das Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2018 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2018 Γεια χαρά .Εχω ενα πελάτη που θέλει να δώσει στο συναγερμό του internet με Ethernet καλώδιο.Ο εν λόγω χώρος ,έχει μόνο wifi .Ξέρετε αν υπάρχει κάποιου είδους access point or something που να το κάνει ? Να πάρει το wifi και να βγάλει Ethernet?Δεν ξέρω τι είδους συσκευή ψάχνω.Thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Οκτώβριος 19, 2018 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2018 πριν 1 λεπτό, το μέλος das έγραψε: Γεια χαρά . Εχω ενα πελάτη που θέλει να δώσει στο συναγερμό του internet με Ethernet καλώδιο. Ο εν λόγω χώρος ,έχει μόνο wifi . Ξέρετε αν υπάρχει κάποιου είδους access point or something που να το κάνει ? Να πάρει το wifi και να βγάλει Ethernet? Δεν ξέρω τι είδους συσκευή ψάχνω. Thanks Για να δωσεις ιντερνετ στον συναγερμο , θα πρεπει να αγορασεις καρτα δικτυου που να κουμπωνει επανω του + καποιο access point που αναφερεις . Μηπως να βαζατε κανα GSM που ειναι πιο σοβαρη λυση ? ...εκτος αμα ο πινακας ειναι σε κανα μπουντρουμι κρυμμενος . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Οκτώβριος 19, 2018 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2018 @das ένα bridge ή access point με δυνατότητα για client mode κάνει μια χαρά τη δουλειά που θέλεις. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Οκτώβριος 19, 2018 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2018 Για να δωσεις ιντερνετ στον συναγερμο , θα πρεπει να αγορασεις καρτα δικτυου που να κουμπωνει επανω του + καποιο access point που αναφερεις . Μηπως να βαζατε κανα GSM που ειναι πιο σοβαρη λυση ? ...εκτος αμα ο πινακας ειναι σε κανα μπουντρουμι κρυμμενος . Δεν είμαι εγώ ο εγκαταστατης του συναγερμού ,οπότε τα περαιτέρω δε θα τα χειριστώ εγώ ,μπορεί και να έχει κάρτα δικτύου ,εμένα μου ζητησανε αν γίνεται το wifi nμνα γίνει Ethernet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Οκτώβριος 19, 2018 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2018 (edited) Ένα απλό wifi extender σου κάνει μιας και αυτά έχουν από κάτω i/o ethernet. Π.χ.https://www.skroutz.gr/s/13271526/TP-LINK-TL-WA860RE-v5.html Για κάτι πιο αξιόπιστο μπορείς να βάλεις και powerline. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 19, 2018 από Gregorypeg1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts