Jump to content

Ενεργοποίηση ADSL

Πριονέτο

Recommended Posts

Επιτέλους έκανα κ εγώ μια αίτηση για adsl πριν 3 μέρες.Εχω εγκαταστήσει το μόντεμ(jetspeed 520i) και περιμένω!Η ερώτηση μου είναι πώς θα καταλάβω ότι ενεργοποιήθηκε η σύνδεση;Θα με πάρουν τηλέφωνω;Αν είναι αναμένο το WAN πάνω στο μόντεμ έχει ενεργοποιηθεί;

Ευχαριστώ

Επιτέλους ADSL:banging:

Στο manual γράφει ότι όταν είναι το Wan αναμένω στο μόντεμ η σύνδεση είναι έτοιμη αλλά στο interface του μόντεμ στο Status του Wan έχει κόκκινο και είμαι εκτός.

Μάλλον ο Οτε δεν με έχει ενεργοποιήσει ακόμα.Αν ήξερα ότι έχει τόση φασαρία το adsl θα έμενα με diaup(not:P )

Prioneto η σύνδεσή σου έιναι έτοιμοι. Απλά πρέπει να ρυθμίσεις το Modem. Μπες από τον Explorer με 192.168.1.1 και στο tab quick configuration άλλαξε τα username (που πρέπει να έιναι otenet@otenet.gr στο δικό σου όνομα και κωδικό). Refresh μετά και θα δεις ότι θα πρασινίσει μετά.

Help!!!:(

Τελικά είχαν πρόβλημα από τον οτε με τη γραμμή και μου τη φτιάξανε.

Τώρα μου έχει δώσει στο interface του μόντεμ κανονικά IP στο WAN αλλά ανοίγω τον φυλλομετρητή και τίποτα!Τι φταίει ρε παιδιά;Πρέπει να κάνω τίποτα ρυθμίσεις στο internet options;:tomato:

Αρχική απάντηση από tristeno [Σήμερα, στις 21:28]

στο quick configuration του modem άλλαξε όλες τις DNS διευθύνσεις (δύο είναι στο τέλος της σελίδας) σε μηδενικά (0.0.0.0)

Ναι.Δεν καταλαβαίνω τί φταίει:confused:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.