iseeklife Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2018 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2018 Καλησπέρα ξέρετε που μπορώ να βρώ κάποια λύση για να αριθμήσω καλώδια usb από ποντίκια κυρίως ; Έψαξα σε ηλεκτρολογικά και ήταν ακριβή λυσή γιατί πήγαινε με καταστάδα και δεν χωρούσε στο καλώδιο . Κάποια ποντίκια που έχω έχουν χάρτινη ετικέτα και λένε το μοντέλο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Οκτώβριος 24, 2018 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2018 Αν κατάλαβα καλά, θέλεις απλές ετικέτες καλωδίων. Στο ebay με λίγα ευρώ βρίσκεις μεγάλη ποικιλία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Οκτώβριος 24, 2018 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2018 https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_nkw=cable+label&_sacat=0&LH_TitleDesc=0&_sop=12 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iseeklife Οκτώβριος 25, 2018 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2018 ευχαριστώ για τις απαντήσεις. ξέρετε τίποτα αντίστοιχο στην ελλάδα γιατί δεν ψωνίζω από e bay ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Οκτώβριος 25, 2018 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2018 Ετικετογραφο ? Ισως να σου φανει χρησημο και σε αλλα πραματα στο μελλον . Link to comment Share on other sites More sharing options...
iseeklife Οκτώβριος 25, 2018 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2018 το είδα και αυτό αλλά τώρα ψάχνω ελλάδα να δω από που θα τα βρώ. έχω και άλλο πρόβλημα δεν μπορώ να μετρήσω το πάχος . γιατί κάποια λένε 4 το 6 mm . Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Οκτώβριος 25, 2018 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2018 Συνήθως χρησιμοποιείται ως διάσταση η διατομή του καλωδίου. Εάν δεν έχεις παχύμετρο, μπορείς να το βάλεις πάνω σε απλό χάρακα και να δεις πόσα χιλιοστά είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iseeklife Οκτώβριος 31, 2018 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2018 (edited) τελικά βρήκα μια λύση . αγόρασα με 1,20 ευρώ ται ραπ 100 τεμάχια και από κατάστημα με συσκευασίες δώρων και σακούλες 100 ετικέτες με αναγραφόμενες τιμές ή τίτλους . έδεσα ένα ταε ραπ για την ετικέτα και ένα για το μοντάρω στο καλώδιο . δεν το πίεσα πολύ μην κάνει ζημιά στα καλώδια . με 3 ευρώ έκανα τη δουλειά . απλά ήθελε τα μικρότερα ταε ραπ για να πιάνουν στην διατομή των καλωδίων . μου δείξατε κάτι καλύτερο εσείς στο ίντερνετ ( το πρώτο που βγαίνει στου Γκρίκα ) αλλά δυστυχώς δεν έχω ιδέα από αγορές στο ebay . ευχαριστώ για τον κόπο . είναι σημαντική δουλειά η αρίθμηση καλωδίων στο πίσω μέρος του πι σι . για γρήγορες συνδέσεις αποσυνδέσεις. Το μόνο αρνητικό είναι πόσο καιρό θα αντέξει η ετικέτα που πρέπει να είναι πλαστικοποιημένο χαρτί . Δεν είναι όλο πλαστικό . Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 31, 2018 από iseeklife Προσθήκη στοιχείων . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts