Jump to content

SWAT 4 κολλημα

jose

Recommended Posts

Εχω κολλήσει στην δεύτερη πιστα. τόσο γρήγορα δηλαδή.

έχω 4 objectives και ενώ έχω βγάλει τα 3 δεν καταφέρνω το 4o

'' rescure all cevilains" '' πρέπει να σώσω λέει όλους τους πολίτες

ενώ έχω βρει την μάνα και την κόρη στο υπόγειο.

τι να κάνω για να τελειώσω την αποστολή??

Οποιος θυμαται ας μου πει

thanks

Tο παιχνίδι σκίζει παίδες!! Όσο για την μάνα και τους άλλους ατίθασους hostages που δεν παραδίδοντε η λύση είναι απλή... μια flash στα μούτρα και φωνές ;) παντος απο ένα σημείο και μετά είναι απίστευτα δύσκολο!! Μηλάμε πρέπει να κουμαντάρεις τεράστιους χώρους... πακέτο... αλλά είναι τέλειο :D

Γκαματω ειναι :T:

Περιεργο παντος που δεν εχει καποια ιδιαιτερη μουσικη και speech (εκτος του speech οταν κανεις arrest)

Οι Civilians και κακους που συνεχιζουν αντιστεκονται (σαν την μανα του Serial Killer στην 2η πιστα) πρεπει να εχεις Pepper pistol η καποιο μελος της ομαδα σου (στην οθονη equipment\Tactical)με αυτο τους αναγκαζεις να παραδωθουν πληρως για να τους μπαγλαρωσεις

Μπορεις και με Flash grenades η fragment grenade αμα εχεις αλλα μπορει να την πληγωσεις και δεν πιανει παντα

Παντως στις παρακατω πιστες γινεται αρκετα παλουκι

Θυμαμαι μια πιστα που κανεις εφοδο στο σπιτι καποιον Cultists

Μεχρι και ταφους τον παιδιων τους εχουν κανει η ατιμοι στο υπογειο του σπιτιου τους απιστευτο :D

Ασε τι βρωμα ειχε το κτιριο τους...Κατσαριδες αλλονιζουν σχεδον σε ολα τα δωματια

Αρχική απάντηση από jose

την μανα πως την περνας χειροπεδες?

τους εχω βρει ολους

Πυροβόλα μερικές φορές με το όπλο στον αέρα. Αν δεν κάτσει φρόνημα, ρίξτης μια-δυο στο πόδι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.