Samael Απρίλιος 16, 2005 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 Αρχική απάντηση από .38-.45 5+ ωρες μετα, ουτε κουβεντα.. μαλλον πλακωσαν τα σουβλακια και τις πιτσες.. Η ανατηναχτηκαν μαζι με την Dfi γιατι δεν ειχαν την μηχανη ετοιμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Απρίλιος 16, 2005 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 .....αυτα ειναι boysss...... :D :D ....vouda , esdee ...δεν ριξατε κανα συρμα ρε να φερω και γω καλουδιααα..... :( ....αντε καλα αποτελεσματα......:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Απρίλιος 16, 2005 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 Αρχική απάντηση από fantacid τι psu k ιστοριες,μαλλον απο καμια κολωνα της ΔΕΗ θα παιρνουν ρευμα!!! το μολεξακι για τις φανες ειναι βρε Ειχα την εντυπωση οτι το αλλο τετραπινο (μεγαλυτερο) ειναι για fans.... το ιδιο και αυτο? αμαν πια.... ποσες τροφοδοσιες θελει αυτο το DFI! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Απρίλιος 16, 2005 Author #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 λοιπόν, κλείσαμε 9ωρο... περισότερες ίνφο μέχρι να ποστάρω το βράδυ απίστευτες φώτο (υπάρχουν και surprize photos;)) και videos... cpu δοκιμάστηκε ο 3500+ newcastle μου που δεν έχει πρόβλημα στο κρύο όπως ο winchester του esdee... μνήμες αρχικά οι δικές μου και μόμπο το dfi του esdee μιας και ήταν ήδη μονωμένο από το phase του... καθαρό μεμτεστ με τις UTT μου με 3700mb b/w... λοιπόν, σε σχέση με το r507 promi μου πήραμε πρπ 70 μηζ (δεν μας έκανε το κέφι η cpu δυστυχώς) μακάρι να είχαμε τον εντού εδώ με τη δικιά από θερμοκρασίες -79 μέσα στο κάνιστρο ο ξηρός πάγος, κάτω από -50 στη βάση του κάνιστρου και η cpu έπαιζε ως -40 idle σε χαμηλά μηζ, -34 στα 3100 και σε full ανάλογα τα watt -10. σε κάποιες φάσεις και πιο πάνω αλλά γενικά σε λίγες στιγμές είχαμε τεμπ μόνιτορ πρόγραμμα να τρέχει... πήραμε κάμποσα καλά benches, spi1m, pifast, sandra arith, mmedia, mem και κάμποσα ακόμα... 3d όταν έφευγα θα έπαιζαν τα παιδιά, θα συνεχιστούν όταν ξαναβρούμε χρόνο... αν είχαμε καλύτερο επεξεργαστή θα χτυπάγαμε σίγουρα πρωτιά σε πολλά τοπ30 το σοκ ήταν όταν ήρθε ο Hipro, oι γνωστές bh6 του έπαιξαν ως 292 (ddr584!!!) με 2-2-2-5 κλπ και κάπου 3.9v από maximizer;) (photos για τα πάντα) πιάσαμε και με αυτές κάποια πολύ πολύ καλά σκορς... κάπου 8700+mb sandra mem!! τα υπόλοιπα μαζί με φώτος soon... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Απρίλιος 16, 2005 Author #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 α από εξοπλισμό, έπαιξε σαν κυρίως το τάγκαν 480 του Βαγγέλη και το enermax 465 μου για φανς κλπ και γύρω όπως σωστά παρατηρήσατε έπαιζαν 3 phase +1 ακόμα r507 promi που έφερε ο Hipro... σε επόμενη φάση θα ψυχθεί με phase η "καρτούλα" του Βασίλη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Απρίλιος 16, 2005 #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 - Γιατί ωρε Μανωλιό..οι νέοι μας δεν βγαίνουν σημέρα και όταν βλέπουν γυναίκα αλλάζουν πεζοδρόμιο;;;;;!!!!!!!-Μα γιατί ρίχνουν παγάκια στους CPU τους.....-Στα ποια;;;;;-Κάτι τετραγωνάκια μωρέ που κάνουν πράξεις...Προσπαθούνε βλέπεις να τα κάνουν να σκέφτονται πιο γρήγορα....-Σώπα βρε...Και γω νόμιζα ότι συνήθως τα βάζουν σε ούζα ή σε ουίσκια......ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΒΕΒΑΙΟ ΠΙΑ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.K Απρίλιος 16, 2005 #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 18:02] Πολύ μπάχαλο ρε παιδιά.....Τέτοιες μέρες και κλείνεστε μέσα.... δεν κάνετε πάρτυ με τίποτα " ρουσλάνες" καλύτερα...; Σου έχω πει εσύ δεν θα ασχολείσαι με τέτοια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mischeif Απρίλιος 16, 2005 #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 παιδια μιλαμε για πολυ ΚΡΥο!!! πολυ ζαλαδα απο το dryice τα αποτελεσματα ηταν καλα αλλα οχι τοσο καλα οσο περιμεναμε!!! τα parts ηταν τα εξης: μητρικη dfi ultrad (esdee) amd 64 3500 newcastle (voudas) 2x512 utt max 267mhz @3.5v (voudas) 2x512 utt max 272mhz @3.6v(esdee) 2x256 bh6 max 292mhz @3.9v(hipro5) καθαρη ταση στις μνημες απο ddr maximizer του κυριου hipro5 tagan480 (esdee) enermax 460 hipro5 modded (voudas) ανεμηστιρια για μνημες και mosfet (esdee) vga ati x850 (βασιλης) κανιστρο made by eleven+unseen (voudas) οπως ειπαι και voudas το dryice ειναι η extreme ψυξη του "φτωχου" και τιμιου overclocker τελος το καλο της ιστοριας ειναι οτι γελασαμε πολυ και οτι εχουμε πολυ υλικο(φωτογραφιες και video) που κλεινουν σπιτια ελπιζω να επαναληφθει κατι τετοιο και με πιο ακραιες μορφες ψυξης:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Απρίλιος 16, 2005 #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 Βρε ανεβάστε κανένα νούμερο, παρακάλια θέλετε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Απρίλιος 16, 2005 #30 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 Dry ice party ..........