voudas Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2005 Dry Ice Party teaser pics από τη "βάση" του esdee! :banging: :banging: :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Απρίλιος 16, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 Δωσε φωτο στο λαο σου.........δωσε δωσε.....κανα bench ομως.... EDIT:Ωπ...Ωραια καρτα γραφικων βλεπω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Απρίλιος 16, 2005 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 1)voudas is da best(το μαλι τελικα σου παει)2)εθεαθικαν 2 προμι3)επισις ενας DELTA 4)μια καρτουλα γραφηκωνεπωτισεις τωρα1)πιοι εισασταν εκει?2)ποτε ?3)και που ειναι αυτος ο παραδισος με ολα τα απαρετιτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Απρίλιος 16, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 Ωχ.... Κρυαδες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Απρίλιος 16, 2005 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr 1)voudas is da best(το μαλι τελικα σου παει) 2)εθεαθικαν 2 προμι 3)επισις ενας DELTA 4)μια καρτουλα γραφηκων επωτισεις τωρα 1)πιοι εισασταν εκει? 2)ποτε ? 3)και που ειναι αυτος ο παραδισος με ολα τα απαρετιτα? 2) λαθος ... 1 prommie ειναι κατω απο το tower του Vouda+ το phase μου + το incomplete phase του mischeif 3)1 delta + 1 tornado για να δροσιζουν τις μνημες και τα mosfet 4) H Καρτουλα θα κρυωσει σε λιγο με ενα απο τα phase ... Ερωτησεις τωρα 1) 3 ειμαστε... εγω ο Voudas και ο mischeif 2) at this very moment (κατεβηκα να παρω κανα φιλαδιο να παραγγειλουμε τιποτα να φαμε ) 3) Στα eSDee labs και τιποτα δεν ειναι απεριτο αντε παω παλι πανω ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Απρίλιος 16, 2005 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 θελω να ερθω και εγωωωωωωωωω!!! !!! !!! !!! !!!παντος ολα οραια και καλα ο delta φτανει για να δροσισει ολο το room τι να τον κανεις τον tornado??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Απρίλιος 16, 2005 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 .........κερνάει καφέ κανείς?....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Απρίλιος 16, 2005 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 Αρχική απάντηση από hipro5 .........κερνάει καφέ κανείς?....... τρεχα να πας μιας και εισαι διπλα .... μαζι και με ενα φορτιγο συνεργα (Ρ4 εξρεμε και καμια BH5-6, κανα προμι, και οτι καλουδια αλλα εχεις) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Απρίλιος 16, 2005 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 τις λεπτομεριες δεν τις προσεξε κανεις... Αρχική απάντηση από esdee 2) λαθος ... 1 prommie ειναι κατω απο το tower του Vouda+ το phase μου + το incomplete phase του mischeif 3)1 delta + 1 tornado για να δροσιζουν τις μνημες και τα mosfet 4) H Καρτουλα θα κρυωσει σε λιγο με ενα απο τα phase ... Ερωτησεις τωρα 1) 3 ειμαστε... εγω ο Voudas και ο mischeif 2) at this very moment (κατεβηκα να παρω κανα φιλαδιο να παραγγειλουμε τιποτα να φαμε ) 3) Στα eSDee labs και τιποτα δεν ειναι απεριτο αντε παω παλι πανω ... και μετα απο ολα αυτα θα παιξετε Monopoly... :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Απρίλιος 16, 2005 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 χμ..Μεγγενη δεν ειδα πουθενα....(Για να ξεκολησετε μετα το κανιστρο απο τον CPU). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Απρίλιος 16, 2005 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 Ρε παιδιά ,, πώς τα έχετε τα phase απο δώ και απο κεί πεταμένα σαν καραμέλες :hehe: Δώστε μου και μένα ένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Απρίλιος 16, 2005 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 Προσεχτε μη καψετε τπτ μονο (οχι τπτ αλλο,θα φταιει η Dfi μετα ) Καλα αποτελεσματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Απρίλιος 16, 2005 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 Πολύ μπάχαλο ρε παιδιά.....Τέτοιες μέρες και κλείνεστε μέσα....δεν κάνετε πάρτυ με τίποτα " ρουσλάνες" καλύτερα...; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 16, 2005 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 με DFI κανετε bench εσεις ? ελπιζω να εχετε καποθ κοντα τη μηχανη Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Απρίλιος 16, 2005 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 Καλη επιτυχια παιδια! απο cpu τι παιζει? εκτος του 3500 του Βαγγελη τι αλλο εχετε εκει? psu tagan ή κανω λαθος? το μολεξ τροφοδοσιας κατω απο τον επεξεργαστη σε τι βοηθαει ακριβως? εγω δεν το εχω συνδεσει (το μονο που δεν...!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Απρίλιος 16, 2005 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 Αρχική απάντηση από SlotKiller Καλη επιτυχια παιδια! απο cpu τι παιζει? εκτος του 3500 του Βαγγελη τι αλλο εχετε εκει? psu tagan ή κανω λαθος? το μολεξ τροφοδοσιας κατω απο τον επεξεργαστη σε τι βοηθαει ακριβως? εγω δεν το εχω συνδεσει (το μονο που δεν...!) τι psu k ιστοριες,μαλλον απο καμια κολωνα της ΔΕΗ θα παιρνουν ρευμα!!! το μολεξακι για τις φανες ειναι βρε Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Απρίλιος 16, 2005 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 Καλα ρε Βαγγελη γονεις δεν υπαρχουν σε αυτο το σπιτι?????φοιτητης ανθρωπος????Τι ειναι αυτο?????Ξεπερασες και τις πιο τρλες προσδοκίες μου.......Στο επομενο θέλω να ειμαι καλεσμένος........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Απρίλιος 16, 2005 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 καλή φάση!!!! καλά αποτελέσματα πάμε για παγκόσμιο! ? ! ? ! ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Απρίλιος 16, 2005 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 5+ ωρες μετα, ουτε κουβεντα..μαλλον πλακωσαν τα σουβλακια και τις πιτσες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aris1416003205 Απρίλιος 16, 2005 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 Ρε παιδια-Τι λεφτα βγαζετε για να ειστε τοσο καλα εξοπλισμενοι?Δηλαδη ετσι και σας τα σηκωσουν εχουν γινει πλουσιοι!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.