θα κάνεις δεν θα ανέβει μέχρι τότε αλλά μόλις μπεις θα διαπιστώσεις ότι και μία μέρα παραπάνω είναι πολύ όχι ένας μήνας ! Εκτός βέβαια αν πας με τα βύσματά σου και κάνεις τη ζωάρα σου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts