DEADLAZARUS Νοέμβριος 21, 2018 #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2018 Να ρωτήσω κάτι: ποτέ δεν είχα controller, πάντα ήμουν του πληκτρολογίου/mouse. Έχει νόημα η αγορά ενός controller; Δεν παίζω fifa/fighting-racing games. Υ.Γ. Με τρώει ο πισινός μου να πάρω κάτι, καθώς η οθόνη που θέλω δεν είναι διαθέσιμη. Απ' το να πετάξω τα λεφτά μου για κάναν 1tb ssd (είνε καλός;), έλεγα να πάρω έναν controller να βρίσκεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Νοέμβριος 21, 2018 #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2018 Γιώργο αν δεν παίζεις τα παραπάνω (fighting + soccer sim ειδικά), τότε τι να το κάνεις; Για να παίζεις FPS; Εγώ το θέλω για διπλό ποδοσφαιράκι και ξυλίκι Αν θεωρείς ότι θα παίξεις κάτι τέτοιο, κομπλέ, πάρτον να βρίσκεται. 43.50€ όμως δεν είναι ευκαταφρόνητο ποσό αν κάτι δεν σου χρειάζεται Πάρε ένα hitatchi deathstar 10TB είνε τέλιος 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Νοέμβριος 21, 2018 #23 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2018 πριν 2 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε: Πάρε ένα hitatchi deathstar 10TB είνε τέλιος Spoiler 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Νοέμβριος 22, 2018 Author #24 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2018 ρε παιδιά τι το ιδιαίτερο έχει το 2018 edition; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Νοέμβριος 22, 2018 #25 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2018 10€ περισσότερα; (έχει και το bluetoothάκι του πάντως - αυτό που πήρα εγώ έχει καλώδιο, αλλά έχω bluetooth 4.2 στη μητρική πάνω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts