coolman Οκτώβριος 26, 2018 Author #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2018 (edited) Aντι για αστεϊσμούς και ασχετα βιντεακια θα προτιμουσα συζητηση και απαντησεις επι των θεματων που εθεσα. Δεν αγχωνομαι καθολου, και τι θα πει διυλίζουμε το κωπωπα? Ας τον διυλισουμε, η γνωση δε κανει κακο. Πως να κανω το φορματ? Mεσω των Εργαλείων διαχειρισης ή με δεξι κλικ επι του δισκου και 'Διαμορφωση'? ή μηπως με win install? Το ρωτησα πολλες φορες αλλα χωρις αποκριση, δε γνωριζει κανεις? Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 26, 2018 από coolman Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Οκτώβριος 26, 2018 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2018 Εγω παντα δεξι κλικ και γρηγορο xD Αν και νομιζω εξηγηθηκε πως εχει η κατασταση πανω στο πως σβηνεις "οριστηκα" αρχεια μεσα απο τον δισκο . Εφοσον εχεις τετοιες αμφιβολειες , δε το κλανεις το θεμα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolman Οκτώβριος 28, 2018 Author #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2018 (edited) On 26/10/2018 at 10:03 ΜΜ, το μέλος kpetros έγραψε: Εγω παντα δεξι κλικ και γρηγορο xD Αν και νομιζω εξηγηθηκε πως εχει η κατασταση πανω στο πως σβηνεις "οριστηκα" αρχεια μεσα απο τον δισκο . Εφοσον εχεις τετοιες αμφιβολειες , δε το κλανεις το θεμα ? Tι να το κανω?? Δεν εχω αμφιβολιες, ερωτήματα θετω. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 28, 2018 από coolman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts