Athens2004 Απρίλιος 16, 2005 #41 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 Μπράβο ρε παίδες κάνατε φαση . Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Απρίλιος 17, 2005 #42 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 Τι μονωτικο ειναι αυτο??Η καλυτερη φαση ειναι αυτα τα πραγματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Απρίλιος 17, 2005 Author #43 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 ποιό απ'όλα? έπαιξαν πολλά, νεοπρεν, προμιτότσιχλα και αυτοκόλλητο αρμαφλεξ... μάλλον το τελευταίο λες... αυτό φαίνεται στις περισσότερες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Απρίλιος 17, 2005 #44 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 Mε αζωτο γιατι δε παιξατε?Εχει χαμηλοτερες θερμ αν δεν απατωμαι,ε? Αντε κ την αλλη φορα με ενα Venice@4g Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Απρίλιος 17, 2005 #45 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από Voudas σπίτια δεν θα κλείσουν όχι... κάποιοι όμως θα κλειστούν σε αυτά για να μας παλέψουν... Μαντης εισαι? ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Απρίλιος 17, 2005 #46 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 Ρε σ Κωστα...αφησες μαλλια...ασχετο :P Μετα απο ολα αυτα τι εχετε κατα νου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Απρίλιος 17, 2005 #47 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από Voudas [Σήμερα, στις 03:04] ποιό απ'όλα? έπαιξαν πολλά, νεοπρεν, προμιτότσιχλα και αυτοκόλλητο αρμαφλεξ... μάλλον το τελευταίο λες... αυτό φαίνεται στις περισσότερες... Λεω για αυτο που εχει το κανιστρο.Νεοπρεν εχει στο μπορντ ετσι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Απρίλιος 17, 2005 Author #48 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από aggelopas Λεω για αυτο που εχει το κανιστρο.Νεοπρεν εχει στο μπορντ ετσι?? αρμαφλέξ γύρω από το σόκετ. και στην πλάτη της μητρικής. όλο το μόμπο στημένο σε νεοπρεν. αυτό που βλέπεις γύρω από το κάνιστρο είναι συνεχόμενη λωρίδα από αυτοκόλλητο αρμαφλεξ Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Απρίλιος 17, 2005 #49 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 μπραβο ρε παιδια.δλδ οι ξενοι ειναι πιο μαγκες;ειστε αρχοντες :T: :clap: :clap: :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Απρίλιος 17, 2005 #50 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 Xεχε το πιστολακι βρε παιδια το γαργαλουσε......εδω ηθελε φλογοβολο!! Ο DOOM με φλογιστρο.. και δεν μπορουσε να το ξεκολησει.... Μπραβο παντως.. Παντα τετοια..Παντα ''ανησυχοι'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Απρίλιος 17, 2005 #51 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 Πωπω δεν βαρεθηκατε να ξεσκιζετε τα μηχανακια σας? Κωστα δεν σε εχω δει ποτε με μαλλι. Εμεινα καπως ετσι : :ο Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Απρίλιος 17, 2005 Author #52 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από icy20 Κωστα δεν σε εχω δει ποτε με μαλλι. Εμεινα καπως ετσι : :ο Γιατί εγώ με έχω ξαναδεί??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Απρίλιος 17, 2005 #53 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από apostglen46 Καλα ρε Βαγγελη γονεις δεν υπαρχουν σε αυτο το σπιτι?????φοιτητης ανθρωπος???? Τι ειναι αυτο?????Ξεπερασες και τις πιο τρλες προσδοκίες μου....... Στο επομενο θέλω να ειμαι καλεσμένος........ το σπιτι αυτο ειναι αυτο που ειναι πανω απο αυτο που μενουν και ειναι απλα ξενοικιαστο για αρκετο καιρο. υπηρχε το ΑΠΟΛΥΤΟ ελευθερο. Φοιτητης επι πτυχιο ομως οσο για τις προσδοκιες οπως λεει και ο hipro5 "Never is enough )" Αρχική απάντηση από .38-.45 5+ ωρες μετα, ουτε κουβεντα.. μαλλον πλακωσαν τα σουβλακια και τις πιτσες.. και τα bh6 ακια πλακωσαν (να φανταστεις δεν προλαβα να φαω απο το τρεξιμο και τα 2 σουβλακια) Αρχική απάντηση από aris Ρε παιδια-Τι λεφτα βγαζετε για να ειστε τοσο καλα εξοπλισμενοι?