fits79 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2018 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2018 Καλησπέρα σας θα ήθελα να σας ρωτήσω αν μπορώ να επαναφέρω το παλιό theme στο outlook/hotmail? Και αν μπορώ πως ακριβώς το κάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Οκτώβριος 15, 2018 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2018 (edited) Πάνω δεξιά, κάτω από τη μπάρα που έχει τις ρυθμίσεις και την εικόνα σου, έχει ένα κουμπί "Outlook Beta". Το απενεργοποιείς και σε πάει στην παλιά. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 15, 2018 από trib Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Οκτώβριος 15, 2018 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2018 Λυπαιμαι που στο λεω αλλα αυτη η μπαρα υπαρχει οσο ΔΕΝ την εχεις πατησει αν την εχεις πατησει δεν υπαρχει στο νεο theme του outlook/hotmail theme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Οκτώβριος 15, 2018 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2018 (edited) Είναι κουμπί, όχι μπάρα, για να μην μπερδεύομαστε. Εγώ το βλέπω κανονικά. Μάλιστα πάτησα το κουμπί και όντως με πήγε στο παλιό theme. Μπορείς να τραβήξεις ένα screenshot ; Τράβηξα εγώ: Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 15, 2018 από trib Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Οκτώβριος 15, 2018 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2018 Οριστε η φωτο που ζητησες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Οκτώβριος 15, 2018 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2018 Μήπως αρχίζει να γίνεται roll out και απλά δεν έχω πέσει ακόμη στο "κύμα" που αφαιρέθηκε το κουμπί; Πάντως το κουμπί το βλέπω κανονικά για μήνες τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Οκτώβριος 15, 2018 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2018 Εγω παλι ΔΕΝ το βλεπω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Οκτώβριος 15, 2018 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2018 Τι είχε το παλιό το οποίο δεν βρίσκεις στο νέο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Οκτώβριος 15, 2018 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2018 (edited) Τιποτα απλα το παλιο μ' αρεσε πολυ περισσοτερο απο το νεο γιατι το νεο ειναι πολυ φορτωμενο ενω δεν χρειαζεται. Και η φωτο που μου εχεις βαλει ειναι με το παλιο theme για δοκιμασε να γυρισεις στο νεο theme και να βγαλεις φωτο το κουμπακι με το νεο theme. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 15, 2018 από fits79 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Οκτώβριος 15, 2018 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2018 Το νέο theme έχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Οκτώβριος 16, 2018 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2018 Από απάντηση moderator τον Μάρτιο στο answers.microsoft, η έμφαση δική μου: «Outlook team has been cascading the full beta version to users. As this is being cascaded by batches, the classic Outlook.com will be removed. We understand that there will be a lot of feedback as they apply the changes. For this one, I highly recommend that you have your feedback and suggestions posted on the Outlook.com beta UserVoice page» Άρα είναι πιθανόν να μην έχει περάσει η αλλαγή σε όλους. fits79 έχεις κοιτάξει καθόλου τις ρυθμίσεις από το «γρανάζι» επάνω δεξιά, διαλέγοντας επιπλέον View all Outlook settings μπας και το συμμαζέψεις κάπως κατά τις προτιμήσεις σου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Οκτώβριος 16, 2018 Author #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2018 Εννοειτε αλλα δεν βρηκα κατι που να το γυριζει στο παλιο theme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts