jose Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2005 Εχω κολλήσει στην δεύτερη πιστα. τόσο γρήγορα δηλαδή.έχω 4 objectives και ενώ έχω βγάλει τα 3 δεν καταφέρνω το 4o '' rescure all cevilains" '' πρέπει να σώσω λέει όλους τους πολίτες ενώ έχω βρει την μάνα και την κόρη στο υπόγειο.τι να κάνω για να τελειώσω την αποστολή??Οποιος θυμαται ας μου πειthanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Απρίλιος 16, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 τι λέει??? καλό??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
loubas Απρίλιος 16, 2005 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 ψαξε σε ολα τα κτιρια να βρεις τους ανθρωπους και περνα τους χειροπεδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
jose Απρίλιος 16, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 την μανα πως την περνας χειροπεδες? τους εχω βρει ολους Link to comment Share on other sites More sharing options...
loubas Απρίλιος 16, 2005 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 δεν θυμαμαι ακριβως αλλα οσους βρεισ περνα τους χειροπεδες και αναφερε τους στον ασυρματο Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Απρίλιος 16, 2005 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 Tο παιχνίδι σκίζει παίδες!! Όσο για την μάνα και τους άλλους ατίθασους hostages που δεν παραδίδοντε η λύση είναι απλή... μια flash στα μούτρα και φωνές παντος απο ένα σημείο και μετά είναι απίστευτα δύσκολο!! Μηλάμε πρέπει να κουμαντάρεις τεράστιους χώρους... πακέτο... αλλά είναι τέλειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Απρίλιος 16, 2005 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 Γκαματω ειναι Περιεργο παντος που δεν εχει καποια ιδιαιτερη μουσικη και speech (εκτος του speech οταν κανεις arrest) Οι Civilians και κακους που συνεχιζουν αντιστεκονται (σαν την μανα του Serial Killer στην 2η πιστα) πρεπει να εχεις Pepper pistol η καποιο μελος της ομαδα σου (στην οθονη equipment\Tactical)με αυτο τους αναγκαζεις να παραδωθουν πληρως για να τους μπαγλαρωσεις Μπορεις και με Flash grenades η fragment grenade αμα εχεις αλλα μπορει να την πληγωσεις και δεν πιανει παντα Παντως στις παρακατω πιστες γινεται αρκετα παλουκι Θυμαμαι μια πιστα που κανεις εφοδο στο σπιτι καποιον Cultists Μεχρι και ταφους τον παιδιων τους εχουν κανει η ατιμοι στο υπογειο του σπιτιου τους απιστευτο Ασε τι βρωμα ειχε το κτιριο τους...Κατσαριδες αλλονιζουν σχεδον σε ολα τα δωματια Link to comment Share on other sites More sharing options...
SSJ5 Απρίλιος 23, 2005 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 Αρχική απάντηση από jose την μανα πως την περνας χειροπεδες? τους εχω βρει ολους Πυροβόλα μερικές φορές με το όπλο στον αέρα. Αν δεν κάτσει φρόνημα, ρίξτης μια-δυο στο πόδι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Απρίλιος 23, 2005 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2005 Pepper Spray προτείνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SSJ5 Απρίλιος 24, 2005 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2005 Τελικά τα κατάφερες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.