Δηλαδη ετσι και σας τα σηκωσουν εχουν γινει πλουσιοι!!!!!!!!!! Φοιτητης που δουλευω, στην αθηνα σε σπιτι γονιων ... σκεψου που παει το 70% των εισοδηματων μου. δεν καπνιζω, πινω τσαμπα αρα στα computer και στις βενζινες Αρχική απάντηση από SlotKiller Ειχα την εντυπωση οτι το αλλο τετραπινο (μεγαλυτερο) ειναι για fans.... το ιδιο και αυτο? αμαν πια.... ποσες τροφοδοσιες θελει αυτο το DFI! ολες τις photo τις εχει ο Voudas ας postαρει την μια με τα τροφοδοτικα (το σπιτι ειχε 3φασικο και την 1 φαση πρεπει να την ειχαμε για τα καλα (αν βαζαμε τα phase θα ειχα μπαλαντεζα απο αλλη φαση) Αρχική απάντηση από Snips - Γιατί ωρε Μανωλιό..οι νέοι μας δεν βγαίνουν σημέρα και όταν βλέπουν γυναίκα αλλάζουν πεζοδρόμιο;;;;;!!!!!!! μεγα λαθος ... κραταμε τις ισσοροποιες τελεια μπορω να πω Αρχική απάντηση από VoudasΝα πώ ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Βαγγέλη (esdee) για τη φιλοξενία και την τεράστια βοήθεια... (και για τα σουβλάκια)... το show θα συνεχιστεί λίαν συντόμως... Kωστα το ξερεις οτι ηταν ΣΚΕΤΗ ευχαριστηση για εμενα το ολο σκηνικο και παρολο που επρεπε να απασχοληθω συνεχωμενα απο τη δουλεια με το που τελειωσαμε 21:00->6:00 και 06:05->15:00 (δηλ να ειμαι 18ωρες στην δουλεια) + 9ωριτσες με τα Dry Ice ειμαι τοσο τρελαμενος που αντι να κοιμαμαι postαρω και να σκεφτομαι τον αμεσο μελλον και προσθετω το ΑΠΕΙΡΟ γελιο που ριξαμε ειδικα απο τη στιγμη που ηρθε ο hipro και καθε 1 λεπτο ανεφερε το "1:1" και το "αλητες AMDαδες" καθως και αλλα περι AMD και "bug", φυσικα ανταποδοσαμε ολες τις ευχες για την πλατφορμα και τον αποστομοσαμε με bench, χαλαρα πιασαμε κατι καλα σε 3D τα οποια ευχομαι να γινουν 40Κ στο 3δmark01 σε λιγοτερο απο 1 μηνα ευχαριστω ολα τα παιδια για την συμβολη τους και υποσχομαστε σε ολους τους αλλους more fun ... το clue της υποθεσης ειναι οτι εχω ΟΛΟ το hardware τους σπιτι μου... χαρ χαρ χαρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Απρίλιος 17, 2005 #54 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 Εγώ να παραθέσω ότι ΑΠΛΑ ήμουν περαστικός από κεί και μπήκα.........ΑΝ εμφανιστούν διάφορες φωτό "περίεργες" να ξέρετε ότι θα είναι photochop...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Απρίλιος 17, 2005 #55 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από hipro5 Εγώ να παραθέσω ότι ΑΠΛΑ ήμουν περαστικός από κεί και μπήκα.........ΑΝ εμφανιστουν διάφορες φωτό "περίεργες" να ξέρεται ότι θα είναι photochop...... οκ vouda βγαλε τα video ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Απρίλιος 17, 2005 #56 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 17:14] Εγώ να παραθέσω ότι ΑΠΛΑ ήμουν περαστικός από κεί και μπήκα.........ΑΝ εμφανιστούν διάφορες φωτό "περίεργες" να ξέρετε ότι θα είναι photochop...... εμένα αυτή που ανέβηκε ήδη μου φτάνει (έμπνευση: βλέμμα παππού-hipro) Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Απρίλιος 17, 2005 #57 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 LOL...nooboΠαππους????Μπραβο παλικαρια!!Ελπιζω να ανεβουν κι αλλες φωτογραφιες γιατι το γελιο μεταδιδεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Απρίλιος 17, 2005 Author #58 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από spc εμένα αυτή που ανέβηκε ήδη μου φτάνει (έμπνευση: βλέμμα παππού-hipro) και η συνέχειά της... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Απρίλιος 17, 2005 Author #59 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 το power station επίσης μια νυχτερινή... με το maximiser να φωτοβολεί... πριν λίγο ο esdee είχε σπάσει όλο τον πολυέλαιο με τα χέρια του και εμείς λουστήκαμε τα σπασμένα... επίσης η μόνη φωτο που βρήκα με τον esdee μέσα μιας και αυτός τράβηξε τις περισσότερες... επίσης φαίνεται ξεκάθαρα το νέο fan-firewall της intel που λόγω στραβής τοποθέτησης δεν απέτρεψε τον ιντελάκια από το να προσυλυτιστεί απο την real amd power... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Απρίλιος 17, 2005 #60 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 κοστη ποσταρε και αλλες φωτος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.