DarkSaga Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2005 έχει κάνει κανεις πατέντα με Plexy?η μητρική μου στερεώνει το backplate με 2 βίδες θα φτάσει η στήριξη?επίσης το block (11's) έχει βίδες άλεν που προεξέχουν 2 χιλ πομπέ λέω να τις θάψω σε πατύρα του plexy τι πάχος να πάρω ώστε να αντέξει το όλο βάρος,την πίεση των ελατηρίων κλπ?υπάρχει κανα μοντελάκι σαν τα shroud του φίλο με τα ανεμιστήρια να το τύπωνα για οδηγό της μοντίφας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Απρίλιος 16, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 ολες οι μητρικες (754-939) με 2 βιδες το συγκρατουνε Τα κεντρα απο τις τρυπες ειναι στα 89 μμ Τα κεντρα απο τα ρακορ ειναι 22μμ και θα χρειαστει να κανεις 2 τρυπες ~22μμ για περασουν ανετα Προτεινω απο 8μμ πλεξυ και πανω Αν σου ειναι δυσκολο να κανεις τις πατουρες στο πλεξυ μπορεις να βαλεις το πλεξυ να πατησει πανω στα κεφαλια απο τις βιδες Απλα χρησιμοποιησε λιγο πιο χοντρο πλεξυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Απρίλιος 17, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 ο ορισμός της ΜΕΤΑ την Πώληση υποστήριξης...... :worship: θα ποστάρω καμμια pic αμα το καταφέρωThanx Man :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Απρίλιος 22, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2005 το έργο τελείωσε μόλις έπιασε τα εργαλεία ο Bro.... εγώ τσάμπα σημάδευα Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Απρίλιος 22, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Απρίλιος 22, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2005 ξεκίνησα να κόβω με δισκάκια αλλα η όλη δουλειά έγινε παιχνιδάκι με κάτι φρέζες χρυσοχοϊας κυπαρίσι κυλινδρο και μπιλια.... και σταθερό χέρι εννοείται.... αρκετές δοκιμές γιατι τα σημάδια μου ήταν για τον...... και προχωράμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Απρίλιος 22, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2005 αφού πήρε το κολά-ι με το υλικό .... ε σκάψαμε και τις βίδες να γίνουν χωνευτές και τώρα το plexy πατάει σε όλο το block και οχι στα αλεν χωρις την ζελατίνα πολύ χλιδή.... ίσα ίσα 2 χαρακιες απο τον ατζαμή ,thats me Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Απρίλιος 22, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2005 ’λλη μια Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Απρίλιος 22, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2005 διαστάσεις αν μπορεί και θέλει κάποιος να τις χρησιμοποιήσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Απρίλιος 22, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2005 Διαστάσεις 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Απρίλιος 22, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2005 Τελειωμένο???? Πάχος .8cm υπερβολή μου φαίνεται τώρα που τελείωσε παντελλώς άκαμπτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Απρίλιος 22, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2005 έχοντας σαν κανόνα οτι το κόκκινο είναι το block και οι τρύπες στήριξης τι θα κόβατε και πως απο το υπόλοιπο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Απρίλιος 22, 2005 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2005 εγω λεω κοψτω σε ενα καμπυλογραμμο σχημα... Οπως τα block της ασετεκ καπως. Να ρωτησω κατι το πλεξυ κοβεται με dremel ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάϊος 15, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2005 και κόβεται με δισκάκια μπορντώ και τροχίζεται/λειένεται με φρέζες χρυσοχοοίας πολύ εύκολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.