τα πάρτυ του μέλλοντος ...ήμουν και εγώ εκεί .....πέρασα και εισέπνευσα λίγο φρέσκο CO2 και είδα .....πράματα και θάματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Απρίλιος 16, 2005 #31 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 Αρχική απάντηση από fantacid [Σήμερα, στις 20:01] τι psu k ιστοριες,μαλλον απο καμια κολωνα της ΔΕΗ θα παιρνουν ρευμα!!! το μολεξακι για τις φανες ειναι βρε Μπα εγω λεω απο κανα υδροηλεκρικο εργοστασιο θα περνουν με δικους τους πυλωνες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Απρίλιος 16, 2005 #32 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 α ρε να ημουνα Αθήνα να έφερνα και εγώ το δικό μου πρόμι (r507 + R410) να παίξει με τα δικά σας .Έχω και μια cpu newcastle 3500+ από τους καινούριους με πυρήνα clawhammer(2750 με νερό και 1,64 πιστεύω με το προμι μέσα στην βδομάδα να πάει χαλαρά πάνω από 3) που ψωφάει για λίγη δράση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Απρίλιος 16, 2005 #33 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 Αρχική απάντηση από crmaris α ρε να ημουνα Αθήνα Επειδή όμως δεν είσαι .......κανόνισε τουλάχιστον να το δει κανείς άλλος από κοντά....(to promie)... θα σε call αύριο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Απρίλιος 16, 2005 #34 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 την επομενη φορα(πολυ συντομα) θα παιζει και αυτο.... call it....vga killer :D :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Απρίλιος 16, 2005 #35 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 Ρε δώστε κανα αποτέλεσμα... και αφήστε τα "την επομενη φορα"...Πήρατε καμια πρωτιά στα top30? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Απρίλιος 16, 2005 #36 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 Αρχική απάντηση από chroma Βρε ανεβάστε κανένα νούμερο, παρακάλια θέλετε; Ελεεινοι τελειως. Ρε ανεβαστε κανα νουμερο? ή ντρεπεστε που δεν βγαλατε τιποτα? αλλωστε 70Mhz πανω απο τα bench του βουδα ειναι πολυ λιγα για να κλεισουν σπιτια και στοματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Απρίλιος 16, 2005 #37 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 να μια φωτογραφία ......ένα ωραίο τοπίο ........ ......τις καλές......... τις έχουν ..... ..οι άλλοι............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Απρίλιος 16, 2005 Author #38 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 και τώρα μερικές φώτος ακόμα... (benches αύριο, τα screenies έμειναν στον δίσκο του Βαγγέλη εκεί) max temp στο εσωτερικό του κάνιστρου... (Ηipro sensor) xexexexexexe... μερικοί από το σημερινό team... λείπει ο οικοδεσπότης (που μας σκλάβωσε) esdee και ο Doctor... οι μνημούλες μου και ο imc μου... χύμα στο κύμα... η κορυφή του παγόβουνου... πλάνο με ΠΟΛΛΑ βατ ψύξης... surprise!!! εγώ με εξελιγμένο εξοπλισμό και προστατευτικά να γεμίζω με πάγο...λολ ρυθμίζοντας το maximiser... rock 'n roll... ε αφού θα ερχόταν ο γιατρός, είχαμε και σύρριγγες... ομορφιά... γμτ βγήκε κουνημένη... νομίζω το πιάνετε το υπονοούμενο πλήρης εξοπλισμός... Να πώ ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Βαγγέλη (esdee) για τη φιλοξενία και την τεράστια βοήθεια... (και για τα σουβλάκια)... το show θα συνεχιστεί λίαν συντόμως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Απρίλιος 16, 2005 Author #39 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 Αρχική απάντηση από jax7480 Ελεεινοι τελειως. Ρε ανεβαστε κανα νουμερο? ή ντρεπεστε που δεν βγαλατε τιποτα? αλλωστε 70Mhz πανω απο τα bench του βουδα ειναι πολυ λιγα για να κλεισουν σπιτια και στοματα... σπίτια δεν θα κλείσουν όχι... κάποιοι όμως θα κλειστούν σε αυτά για να μας παλέψουν... πάμε και 2 βιντεάκια (για αρχή) παίζουν από κανονική mini dv πολλά ακόμα παγωμένο κάνιστρο από δοκιμές... ούτε με πιστολάκι δεν έλυωνε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Απρίλιος 16, 2005 #40 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 ..........να "τσιγκλίσω" λίγο εγώ τον endu μπας και πάει λίγο καλύτερα στο hexus pi-fast.......1:1 (ή πείτε το όπως θέλετε) οι μνήμες και ΑΝ ήταν και 512άρες θα είχαμε και όντως περίπου 0.3 με 0.5 sec πιό κάτω.........1:1 POWER ΡΕΕΕΕΕ......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.