voudas Απρίλιος 17, 2005 Author #61 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr κοστη ποσταρε και αλλες φωτος λεπτομέρεια στη μόνωση κ τη στήριξη... more ice... είναι αυτό που λέμε κάρτα με @@!! (προσέξτε πως φαίνεται...) το παγωμένο δοχείο μεταφοράς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Απρίλιος 17, 2005 #62 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 με το πιστολάκι τι προσπαθούσατε να κάνετε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Απρίλιος 17, 2005 #63 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από Arapis με το πιστολάκι τι προσπαθούσατε να κάνετε??? μα τι ερώτηση...... δεν έχεις δει τον καημένο τον Βούδα τελευταία; αυτή η χωρίστρα δεν στρώνει με τίποτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Απρίλιος 17, 2005 #64 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 Εμ σας το είπα εγώ ότι θα αρχίσουνε αυτοί οι αλήτες τα photochop........! :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Απρίλιος 17, 2005 #65 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από Arapis με το πιστολάκι τι προσπαθούσατε να κάνετε??? καναμε 1-2 δοκιμαστικα για να δουμε με τι αναλογιες πρεπει να βαζουμε τον ξηρο παγο και το οινοπνευμα, ποσο περιποθ κραταει κτλ κτλ. Μετα για καποιον λογο που δεν θυμαμαι μας ηρθε να ριξουμε με ενα ψεκαστικο νερο στην βαση και το νερο που επεσε πανω κρυσταλωσε. Με το πιστολακι προσπαθουσαμε να στο ζεστανουμε για να λιωσει ο παγος και να το βαλουμε πανω στο socket Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Απρίλιος 17, 2005 #66 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 :OT: παιδια να κανω μια ερωτηση ? το maximazer τι ειναι ? :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Απρίλιος 17, 2005 #67 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 Κανε μια αναζητηση και θα το βρεις...το περιμενω πως και πως(οπως ολοι θα ελεγα ). Hipro:worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Απρίλιος 17, 2005 #68 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 Mπράβο παίδες τρελή φάση ελπίζω να το σπρώξατε το μωρό όσο γινόταν στα άκρα :clap: Hipro αδυνάτησες ούτε ο Dag δεν είναι έτσι πια Αρχική απάντηση από hipro5 ..........να "τσιγκλίσω" λίγο εγώ τον endu μπας και πάει λίγο καλύτερα στο hexus pi-fast.......1:1 (ή πείτε το όπως θέλετε) οι μνήμες και ΑΝ ήταν και 512άρες θα είχαμε και όντως περίπου 0.3 με 0.5 sec πιό κάτω.........1:1 POWER ΡΕΕΕΕΕ......... μου έχεις γίνει εφιάλτης Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Απρίλιος 17, 2005 #69 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 αποτελειωσα τον dry ice (δυστηχως δεν ειχε αρκετο να κανω τιποτα σοβαρο) το αστιοτατο ειναι πως βλεπεις το smart guardian να ανεβαζει ενδειξεις σε volt καθως ριχνεις on the fly volts στο Maximizer και μια μικρη εκπληξουλα ??? το DFI απο το smartguardian αλλα και απο το BIOS δειχνει 0.1 ΛΙΓΟΤΕΡΑ volt, γιαυτο προσοχη οταν νομιζετε οτι δινεται 3.6-3.7 για bench. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Απρίλιος 17, 2005 #70 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 Τρελλο πανηγυρι ρε γμτ!!! Αυτα ειναι... Σας ζηλεψα ρε κεραταδες. Πρεπει να λιωσατε στο γελιο. Μια μικρη ερωτηση. Τα σκορ με ποιανου το nick θα ανεβουν??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Απρίλιος 17, 2005 Author #71 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 και μερικά bench screenies... για αρχή... 1m spi, θα παλέψουμε για 25 γιατί στα 26άρια έχει πολύ στρίμωγμα sandra mem buffered sandra mem unbuffered;) sandra cpu arithmetic sandra cpu mmedia thelab pifast... θέλει δουλειά ακόμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gi0 Απρίλιος 17, 2005 #72 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 Αντε μπραβο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Απρίλιος 18, 2005 #73 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Μπραβο παιδια :T: Πολυ χαρηκα που το ευχαριστηθηκατε. Μολις τελειωσουν και οι δικες μου περιπετειες υγειας θα επανελθω δρυμητερος Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Απρίλιος 18, 2005 #74 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 ...μπραβο ρε παιδες....καλη φαση......καλα και τα αποτελεσματα ....αλλα αμαν πια τι θα γινει θα βρουμε κανα cpu να κλοκαρει καλα ...... ... ελπιζω να το συνεχισετε ρεεε...και να σκασουμε και μεις καμια βολτα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Απρίλιος 18, 2005 #75 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από unseen Μπραβο παιδια :T: Πολυ χαρηκα που το ευχαριστηθηκατε. Μολις τελειωσουν και οι δικες μου περιπετειες υγειας θα επανελθω δρυμητερος και εμεις . σιδερενιος unseen τα πραγματα ραααααααααααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Απρίλιος 18, 2005 #76 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Στειλε μου συνολικα τι θελεις γιατι εχω ξεμωραθει.... Μεχρι την πεμπτη θα τα εχεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Απρίλιος 18, 2005 #77 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 μπραβο παιδια και απο εμενα. ετσι να ανεβενουμε ολο το team Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Απρίλιος 18, 2005 #78 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 ΔΕ σας το λέω ακόμα..........αλλά επειδή με πορώσανε αυτά τα σκ@τοπαίδια οι AMD-ήδες.........θα....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Απρίλιος 18, 2005 #79 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 ......ελα........ελα πες το μην ντρεπεσαι......... :D :p :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Απρίλιος 18, 2005 #80 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Το μόνο που θα μπορέσω να πώ είναι ότι θα πάμε να πάρουμε ΠΑΛΙ μερικά σώβρακα από τους απ'έξω με κάποιες/αρκετές παγκόσμιες πρωτιές.......Καιρός δεν είναι.....?......ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.......Sign off.....Τέλος.......ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΑ αυτά θα γίνουν σαν TEAM.......Θα γίνει ένα πάρτυ κάποια μέρα στο μαγαζί μου...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.