YDinopoulos Απρίλιος 18, 2005 #81 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Καταλαβα... Με τετοιες θερμοκρασιες που θα παιζουν, θα σκαμε στα hiproLabs με μπουφαν το κατακαλοκαιρο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel Απρίλιος 18, 2005 #82 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από unseen Μπραβο παιδια :T: Πολυ χαρηκα που το ευχαριστηθηκατε. Μολις τελειωσουν και οι δικες μου περιπετειες υγειας θα επανελθω δρυμητερος Περαστικά φίλε. Πάνω από όλα είναι η υγεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Απρίλιος 18, 2005 #83 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από Gabriel [Σήμερα, στις 22:35] Περαστικά φίλε. Πάνω από όλα είναι η υγεία. ευχαριστω φιλε μου Υγ.Με το ζορι να μου βγαλουν τη χολη.... αι σιχτιρ...δεν με αφηνετε στην υσηχια μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Απρίλιος 18, 2005 #84 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από hipro5 Θα γίνει ένα πάρτυ κάποια μέρα στο μαγαζί μου...... ελπιζω να μου στηλεις καμια προσκληση εεεεεεεεε να ερθω καμια βολτα απο εκει......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Απρίλιος 18, 2005 #85 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από Gabriel [Σήμερα, στις 22:35] Πάνω από όλα είναι η υγεία. ....και μετά το ...overclocking..... ....περαστικά .....και άντε...... γιατί χρωστας ενα 32 MB .....στον λαό της INTEL Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Απρίλιος 18, 2005 #86 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από hipro5Θα γίνει ένα πάρτυ κάποια μέρα στο μαγαζί μου...... Ωχχχχ δεν παμε καλα Μια ο ενας βγαινει με κατι στρινγκακια ,μια οι αλλοι παιζουν με κατι σωληνες που βγαζουν καπνους (χωρις φωτια) τωρα ο αλλος κανει παρτυ στο μαγαζι του............... Πολυ καλη προσπαθεια παιδια Ανεξαρτητος αποτελεσματων το ταξιδι μετραει Ευχομαι και καλυτερα Υγ Γιωργη Εμας που ειμαστε απο μακρια θα μας καλεσεις στο παρτυ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Απρίλιος 18, 2005 #87 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από hipro5 Το μόνο που θα μπορέσω να πώ είναι ότι θα πάμε να πάρουμε ΠΑΛΙ μερικά σώβρακα από τους απ'έξω με κάποιες/αρκετές παγκόσμιες πρωτιές.......Καιρός δεν είναι.....?......ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.......Sign off.....Τέλος.......ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΑ αυτά θα γίνουν σαν TEAM.......Θα γίνει ένα πάρτυ κάποια μέρα στο μαγαζί μου...... Γιωργο, εχω καλα νεα για να κανουμε ενα ΠΟΛΥ δυνατο party... θα τα πουμε με λεπτομεριες απο κοντα ... παντως σημερα καναμε λιγη δουλιτσα με τα παιδια... περισσοτερα εδω http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=14830 (σε πορωσαμε εεεε? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Απρίλιος 18, 2005 #88 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 να και μια καλη απο ... και σε large-size για κανα backgroung large ----> http://img.photobucket.com/albums/v503/eedse/backround-large.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mischeif Απρίλιος 19, 2005 #89 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 προς φιλτατο eleven θα μπορουσαμε να κανουμε κατι στο πατω του κανιστρου που μπαινει το dry ice για να εχουμε καλυτερη αποδοση ... ας πουμε ενα σταυρο η τιποτα ραβδωσεις????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Απρίλιος 19, 2005 #90 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 Όταν θα έρθει η ώρα η καλή.........όλοι θα είναι καλεσμένοι στο πάρτυ....... Χρήστο Unseen περαστικά σου βρε....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Απρίλιος 19, 2005 #91 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 ευχαριστω george... την παλευω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Απρίλιος 19, 2005 #92 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 Ειδα κι εγω προβλημα υγειας και νομιζα οτι ηταν απλα κανα κρυολογημα ρε Χρηστο...Περαστικα ρε και καλη επανοδο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Απρίλιος 19, 2005 #93 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 ναι θα μου βγαλουν το heatsprider για να benchαρω πιο ψηλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcfreak Απρίλιος 19, 2005 #94 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 11:53] ναι θα μου βγαλουν το heatsprider για να benchαρω πιο ψηλα... XAXAXXA....περαστικα και απο μενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Απρίλιος 19, 2005 #95 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 Περαστικά Χρήστο, καλή ανάρρωση και γρήγορα ξανά κοντά μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Απρίλιος 19, 2005 #96 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 Σαμποταζ μυρίζομαι Χρήστο από τους τοπικούς(Αθηναίους) οβερκλόκερς...για να στήσουν χορό χωρίς αντίποινα....Περαστικά σου και σιδερένιος!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Απρίλιος 19, 2005 #97 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 Αρχική απάντηση από darkCount Σαμποταζ μυρίζομαι Χρήστο από τους τοπικούς(Αθηναίους) οβερκλόκερς...για να στήσουν χορό χωρίς αντίποινα.... Περαστικά σου και σιδερένιος!! εγω δεν εκανα τιποτα ... ιδεα του mischeif ηταν Περαστικα unseen ... σου ετυχαν βλεπω πολλα στραβα τωρα τελευταια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Απρίλιος 19, 2005 Author #98 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 περαστικά μαν!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mischeif Απρίλιος 19, 2005 #99 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 Χρηστο εγω ειμαι αθωος περαστικα και απο μενα αλλα σκεψου οτι αμα βγαλεις to heatspreader θα ειναι μονο για EXTREME:T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Απρίλιος 20, 2005 #100 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2005 ευχαριστω παιδες αλλα το thread δεν επρεπε να εχει αυτη την καταληξη....Παρτε ακομα λιγο παγο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.