Jump to content

Θα το σπασω

icy20

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

...μα και βεβαια για το msn 7 μιλαω... Ακουστε τι παιζει και πειτε μου οτι ΜΟΝΟ εγω το εχω αυτο το προβλημα

1oν.Ανοιγεις το msn και : στο contact list ΠΟΥΘΕΝΑ δεν εχει γραμματα!Ουτε στα ονοματα των contacts ουτε εκει που θα επρεπε να λεει online/offline κτλ...

2ον.Αν πατησω εκει που θα επρεπε να ειναι θεωρητικα το ονομα του contact που ειναι online (οταν περναω το ποντικι απο πανω μου δειχνει το ονομα) μου λεει cannot have conversation with this person.Το ωραιο ειναι οτι αυτο μου το βγαζει σε ΟΛΑ τα contacts! Eleorofloldenied!

PS Θα το σπασω ετσι και αλλιως αλλα πειτε και εσεις οτι ειναι μλκια το 7 :p

Τι να πω βρε Μάριε, από την 1η beta το έχω το 7.0 και τέτοια κουλά δεν έκανε....

Δοκίμασες να το επαναεγκαταστήσεις?

Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα!!!!!!!! ΤΟ WHAT YOU HERE σε media 10 δεν δουλεύει στα καλά καθούμενα ότι και να έκανα... install/uninstall τον media... το ίδιο και τον 7 final και μάλιστα και ελληνικό και αγγλικό! :rant: :rant: :rant: :rant: :rant:

Αρχική απάντηση από aristos87

Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα!!!!!!!! ΤΟ WHAT YOU HERE σε media 10 δεν δουλεύει στα καλά καθούμενα ότι και να έκανα... install/uninstall τον media... το ίδιο και τον 7 final και μάλιστα και ελληνικό και αγγλικό! :rant: :rant: :rant: :rant: :rant:

Μηπως εχεις τα win Χp 64bit και παίζει καμία ασυμβατότητα ?

Μια χαρα δουλευει και το Messenger 7 και το Μedia player 10

Κανενα προβλημα

Ειναι το καλυτερο MSN Μessenger για μενα

Μαμώ τις DFI μέσα... θα στείλω mail στον wu να βγάλει νέο ΒΙΟS

DFI NF4 ΒΙΟS

4.16-1 Beta

1. 4.16 with 3.10 ram table
  2. Fix msn 7 final what you hear bug
    [/list=1]
Αρχική απάντηση από aristos87 [Σήμερα, στις 12:01]

Μαμώ τις DFI μέσα... θα στείλω mail στον wu να βγάλει νέο ΒΙΟS

DFI NF4 ΒΙΟS

4.16-1 Beta

:sick:

Αρχική απάντηση από RootX

Τι να πω βρε Μάριε, από την 1η beta το έχω το 7.0 και τέτοια κουλά δεν έκανε....

Δοκίμασες να το επαναεγκαταστήσεις?

και εγώ έτσι............ ωραίο πάντως είναι ούτε πριβλήματα ούτε τίποτα.......

Το msn ειναι η πιο μλκ προγραμμα κατα την ταπεινη και υποτιμημενη γνωμη μου.Ολο bugs.Yahoo! Messenger Rulez the web

Όλα άψογα με XP SP2 αγγλικά. Δουλευει και το what you hear, αν και δεν υπάρχει πιο άχρηστο feature. Έχω και DFI, τι να πω..

Αρχική απάντηση από chroma [Χθες, στις 22:31]

Όλα άψογα με XP SP2 αγγλικά. Δουλευει και το what you hear, αν και δεν υπάρχει πιο άχρηστο feature. Έχω και DFI, τι να πω..

...ακριβως τα ιδια και γω...και απο beta ως final..... no prob ....άββυσος....άββυσος.....:wassat:

Μα και γώ ρε παίδες αρχικά δεν είχα ούτε ένα πρόβλημα εκτώς του ότι καμιά φορά έγραφα κατι και μου έλεγε "αδύνατη η παράδωση του μηνύματος... " παρόλο που ο άλλος ήταν κανονικά online... τώρα και γώ το μόνο πρόβλημα που έχω είναι το what u hear :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.